Предложение свързано с [Повече в темата]

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Предложение свързано с [Повече в темата]

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Така.
Доста често във форума се наблюдават теми от рода "Steam Key-един коя си игра".Не, че игрите са нещо особено, но пък струват някакви пари.
Та изключително грозно е да видиш как един и същи човек е обрал всичко де що има.3 поредни теми в които се раздава код за някаква игра и във всяка една от тях кодовете са взети от един човек.Да не говорим, че се е и случвало, и след като даденият потребител вземе малко повечко игри да изникне една тема - "Продавам стийм акаунт за XX лева".И след кратко "разследване" да се установи, че всичките игри дето ги има вътре са взети от подобни щедри хора.Еми честно да ви кажа, грозно е.Предлагам да се добавят няколко правила в тези на форума:
Всеки потребител да има правото да взима само по 1 код на ден.(Ако искате го променете, но надявам се разбрахте какво искам да кажа)
Това означава само 1 код.А не в някаква тема в която се раздават 3 ключа и отдолу едно мнение "Мерси, взети са". (Тука си представете иконката за повърня, щото не можах да я намеря)
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение свързано с [Повече в темата]

Мнение от kofein »

Само искам да вметна, че на KaRaJaTa1988 му бях дал ACCOUNT да 'играе от него' в League Of Legends.

Пича някак си е излъгал съпорта, сменил е паролата, mail-a и ме block-на в skype. В същия ден се е опитал да открадне LoL акаунт от един мой приятел, който навреме е видял ticket-a до съпорта. Аз си върнах акаунта благодарение на наивността на KaRaJaTa1988, тъй като той е споменал, че няма достъп до registration mail-a, а пък реално аз си имам достъп.

Никой и никога да не му вярва, този човек злоупотребява с доверието и акаунтите на хората !!!
Офтопик:
Бих те баннал, но си твърде неопитен, за да навредиш на когото и да е било с IQ по- голямо от това на мушкато.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Твърде безобиден съм да навредя на когото и да е било, да помогна на когото и да е било, да направя нещо като хората и да предложа нещо читаво.Търся си човек, който да ме разстреля и събере чарковете ми от асвалта с лопата.Плащам с жълтици.
Именно затова ме карахте да се върна в жалкия ви екип и ми предлагахте да съм глобален и еди кво си.Аре стига глупости.
Акаунта ти струва толкова пари колкото и аз съм дал за него - 10 лева.Щото има скин на джинкс.И ти си толкова нагъл, че ми държиш сметка и ме заплашваш, че си щял да смениш паролата щото си чакал 20 минути.Па запали си джойнт.Нали си големия играч, големия администратор, свръх готения.Тоя на който половин форум му се кланя на плоските лафчета който всекидневно ръси.И не, няма да отричам, че съм ти сменил паса.Що па да го правя.Нека всичките дето ще видят това, да разберат и ти какъв си.Щото аз като почнах да играя от тоя акаунт, имаше 20 героя на кръст.Сега са 70.И не намесвай онова гниещо в собствената си панелка, необразовано и девствено влечуго, на което и най-грозните моми се присмиват.Дето ме молеше такси да му викам.Което го гонеха от работа щото и да измие кенефите не може.Ти каза, че е и на амфети.Дето няма нищо повече от 2 акаунта на лига и по цял ден и цяла нощ не ставаше от ПС-то си.Макс 10 георя да е взел.Тоя акаунт е развит 70% от мене.И моя ток е горял.През чепа си ми и ти , и жалкия ти аканунт и оня 20 килограмов глист.Няма как да е сменен мейла ако не предоставя достоверна информация.Щом съм го направил, явно доста време съм поиграл.Айде тегли ми бана, нали си мощен.Ама следващия път, запомни, че не е учтиво да се държиш по този начин с хора, които те уважават дори и на 1%.Щото пак ще изгориш.
Последно промяна от Musti на 28 Мар 2016, 10:59, променено общо 1 път.
Причина: + 1 Предупреждение. Без излишни обяснения и обиди.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Не е коректно да сменяш паролата, при положение, че съм ти дал акаунт да си играеш играта на спокойствие,
не е коректно да му генерираш банове, при положение, че изрично съм ти казал - от време на време и аз играя,
не е коректно да се опитваш да крадеш акаунтите на мои приятели, при положение, че са те научили на 70% от това, което знаеш за играта,
не е коректно да се изкарваш като жертва, при положение, че ти си хищника,
не е коректно да обиждаш хора с проблеми,
не е коректно да заплашваш.

И да, щях да сменя паролата на следващия cooldown,
И не, аз този акаунт няма да го продам, тъй като нямам друг.

А акаунта ти го дадох да го развиваш, защото всеки ден в продължение на седмици ми писа:
'are ve brat pls ni6to nema da stane,
nemoga da vdigam do 30lvl, super tupo e'.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Това за мене е пълна глупост... те ш сега не пишат от кого е взет кода пък и правила да се добавят + за мене това е по бързия печели както са някой игри в ЖБ и съм против всякакви правила за добавяне :) лично мое мнение
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Няма как ние да определим такива правила. Това го прави този който пуска темата. След като кодовете се дават от него той си определя правилата за тях. И другото, което е най активните форумци най често печелят, защото следят форума постоянно.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Musti написа:Няма как ние да определим такива правила. Това го прави този който пуска темата. След като кодовете се дават от него той си определя правилата за тях. И другото, което е най активните форумци най често печелят, защото следят форума постоянно.
Пък и не можеш да разбереш кой е регистрирал кода,аз мога да го взема ама без да пиша,че съм го взел .
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Krassimir
Обратна връзка:

Мнение от zrybic. »

Всичко е принцип до късмет и активност. Все пак това са безплатни кодове за потребителите, които посещава сериозно SlackServ.COM. Напълно против съм за това да се подбират внимателно потребителите, които да взимат кодовете.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: vesun
Обратна връзка:

Мнение от vesun »

предлагам ви да погледнете снимките в поста по случая с karajata1988, защото тва е абсурдно и сам си го причини защото си нагъл и неблагодарен изсипан пернишки плебей защо повдигаш подобна тема при положение, че е смешно съмнявам се някой да те подкрепи след като види снимките правиш опит за скам на акаунт който ти е даден и играеш по 12 игри на ден губиш си времето и накрая имаш няква наглост да пледираш за невинност и несправедливост (дори да цензурирате поста снимките са на лице) дори на приятелите ти писах за случая но все пак те те познават нали са ти приятели хора който са играли с мен не една или две игри
Прикачени файлове
scammer4.JPG
scammer4.JPG (34.76 KiB) Преглеждано 243 пъти
scammers3.JPG
scammers3.JPG (18.76 KiB) Преглеждано 243 пъти
scammers2.JPG
scammers2.JPG (41.58 KiB) Преглеждано 243 пъти
1
1
scammers1.JPG (23.96 KiB) Преглеждано 243 пъти
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: -HOOLIGANN.
Скайп профил: НАД ЗАКОНА

Мнение от HOOLIGANN14/88 »

По-тъпи предложения давайте МОЛЯ ВИ!!!Тези права няма как да се сложат от Администрацията.Това се определя от човекът,който пуска темата.Дай 10 лева па си вземи кодове.Стой 24 часа във форума и гледай кога се пуска тема...Късмет и бързина мойто момче.Локвайте директно темата,че е за тапаци.. Ай легай и утре взимай кодче :)
Последно промяна от Excione ツ на 28 Мар 2016, 22:25, променено общо 2 пъти.
Причина: +1 предупреждение. Запознай се отново с форумните правила.
СИНЯ ХУНТА
ЛУДОСТТА НИ Е НА ВЕК...
...И ЗА НЕЯ НЯМА ЛЕК.
С ЛЕВСКИ В ЦЪРЦАТА НИ ЗА ВИНАГИ.
ЗАЕДНО СМЕ КАТО ЕДИН...
...И СЕКТОР Б НЕПОБЕДИМ
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ИЗБУХВАМЕ
СИНЯ ХУНТА
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '