Бан-причина?

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Бан-причина?

Мнение от _______SOS_______ »

Здравейте така баннаха ме без причина за ден после за седмица причината написах в чата смешен а \админ\'Jmelche ме попита кой бре стана ми смешно и написах в админския ако си ти ще ме бан ли и познайте.Това според мен не е никак справедливо и ако може бана да се махне понеже дефакто нищо не съм казал по адрес на админа.

_______SOS_______ : sme6en si
*** Player killed Battery MAX with a headshot from deagle ***
Player : /gloves
*** JmeLche killed Sm1l3y with a headshot from ak47 ***
(1)Player connected
* [WAR3FT] You have been awarded 30 XP for a kill assist!
(1)Player is joining the Counter-Terrorist force
JmeLche : koi bre
* [WAR3FT] You have been awarded 126 XP for a kill assist!
Tyki Mikk dropped
Tyki Mikk has left the game
Cekc MaHuaK : tome
bulgari unaci : health
(PLAYER) _______SOS_______ : ako si ti kvo 6te me bane6
Последно промяна от _______SOS_______ на 09 Авг 2012, 21:18, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Re: Ban-prichina?

Мнение от r1odayftw »

Първо си оправи заглавието пише се на кирилицата , второ си провокирал 1 вид админа и 3то не е зле да качиш демото ...
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

хахах оправи си заглавието на темата,и дай демо на характеристиката не вярвам.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

http://dox.bg/files/dw?a=cac6deffbf

за съжеление имам само това sory за заглавието
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от skobata »

За заглавието има потон Промени,но кой да го види.
За първия бан не зная,но за втория ми се струва,че започваш да се заяждаш с него и сам си го търсиш :D
http://prikachi.com/images/45/5120045u.jpg

Банна няма нужда да се маха http://prikachi.com/images/82/5120082I.jpg
Последно промяна от skobata на 09 Авг 2012, 21:05, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Скайп профил: Л-С
Обратна връзка:

Мнение от JmeLche »

Първо си оправи заглавието на темата!
Кажи ми честно че не си разбрал причината по-ради която те баннах?
Няколко пъти вече ме убиждаш без повод или причина,но аз си трая един път два пъти,но ти не се спираш както и да ми нареждаш какви са мойте задължения и т.н,много-кратно ти направих забележка да се спреш но ти не си взе поука,банвам те за ден ти най нагло влизаш пак и ми се обясняваш "хахаха" съответно те банвам за "Активен Бан-7дена"ти за по специален ли се имаш?или се мислиш за недосегаем или какво не мога да разбера!
Това да не ти е другия сървър,в който там ядеш банове на всяка минута "За хакове и за обиди към админи",пак ти казвам че ти си господин никой да ме обиждаш нито си ми на нивото нито нищо!а обидата съм на 100 процента сигурен че е за мен заради убийствата които ти направих и ти помисли че не съм истинския "JmeLche" е но не позна,нека ти споделя нещо(всеки сървър админ има защитен ник с парола за да няма недуразумения)!

п.п Повтарям ти,ти не си ми шеф за да ми заповядваш,всеки от колегите в свободното си време дава всичко от себе си за да можете вие да играе приятно и спокойно!

Изображение

Изображение

п.п 2 Това че си с Динамчно ИП да не ти извърти лоша шега!Да не стане и тука да ядеш банове през минута!
Поздрави,
JmeLche
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Когато сам ти казвал как да си вършиш работата е имало защо повярвай ми нямаш моя стаж на админ ти се мислиш за добър играч а всъщност играеш винаги към по-добрият отбор давам ти пример играем на де_дуст2 15Твс5Кт ти нищо не правиш днес беше поредният случаи бяхте с поне 5 човека повече от нас казах ти да балансираш отборите и чак тогава го направи не ми се спори с теб сигорен сам че си от скоро админ ще си осъзнаеш грешката.Но да ме баннеш за нещо кoетo не съм казал дори на теб е извинявай но не си прав.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Re: Бан-причина?

Мнение от JmeLche »

Да но ти няма да ми казваш какво да направя аз виждам и знам,когато са 13/6 докато видя че играят толкова,ти да не мислиш че става ей тка с една комнда,пак ти казвам всеки админ дава всичко от себеси за да имате една приятна и спокойна игра!
Ти си имал стаж на админ хахахаха,смятай комбинацията ранг " Хакер Сървър Админ"

много добре знаеш за какво говоря да не слагам снимки с цел реклама!
Поздрави,
JmeLche
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Добре защо ти е толкова смешно аз до сега не съм видял 1 път да свършиш нещо като хората играчите в сървъра повечето поне те ненавиждат защо ли?Като админ в този server трябва да даваш пример а ти не го правиш просто е невероятно как банваш за дума (смешен)дори не e отправена към теб искам ако е възможно някои по-запознат от теб с нещата да ми обясни дали бана ми е справедлив и ако е така няма да вляза 1 седмица в сървъра и ако обичаш спри да се заяждаш.
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от anity<3<3<3 »

За убида към,когото и да е дали админ или играч според мен трябва наказанието да е гаг а не банн и то за седмица....Момчето никога не е играло с хак а има много, които постоянно играят с хак и JmeLche-то седи spec независимо дали гледа или не гледа и пак не прави нищо имало е случеи да седиме с други от играчите и по 100 пъти да му казваме кой,как и т.н.... Лично по въпроса със SOS не мисля,че БАН-а е правилного решение. Аз си изтарпях бан-а от Skobata за 30 минути,защото наистина го убидих или по точно нахраних.Дори го приех този Бан със смях и по точно причината която беше написал Tamponi :д .. И пак казвам не мисля,че бана е справедлив в този случеи.Друг е въпроса,защо админите по някога си позволяват да убидят, някого ама ако играч убиди тях веднага лепват бан..Нали сички сме равни само вие имате права да банвате киквате и т.н,но ако искате с вас да се държат добре правете го и вие към играчите
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от JmeLche »

anity<3<3<3 написа:За убида към,когото и да е дали админ или играч според мен трябва наказанието да е гаг а не банн и то за седмица....Момчето никога не е играло с хак а има много, които постоянно играят с хак и JmeLche-то седи spec независимо дали гледа или не гледа и пак не прави нищо имало е случеи да седиме с други от играчите и по 100 пъти да му казваме кой,как и т.н.... Лично по въпроса със SOS не мисля,че БАН-а е правилного решение. Аз си изтарпях бан-а от Skobata за 30 минути,защото наистина го убидих или по точно нахраних.Дори го приех този Бан със смях и по точно причината която беше написал Tamponi :д .. И пак казвам не мисля,че бана е справедлив в този случеи.Друг е въпроса,защо админите по някога си позволяват да убидят, някого ама ако играч убиди тях веднага лепват бан..Нали сички сме равни само вие имате права да банвате киквате и т.н,но ако искате с вас да се държат добре правете го и вие към играчите
Ти секретарка ли си каква си,ти ли си банната че пишеш там кадето не ти е работата това ти го казах и в скайпа.да не си от екипа немога да разбера,но виждам че и твоята неграмотност е на пълно ниво!
След като казваш че има админи които обиждат дай доказателство а щом нямаш мнението си го запази за себеси,нека темата се разгледа от Главен администратор и да се заключи!
Хич не е хак нали!

Изображение
Последно промяна от JmeLche на 09 Авг 2012, 22:40, променено общо 3 пъти.
Поздрави,
JmeLche
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

До някъде съм съгласен с аниту, но не мисля, че джемлче-то е виновен поради причината, че не всичко е ЦС. Може да е спец, но да си има лична работа. Относно поведението на СОС мисля, че трябва да си изтърпи бана за да се научи на по-добри обноски, а не да застане пред някого и да почне да му отвръща. Някои админи си позволяват също да провокират играчите. Както казва аниту "всички сме с равни права", вярно е и то доста. Мисля, че темата е за лок няма какво друго да се пише, само спам. :nono:
Не е моя работа да се меся в делата ви, но това си е лично мое мнение. Вече червените да решът дали бана остава или не. :bgflag:
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от anity<3<3<3 »

Jmelche ти да не си учител по Български или нещо професор ще си пиша както искам. И на къв ми се правиш на мене да сексетарка съм му земи си оспокой тея нерви и стига си се зъбил не си нищо повече :) Плюс това тук е форум в които всеки има правото да изрази мнането си :) Не си велик и надали ще бъдеш.Какво да не ми забраняваш и мнението си да изказвам ли хаха да ама не си познал :) Случайно да не ме изпитваш на правопис че ще ми говориш за грамотност ахахаха е от днеска ще почна да снимам сичко и ще го качвам и най-вече твоето поведение към играчите
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

anity<3<3<3 написа:Jmelche ти да не си учител по Български или нещо професор ще си пиша както искам. И на къв ми се правиш на мене да сексетарка съм му земи си оспокой тея нерви и стига си се зъбил не си нищо повече :) Плюс това тук е форум в които всеки има правото да изрази мнането си :) Не си велик и надали ще бъдеш.Какво да не ми забраняваш и мнението си да изказвам ли хаха да ама не си познал :) Случайно да не ме изпитваш на правопис че ще ми говориш за грамотност ахахаха е от днеска ще почна да снимам сичко и ще го качвам и най-вече твоето поведение към играчите

Ани имай респект към админите и не си позволявай да ги обиждаш вредиш на себе си.
Все пак всички сме равни. Но трябва да имаш поне малко уважение към администраторите независимо дали е Пом.админ или главен.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от anity<3<3<3 »

BillyHlapetto написа:
anity<3<3<3 написа:Jmelche ти да не си учител по Български или нещо професор ще си пиша както искам. И на къв ми се правиш на мене да сексетарка съм му земи си оспокой тея нерви и стига си се зъбил не си нищо повече :) Плюс това тук е форум в които всеки има правото да изрази мнането си :) Не си велик и надали ще бъдеш.Какво да не ми забраняваш и мнението си да изказвам ли хаха да ама не си познал :) Случайно да не ме изпитваш на правопис че ще ми говориш за грамотност ахахаха е от днеска ще почна да снимам сичко и ще го качвам и най-вече твоето поведение към играчите

Ани имай респект към админите и не си позволявай да ги обиждаш вредиш на себе си.
Все пак всички сме равни. Но трябва да имаш поне малко уважение към администраторите независимо дали е Пом.админ или главен.
Имам си го уважението пич спокоен бъди ! Няма някого с когото не се разбирам добре дори със JmeLce-то,когато незнаеш в какви отношеня съм със админите не се обаждай непотготвен :)
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

Обаче е много прав че ти направи забележка за правописа. И в момента пишеш неграмотно :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Достатъчно оспамихте темата бана е изтекъл предполагам,че може да :lock:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

:lock: темата защото наистина я оспамихме
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Billy , защо не престанеш да спамиш из темите. Знам, че го правиш за ранговете, но не си никак интересен. Заключвайте темата вече.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от skobata »

BillyHlapetto - Регистриран:19 Юли 2012 14:28 - Мнения: 37
Waldy - 02 Авг 2012 14:12 - Мнения: 45 май ти излизаш спамера.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”