Придържай се към играта! Какво от това че съм на 25г.? Има моменти,когато се държа,като доста по-младМалката ;* написа:на 25 е, но не му личат особено![]()

Много си сериозна , ако си се обидила се извинявам .. Това е играта ..

Придържай се към играта! Какво от това че съм на 25г.? Има моменти,когато се държа,като доста по-младМалката ;* написа:на 25 е, но не му личат особено![]()
Скришом вади пиленца от носа си , прави ги на топчета и си хапваBuHaTa написа:Малка била![]()
имах предвид, че именно изглеждаш и се държиш като по-млад, но ти ме разбра погрешноboqn.bg написа:Придържай се към играта! Какво от това че съм на 25г.? Има моменти,когато се държа,като доста по-младМалката ;* написа:на 25 е, но не му личат особено![]()
![]()
Много си сериозна , ако си се обидила се извинявам .. Това е играта ..![]()
ехе дърт, дърт, колко да е дърт?shmatii ^^ ;dd написа:Бил дърт первезник и иска целувка от всяко момиче с което се запознае.
това ме разби!!!AntiStars написа:Говори се,че мухите не го дразнели ! Но до ден днешен никой не знае защо
хахахахахаМалката ;* написа:това ме разби!!!AntiStars написа:Говори се,че мухите не го дразнели ! Но до ден днешен никой не знае защо![]()
![]()
п.т. всяка вечер ходел на магистралатапоне така се говори..
хахахахValve написа:Чух че бил баннат, защото нямал откат
Конски нали знаеш,че темата е за предишния ?b0TL!k3_1926 написа:хахахахахаМалката ;* написа:това ме разби!!!AntiStars написа:Говори се,че мухите не го дразнели ! Но до ден днешен никой не знае защо
п.т. всяка вечер ходел на магистралатапоне така се говори..
Говори се ,че до ден днешен използва още гърне..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост