Предложение за зомби сървъра
- Новак
Предложение за зомби сървъра
Така. Реших да пусна тази тема защото виждам че обикновенните играчи във сървъра нямат почти никакви преимущества .Знам ,че има SMS Vip и SMS Admin ,но не всеки може да си позволи вип или админ макар цената да е 2-3 лева ,та предлагам да се смени knockback-a на помпата и hp то на лазера ( Тези които са играли преди време знаят как беше със помпата ... а лазера беше доста здрав .) А сега от 1 изстрел се взривява ..
- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за зомби сървъра
Има смс система, колкото до това "някои не могат да си позволят смс вип или админ" щом има пари да плаща за интернет се съмнявам да няма пари ;)
За помпата съм ЗА !
За лазера - ПРОТИВ !
За помпата съм ЗА !
За лазера - ПРОТИВ !
- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
и за помпата и за лазера съм съгласен аз,найстина лазера е направен прекалено лесно да се чупи

- Напреднал
Забелязал съм в зомбито има много голям дисбаланс между зомбитата и играчите.Много е трудно един играч да се спаси от тях и обратното ако пък играча е набъкан с аммо-та,зомбито освен с граната неможе да го вземе.Спомням си преди първия зомби сървър тогава беше доста балансирано.Зомбитата трябваше да си помагат един друг да се катерят за да инфектират другите играчи.А сега едно CTRL+E е достатъчно и е оут.doktor_haus написа:и за помпата и за лазера съм съгласен аз,найстина лазера е направен прекалено лесно да се чупи
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
+1. И аз мисля, че това ще уравновеси до известна степен сървъра ;)doktor_haus написа:и за помпата и за лазера съм съгласен аз,найстина лазера е направен прекалено лесно да се чупи
Честита Нова Година, на всички!!! Да сте живи, здрави и много щастливи !
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
И за двете съм ЗА но повечето от по старите играчи знаят че едно време беше много по различно от сега.Вярно че нямаше смс тогава ама сега като има и е много по лесно за хората да станат зомби от колкото обратното.Да кажем че тогава имаше много по голям интерес да играеш зомби отколкото сега защото имаше баланс между двата вида и всичко се правеше много по лесно,сървърите бяха винаги пълни поради тая причина ако греша ме опровергайте 

- Зарибен
- Ник в играта: Ph0en!X / FD God
- Скайп профил: aleksandur995
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Ник в играта: [***C.oBiIcI***] *sq
- Скайп профил: plamen.24 evrofans6
- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Обратна връзка:
Предлагам скока на хънтер зомбито да се намали , защото всеки скача наляво надясно и сички стават зомбита . Също предлагам да направите така , че който счупи 2-3 пъти за 1 рунд лазер да го слайва или поне да го слапне половината живот
)

- Аматьор
- Ник в играта: [***C.oBiIcI***] *sq
- Скайп профил: plamen.24 evrofans6
нз да ли трябва това за лазера но за скока на хънтер зомбито да се намали за това не сам съгласен