НЕТ1 честно казано съм сравнително доволен, но по-скоро бих препоръчал Близо както Тони Монтана, понеже бях и засега съм останал с по-добро впечатление. Видях, че търсиш да е с рутер, от НЕТ1 имат такава услуга да ти сложат рутер, така че и те стават.
Випнет за 19 лв на месец е идеално игрите се теглят перфектно на цс-а няма никакви проблеми . И след като ти изтече интернета имаш 3 дни в които за бонус докато го платиш аз съм на него и съм много доволен . ;) Иии рутер само ти го купуваш те ти го настоиват безплатно и всичко ти правят без пари ;)
Последно промяна от Perni4aninAAA на 30 Дек 2013, 18:04, променено общо 1 път.
Speedy.net
За 20 лв. имам интернет и Wi/fi , който се дели на 2 компютъра и още 4 телефона използват wi/fi . Нета върви страхотно ! Нямал съм проблеми с тях. Тегленето от Замунда е със 7mb/s.Като ти изтече платения месец отделно имаш 5 дена в който да подновиш връзката ( ако си забравил да го платиш )
Виваком. До сега не съм имал никога спиране на интернета, а това е близо година и нещо.. и за 19,90 имаш рутер с възможност 2 телевизора, 2 кабела за да свържеш в компютъра и имаш Wi-fi за лаптоп, таблет, комп или телефонил. И най-важното интернета е бърз. Вечер аз използвам интернета, сестра ми и баща ми и сестра ми и от телефона влиза едновременно и няма никакви забавяния и т.н. За телевизията последния канал е 206-220, като тук-там има пропуски например от 50- канал отиваш на 60-ти и за повечето хора най-важното има 6 денонощни канали за възрастни (18+) и вечер след 24 часа още 2-3. Хубави са виваком.