С тази тема искам да разбера от вас, играчите "Какво харесвате в админски права ?"
И така 1-ва съм аз

1- Админския чат ;
2- кикването на хакери [ Докато бях пом.админ много се радвах на kick

3- Слап ;
4- Има още,но ще си ги запазя в тайна

+1Brusa написа:Според мен не е справедливо някой хора да "играят" и във същото време да влезне някой със хак и да разваля играта на другите
+1 а и още помня как тръгнахме от помощник админи в зм сървата и се издигнахме до това ниво което сме в момента,и въпреки всички промени,преврати и прочие SlackServ is The BestIanko написа:Аз пък мисля,че ако имате моите права ще се кефите още повече![]()
Правата не са за да се кефим ,а за да пазим както каза колегата NewName
Аз пък ще ти кажа ,че незнаеш въобще правата кога да ги ползваш! Това което написа разбирам колко си назад и ,че примерно ако ти се дадат права ще слайваш отворковци, а ще слапваш хора които бъгват решеткиDeiman написа: СЛЕУ - за отворковци който те запушат и ти искат аммо да те пуснат
СЛАП - да не бъгват решетки
Е т'ва еsLawynnKa написа:Ами още нещо
Най-яко е в Д2,защото виждаш кой,какво си пише на say_tema [na b или a .. е знаете вие] и така знаеш къде се намира
....
+1NewName написа:На мен ми харесва това, че когато съм там има ред и дисциплина благодарение на правата ми разбира се !
+1Brusa написа:В тези сървъри не съм бил![]()
Но ми харесва следенето на хората за спазване на правилата
Според мен не е справедливо някой хора да "играят" и във същото време да влезне някой със хак и да разваля играта на другите .
slap ми по харесва от slay издигаш го на високо и след това го оставяш да падне :Д
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта