Ей да стегнете малко нещата

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Ей да стегнете малко нещата

Мнение от StoRm_SpiRit »

Откак се помня сървъра постоянно се пълни с хакове и все няма един кирлив админ. Ясно ми е че някои ходят на работа на училище или нещо друго. Но спрях да играя поради тази причина че постоянно сървъра е бъкан с хакери и днеска викам ари нека си припомня играта и кво да видя пак 3 уалера без нито един админ. Пуснете тема набираме админи или нещо от сорта защото повярвайте доста хора се губят. И очаквам смислен отговор ако ще давате а не да ми се оправдавате с други глупости или да ми обяснявате поради какви причини няма админи защото ако вие не можете да се грижите за сървърите то кой тогавa :hmm:
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
Скайп профил: monster98110312
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Ей да стегнете малко нещата

Мнение от b0bibg »

1.Има си теми за оплакване от хакери!
2.Можеш да земеш скупе на определения админ за определения сервер! (Можеш да земеш скупе от Екип>>Сървър Админ>> и там си пише кой каде е админ...)
Мисля ,че съм ти помогнал :)
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

Тема за оплакване от играчи- http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 204&t=3466
Снимаш му демо,вземаш му ip ника и си готов :)
Аватар
Администратор
Администратор

Ник в играта: asddd
Обратна връзка:

Мнение от nStoyanov »

Кандидатурите ще бъдат отворени след броени дни, ако желаеш можеш да кандидастваш! ;)
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от StoRm_SpiRit »

извинете но точно затова cе отказах от админ с пълни права в една верига понеже ни накараха всички админи да качваме всички демота на хората които сме баннали. Надали на играчите им се занимава да качват демота. Веригата не я споменавам за да няма реклама. А колко дo кандидатстване ако погледна на цс-а по сериозно може и да опитам
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от nqmasmisul »

И аз мисля че трябва да се намерят сериозни админи за да се справим с тези хакери.. :)
ЩЕ ГЪРМИТЕ МЪРШИИ!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

Аз пък мисля, че ние ''кирливите админи'' си вършим достатъчно добре работата. А това, че теб те мързи да качиш демо, или да викнеш някой от колегите по скайпа, това вече е друга тема на размисъл.

И е съвсем нормално един админ в тестов период да качва демота на своята работа, ако се позамислиш ще видиш, че е логично :)
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

StoRm_SpiRit написа:извинете но точно затова cе отказах от админ с пълни права в една верига понеже ни накараха всички админи да качваме всички демота на хората които сме баннали. Надали на играчите им се занимава да качват демота. Веригата не я споменавам за да няма реклама. А колко дo кандидатстване ако погледна на цс-а по сериозно може и да опитам
при нас само пом админите правят демо,станат ли сървър админи,го правят по желание и си го държат при тях
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от StoRm_SpiRit »

да знам те и в другата верига го махнаха това ама там са пълни пародии между админи и играчи. А ти недей ми казва че ме мързи защото играчите са за да правят сървъра посещаем а не да го пазят. От къв зор трябва да ви викам по скайп или да ви звъня за да дойдете да си вършите работата. и второ че там дето бях админ не бях в тестов период, нито 80% от админите но генерала ни накара да качваме демота което е безмислено донякъде. Поне да беше за седмица ама да го иска нон-стоп в никъв случай няма да се занимавам
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

nqmasmisul написа:И аз мисля че трябва да се намерят сериозни админи за да се справим с тези хакери.. :)
Чакай да позная, под 'сериозни админи' имаш в предвид - теб, нали? :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XTSY
Обратна връзка:

Мнение от XTSY »

StoRm_SpiRit написа:да знам те и в другата верига го махнаха това ама там са пълни пародии между админи и играчи. А ти недей ми казва че ме мързи защото играчите са за да правят сървъра посещаем а не да го пазят. От къв зор трябва да ви викам по скайп или да ви звъня за да дойдете да си вършите работата. и второ че там дето бях админ не бях в тестов период, нито 80% от админите но генерала ни накара да качваме демота което е безмислено донякъде. Поне да беше за седмица ама да го иска нон-стоп в никъв случай няма да се занимавам

Така приятелю ще ти го кажа само веднъж не ме интересува дали ще играеш или не във нашите сървъри това си е твой проблем ние достатъчно добре си гледаме работата с тебе или без ние се тая никой не те кара на сила да викаш админ като не ти харесва недей да играеш при нас и при другата обида която видя към някой от колегите ми даже и в сайта няма да можеш да влизаш да коментираш :ban: мисля че бях достатъчно ясен
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

StoRm_SpiRit написа:да знам те и в другата верига го махнаха това ама там са пълни пародии между админи и играчи. А ти недей ми казва че ме мързи защото играчите са за да правят сървъра посещаем а не да го пазят. От къв зор трябва да ви викам по скайп или да ви звъня за да дойдете да си вършите работата. и второ че там дето бях админ не бях в тестов период, нито 80% от админите но генерала ни накара да качваме демота което е безмислено донякъде. Поне да беше за седмица ама да го иска нон-стоп в никъв случай няма да се занимавам
Ние си имаме личен живот. Скоро ще бъдат отворени кандидатурите, кандидатствай! Искам да видя как ще се справиш ти! Защото ние се сме "несериозни" админи. Ти какво искаш? Нон-Стоп да има админ в сървъра? Еми не сме някакви зомбита които да седят цял ден пред компютъра! Важното е, че когато някой ни извика в скайп веднага се отзоваваме! Така, че точно ти не можеш да говориш за сериозност, като не знаеш как седят нещата!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от _______SOS_______ »

Така хакери има да не казваме повече от хората затова сам сагласен с сторм да се набират повече админи и четете какво пишете и какво е писано преди да пишете.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от alex123 »

_______SOS_______ написа:Така хакери има да не казваме повече от хората затова сам сагласен с сторм да се набират повече админи и четете какво пишете и какво е писано преди да пишете.
Значи съгласен си да се набират админи, това Ок! Казваш ние да четем по-хубаво. А ти четеш ли? Какво е написал nStoyanov!
nStoyanov написа:Кандидатурите ще бъдат отворени след броени дни, ако желаеш можеш да кандидастваш! ;)
Кандидатурите ще се отворят съвсем скоро!
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от azbzgz12 »

Хора стегнете нещата сложете поне за аим и спеед и сд хак .. :blink:
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от novia//kabel »

azbzgz12 написа:Хора стегнете нещата сложете поне за аим и спеед и сд хак .. :blink:
1во Анти-чийта за Спийд хак засича телепорта на Human-a като спийд хак
2ро При анти-чийта за Аим и СД хак, когато набиеш определен брой поредни глави те банва, което според мен не е много справедливо :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Ако се намери добър Античийт без клиентска част ще се сложи, ако знаете някакъв добър може да го предложите тук.. CSF Anticheat и Time-Pass не стават..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: smarf4eto0
Скайп профил: smarf4eto0
Обратна връзка:

Мнение от smarf4eto0 »

До скоро имаше Wallblock, който действаше добре и наистина хакерите намаляха драстично(поне в D2 only, там играя).... Защо го махнахте???
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от novia//kabel »

Ами погледнете тук .. Мисля, че това е супер за War3, защото има и блокиране на дадени части от картата прочетете повече ! -->> ЦЪКНИ МЕ!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: smarf4eto0
Скайп профил: smarf4eto0
Обратна връзка:

Мнение от smarf4eto0 »

novia//kabel написа:Ами погледнете тук .. Мисля, че това е супер за War3, защото има и блокиране на дадени части от картата прочетете повече ! -->> ЦЪКНИ МЕ!
Изглежда добре, но дали работи както трябва?? Няма никакви отзиви, а евентуалното му изпробване може да доведе до голяма загуба на сървъра.... :mnms: :mnms:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”