1.Вашият ник? -->Kr1`[S]`s<--
2.Ник на админа който ви е баннал? Cr4xX
3.Вашето IP? 77.77.38.44
4.Причина поради която сте баннат? Лал хак
5.Снимка/Демо на играта ви! (за да сме сигурни,дали сте били баннати с право!) Нямам нито снимка,нито демо.Би трябвало в сяка верига сървари да има демо,което се записва в папките на цс/страик.Аз не мога да докажа,че не съм бил хак.Предварително не мога да запиша демо,защото не очаквах това...
Несправедлив бан.
- Новак
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Несправедлив бан.
Първо, има си тема за оплакване от несправедлив бан, и второ - жалко, че няма demo recorder - да, понеже няма как да покажеш как ни цепеше от долу докъто бяхме в тунела, и 2-3 рунда оставах в килията за да видя, или по-скоро чуя как идваш право в мойта килия.

- Новак
Еми ние си говорехме двама човека...Единия беше затворник,а другия беше със мене.Той ми казваше каде да ги търся,говорех ме си по тим спик...И като Ви нареди винаги Ви броех бехте 9,а трима бяха на линията.Дигитал ми каза да прверя в сяка килия..Ето и друг бан,които получих за зъщото само,че класик.. http://forums.gamemotive.org/viewtopic.php?f=21&t=980
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА....Просто да имам някакво алиби,защото и там ме баннаха за лал хак.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА....Просто да имам някакво алиби,защото и там ме баннаха за лал хак.
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Банлистът е реснат и може да влизаш, демо рекордера работи.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека