Въпрос относно играчи от Авп сървъра
- Новак
Въпрос относно играчи от Авп сървъра
Въпроса ми е каквоо стана с играчите: biqa ti heta i dim da me nqma, zletak, 7777777777777777777, Absolut, aloo naftalinoff и още много от бившите играчи.А сега сървъра е пълен с малки палета отворковци( извитене за грубия език но е така). Като ги видя в други сървъри и ги питам защо не играят в СС отговора на всички е "сървъра не ми харесва". Едни от най-добрите и забавни играчи напуснаха тази верига. Замислете се какво направихте с сървъра. Аз лично нямам нищо против. Но за да се върнат те отново тук пускам тази тема с тази цел, за да се върнат.
П.П Ако темата е в неправилния раздел, преместете я, или не ви харесва това което питам, заключете я. Но искам да знам какво стана с тях. Къде са? В коя верига играят? Ако някой знае моля да ми каже.
Благодаря предварително.
П.П Ако темата е в неправилния раздел, преместете я, или не ви харесва това което питам, заключете я. Но искам да знам какво стана с тях. Къде са? В коя верига играят? Ако някой знае моля да ми каже.
Благодаря предварително.
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно играчи от Авп сървъра
По сървъра не е пипано сигурно от както е пуснат, единствено са подменяни карти, като се стараем да оставим само тези, които се играят. Лошото е, че карти които не са харесвани и играни се задържат по повече време в сървъра, но ще гледаме да го поправим.

- Respected
77777777 беше банната за wallhack.От "добрите играчи".Другите играят от време на време.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Новак
За 777777777777777 само знам че е админ в друга верига. Знам също така и причината за играта и с хак и тя спада към добрите играчи няма да се лъжем, но с тези нови карти развалихте сървъра това ми е мисълта.
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Каквато и да е причината - не оправдава това, което е направила. Недопустимо е част от екипа да играе с хак или да мами по какъвто и да е било начин. Лично за мен човек, който играе с хак не може да се нарече добър. Да не говорим за другите 'екстри' които използваше.

- Новак
Е ся за нея ли ще говорим... на нея нито ии пука нито нищо тя си е станала админ в 2 вериги и това е. Но така или иначе сме почнали за нея да говорим да кажа, че тя само тя беше постоянно в сървъра нито е създавала проблеми нито нищо с нея винаги ставаше смях мога дори да кажа че повечето хора влизаха заради нея знам го защото са го казвали. И ако не го оценявате незнам ..
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
Беше банната и май си махна бана със смс, никой не я спира да играе отново и това, че влизат хора заради нея не означава, че може да играе с хак и никой нищо да не и казва

- Новак
О леле нищо подобно не съм казал. Пък и тя от време на време играе заради клиповете които прави. Просто изтъквам какво е направила за веригата, но няма значение.
- Respected
Има цял раздел за предложения за сървърите.(карти за добавяне/махане) плъгини и други.Ако желаете да пуснете тема с предложения сте добре дошли.За 77777 мога да кажа ,че беше хваната/хванат три пъти с wallhack един от който беше в екипа ни.Тази тема е приключена...
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"