Оплакване от админ - zECTER
- Новак
Оплакване от админ - zECTER
1. Nick на Админа: ZeCTER
2. IP на Админа:.......
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: kick- wallhack
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). upload.slackserv.com/kick2ZeCTER.dem
5. Сървър:Dust 2 Arena
ПП: Не мислехме да се включвам отново с тема, след като старата ми беше заключена, но след твърденията на въпросния админ,че на демото, което има съм Уаллхак, реших да си кача моето демо(цялото), за да избегна пускане на тема с подобно заглавие!
2. IP на Админа:.......
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: kick- wallhack
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). upload.slackserv.com/kick2ZeCTER.dem
5. Сървър:Dust 2 Arena
ПП: Не мислехме да се включвам отново с тема, след като старата ми беше заключена, но след твърденията на въпросния админ,че на демото, което има съм Уаллхак, реших да си кача моето демо(цялото), за да избегна пускане на тема с подобно заглавие!
- Новак
Re: Оплакване от админ - zECTER
Вместо такива подобия на админ да се занимават да дават минуси, могат лесно да прегледат демото и да си кажат мнението.
Аз го изгледах и мога да кажа че е същото като вчера.
Аз го изгледах и мога да кажа че е същото като вчера.

- Новак
- Ник в играта: zECTER
- Скайп профил: spider_661
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Нека колегите преценят , мен ми е пределно ясно от сега , че няма да те банат но ми е интересно как винаги чуваш някой да тропа при положение , че аз не ги чувам а соунда ми е доста добър и имам добър слух! 
П.С Ангеликуе и само да спомена , че ти не си човекът който ще определи дали ставам за админ или не затова се въздържай от изрази ''такива подобия на админ'' и т.н. !

П.С Ангеликуе и само да спомена , че ти не си човекът който ще определи дали ставам за админ или не затова се въздържай от изрази ''такива подобия на админ'' и т.н. !

Mercedes-Benz C63 AMG :3 <3
- Новак
не говорех за теб с подобието а на този KaenBX където даде - репутация и се покри.
А колкото до това дали ставаш или не ставаш, мисля че всички видяхме за 3 дена имаш 2 неправилни бана на един и същи човек. На всичкото отгоре си сменяш ника и пишеш retry с цел respawn.
А колкото до това дали ставаш или не ставаш, мисля че всички видяхме за 3 дена имаш 2 неправилни бана на един и същи човек. На всичкото отгоре си сменяш ника и пишеш retry с цел respawn.
Последно промяна от Ianko на 15 Ное 2013, 14:31, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! не си никой за да се месиш в темите на хората и не си никой за да даваш мнения
Причина: +1 предупреждение! не си никой за да се месиш в темите на хората и не си никой за да даваш мнения

- Новак
- Обратна връзка:
Искам да ми докажеш с снимка или каквото прецениш как аз си сменям ника и давам ретри с цел респаун от както имам права че ми е много интересно ! Относно до това за 2 кика на 1 и същи човек преценил съм че е уалл по играта му и съм го кикнал след като грешката е моя и той не е бил с хак нямам нищо против нека не го банват ! Мога да го кажа пред всички за да го видят ако АДМИНИСТРАТОРИТЕ преценят , че правя твърде много грешки и не съм годен за админ нека ми вземат правата аз нямам нищо против!
П.С И да Анге давам ретри някой път когато не мога да напиша RS и имам 100 $ а теама ми пада и плюс това не си сменям ника а си давам ретри с моя (давал съм ретри с цел респаун преди да си взема права и това съм го написал в КАНДИДАТУРАТА ми за админ може да я прочетеш ако желаеш) ! ;)

П.С И да Анге давам ретри някой път когато не мога да напиша RS и имам 100 $ а теама ми пада и плюс това не си сменям ника а си давам ретри с моя (давал съм ретри с цел респаун преди да си взема права и това съм го написал в КАНДИДАТУРАТА ми за админ може да я прочетеш ако желаеш) ! ;)

- Новак
Zecter не мога да те разбера кой се опитваш да лъжеш. Двамата с карчев играхме и ти се беше написал нещо от рода asdfh и умря и написа retry. След това аз ти писах че не е хубаво админ да прави такива работи и ти написа "Добре, извинявам се"
Как ти се струва?
Как ти се струва?

- Новак
- Обратна връзка:
Само да поясня , че тогава Анге съм бил СМС админ! (спечелих го от теглене на безплатен код) 

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
няма смисъл от повече теми имаше бан махнахме го .. спрете се вашата компания да се правите на играчи, ако ще се оплаквате го правете само по 1 човек както си е по ред ще почвам да наказвам! Админа е в изпитателен срок затова може и да допуска грешки, ако вие не знаете аз ви го казвам вече