Вграждане на субтитри
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Вграждане на субтитри
Имам плазмен телевизор Сони,на който могат да се гледат филми със флашка,но не разчита субтитри,а само бг аудио,посъветваха ме да пробвам да вградя субтитрите,но нямам си и на идея как,със каква програма,ако някой може да сподели с коя програма се вграждат субтитри във самия филм ?
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
Re: Вграждане на субтитри
mkvmerge се казва програмата
добавяш филма и субтитрите и то ги събира без да реже от качеството или да го конвертира

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
http://forums.softvisia.com/index.php/t ... %B5%D0%BE/
прочети това - програмата е бърза лесна и удобна,аз работя само с нея
прочети това - програмата е бърза лесна и удобна,аз работя само с нея

- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Аз да питам, тьй като аз пък съм с Панасоник, който няма проблем с изкарването на субтитрите, обаче ми трябва бинокъл с увеличение 40х12, за да ги виждам. Та, с тези програми, които давате, има ли възможност за регулиране размера на субтитрите ? И развалят ли се качеството на картината при вграждането на субтитрите ?
Благодаря !
Благодаря !
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
В линка,който Гената даде по надолу има точно за размера на субтитрите програмаKoceto написа:Аз да питам, тьй като аз пък съм с Панасоник, който няма проблем с изкарването на субтитрите, обаче ми трябва бинокъл с увеличение 40х12, за да ги виждам. Та, с тези програми, които давате, има ли възможност за регулиране размера на субтитрите ? И развалят ли се качеството на картината при вграждането на субтитрите ?
Благодаря !

- Напреднал
- Ник в играта: Crixus
- Обратна връзка:
Аз съм с телевизор TOSHIBA и при мен стана така: първо натиснах върху файла на субтитрите с десен бутон Отвори с и избрах Notepad ,след това натиснах Файл - Запиши като- след това ми излезна един прозорец и долу към средата мисля ,че пише Кодиране там избрах UTF-8 и натиснах Запиши и стана .
А относно размера на буквите след като направих всичко това което написах пак с десен бутон на файла и пак отвори с ,но този път избрах Microsoft Office Word и отвори и след това ми отваря един прозорец и в него горе в дясно има един плъзгач и там избрах UTF-8 и ОК .След това маркирах всичко и натиснах (при мен е на английски) FORMAT - Change Case.. и избрах третото ,а по-точно UPPERCASE/ГЛАВНИ БУКВИ и ОК след това натиснах ДА/YES и вече ми са по-големи и си ги виждам !
А относно размера на буквите след като направих всичко това което написах пак с десен бутон на файла и пак отвори с ,но този път избрах Microsoft Office Word и отвори и след това ми отваря един прозорец и в него горе в дясно има един плъзгач и там избрах UTF-8 и ОК .След това маркирах всичко и натиснах (при мен е на английски) FORMAT - Change Case.. и избрах третото ,а по-точно UPPERCASE/ГЛАВНИ БУКВИ и ОК след това натиснах ДА/YES и вече ми са по-големи и си ги виждам !
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
А дали става при филми, които са 3D ?
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
За филми, които са 3D си има програма, тъй като субтитрите също се "раздвояват" за да се виждат на 3D, малко по-късно ще напиша името ѝ, че съм зает.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Супер потребител