1. Не съм съгласен, има и слаби играчи (включително Аз, за които това време е малко !)Sasho. написа:Няколко неща за оправяне:
1. Да се намали build time на 2 минути. При положение, че вече не треперят предметите 2:30 са прекалено много за построяването на база, 2 минути според мен е добре.
2. Зомбито да убива полицая, а не да го заразява. Сега е като infection mode, който всички ненавиждаме. Да се направи така, че зомбито да убива и да възражда убития като зомби, защото като го зарази и другите в базата са обречени.
3. Оръжието от шопа Plasma Rifle е прекалено силно, зомби с 7000 hp умира буквално от 6-7 патрона. Ще е добре да се намали силата на плазмата.
4. Да се добави старото вип зомби и да може смс админите да използват както вип зомбито, така и сегашното all in one ако остане.
5. Когато погледна някой играч изписва кръвта и кредитите, обаче изписва мойте, а не на играча, когото гледам. Ще е добре да се оправи.
2. Абсолютно за
3. Да, наистина !
4. Да, оферта е
5. Да и това, само за кредитите не съм съгласен да се виждат, тъй като могат да се случат злоупотреби. Дори съм съгласен кредитите на другите играчи да са скрити !