Помощ!
- Respected
Помощ!
Имам проблем.Когато минимизирам цс и после пак вляза, екрана ми става черен.Трябва да изляза и пак да вляза за да се оправи.От около 1 седмица е този проблем.Преди не беше така.Може ли да се оправи. 

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: Помощ!
пробвай да минимизираш всички отворени неща,защото примерно при мен има друг проблем когато минимизирам и имам скайп отворен,а не минимизиран постоянно ме изхвърля от цс-а
България Над Всичко !
- Напреднал
Виж в Options -> Video -> OpenGL така трябва да ти е, прегледай си въобще всичко !KaRaJaTa1988 написа:Имам проблем.Когато минимизирам цс и после пак вляза, екрана ми става черен.Трябва да изляза и пак да вляза за да се оправи.От около 1 седмица е този проблем.Преди не беше така.Може ли да се оправи.

- Напреднал
- Ник в играта: b0rN too kill.
- Скайп профил: drago.baev1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: U MAD ?
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Кажи дали са се оправили нещата или не? Защото така както виждаш хората са ти дали доста съвети ;)
България Над Всичко !
- Respected
Да само трябваше да сменя на openGL.

И мен ме изхвърля при отворен скайп.ivailo написа:пробвай да минимизираш всички отворени неща,защото примерно при мен има друг проблем когато минимизирам и имам скайп отворен,а не минимизиран постоянно ме изхвърля от цс-а

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Новак