Предложете ми подарък за момиче за рожден ден.
Модератор: Развлечения
- Баннат
- Ник в играта: Criox
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Предложете ми подарък за момиче за рожден ден.
Ами аз винаги на всякакви предложения за подарък на момиче , предлагам вибратор , от там нататак ти си решаваш
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Баннат
- Обратна връзка:
Не се базикам предлагайте сериозно, за моита приятелка е подаръка.beyond U написа:Ами аз винаги на всякакви предложения за подарък на момиче , предлагам вибратор , от там нататак ти си решаваш
- Respected
Би ли ни казал какво харесва, от какво се интересува, за да улесниш нас?
- Баннат
- Обратна връзка:
Ем питах я, но казва "незнам" за това предложете нещо.Nichky написа:Би ли ни казал какво харесва, от какво се интересува, за да улесниш нас?
Цена 30-40лв.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
- Баннат
- Обратна връзка:
Нещо друго, искам нещо такова, че да остане вечно.shenzo:D написа:Може да й подариш някакви обеци или парфюм
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Поне кажи на колко е, за да си имаме на представа какво точно да бъде.
Едит: Може да ѝ дадеш колие с някакъв надпис, плюшено мече на което пише I <3 you
Едит: Може да ѝ дадеш колие с някакъв надпис, плюшено мече на което пише I <3 you

Последно промяна от златомира на 24 Сеп 2016, 21:02, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Купи и хубаво плюшено мече , максимално голямо за парите, с които разполагаш . Друг вариант е - върви до мола и и купи от Зара един парфюм за 25-30 лв. Много са хубави .
Edit : Поднеси подаръка с роза и шоколад - милка - ако харесваш момичето де.
Edit : Поднеси подаръка с роза и шоколад - милка - ако харесваш момичето де.
Последно промяна от Andr0 на 24 Сеп 2016, 21:04, променено общо 1 път.
- Respected
Добре, няма как да имаш приятелка и да не знаеш нейните вкусове.. моето предложение е клишето: шоколади(МНОГО шоколади)
- Баннат
- Обратна връзка:
Брат искам нещо вечно, и тя не иска нещо голямо за да й купя плюшено мече.Andr0 написа:Купи и хубаво плюшено мече , максимално голямо за парите, с които разполагаш . Друг вариант е - върви до мола и и купи от Зара един парфюм за 25-30 лв. Много са хубави .
- Много Добър
- Обратна връзка:
Казах ти - колие с някакъв надпис, който да символизира вашата любов *-* (ако има деMARSHOFF написа:Брат искам нещо вечно, и тя не иска нещо голямо за да й купя плюшено мече.Andr0 написа:Купи и хубаво плюшено мече , максимално голямо за парите, с които разполагаш . Друг вариант е - върви до мола и и купи от Зара един парфюм за 25-30 лв. Много са хубави .

- Баннат
- Обратна връзка:
Няма къде да го направят.златомира написа:Казах ти - колие с някакъв надпис, който да символизира вашата любов *-* (ако има деMARSHOFF написа:Брат искам нещо вечно, и тя не иска нещо голямо за да й купя плюшено мече.Andr0 написа:Купи и хубаво плюшено мече , максимално голямо за парите, с които разполагаш . Друг вариант е - върви до мола и и купи от Зара един парфюм за 25-30 лв. Много са хубави .)

- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Обратна връзка:
Златка романтичната ;ddddd
По темата вземи я изведи на някво специално за вас място, вечерно време примерно, и подари едно пръстенче или колие.
По темата вземи я изведи на някво специално за вас място, вечерно време примерно, и подари едно пръстенче или колие.

- Много Добър
- Обратна връзка:
Поръчай от нета хдддMARSHOFF написа:Няма къде да го направят.златомира написа:Казах ти - колие с някакъв надпис, който да символизира вашата любов *-* (ако има деMARSHOFF написа:Брат искам нещо вечно, и тя не иска нещо голямо за да й купя плюшено мече.Andr0 написа:Купи и хубаво плюшено мече , максимално голямо за парите, с които разполагаш . Друг вариант е - върви до мола и и купи от Зара един парфюм за 25-30 лв. Много са хубави .)
А Рожденния ден на приятелката ти кога е ?
стфу :ДSwordArt написа:Златка романтичната ;ddddd
- Баннат
- Обратна връзка:
- Respected
Колаж от снимки или само снимка в рамка, а може и албум с ваши снимки, предполагам имате снимки заедно... остава завинаги! (докато не бъде изгорено
)

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Аз бих и дал едно парфюмче! Ама като за Свети Валентин взимаш букет,зимаш бонбони,пиете по една бира и сте тип-топ може и долу! 

- Respected
Не се бъзикам , а и вибратора остава завинаги... , когато ви е скучно .... сещаш се
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Ако е съвестна и скромна, не си длъжен да купуваш джунджурий за по един път. В случая, имаш и нисък бюджет, което не вдъхва много кураж в избора за подарък. Трбява да се стремиш за нещо, което би и харесало и би го използвала/помнила завинаги, а не да се охарчиш и утре да се чуди тя какво друго да иска.
Тъй като не съм с достатъчно опит, не бих могъл да ти предложа правилен подарък за нея, но ще те посъветвам. Както споменах горе - помисли какво харесва тя, после помисли кое от тези неша ще я радва дълготрайно, а не моментно, и накрая помисли дали ще можеш да си го позволиш или не!
Тъй като не съм с достатъчно опит, не бих могъл да ти предложа правилен подарък за нея, но ще те посъветвам. Както споменах горе - помисли какво харесва тя, после помисли кое от тези неша ще я радва дълготрайно, а не моментно, и накрая помисли дали ще можеш да си го позволиш или не!
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy