1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - ИМАМ
3. Напишете Вашето име! - Емилиан
4. Напишете Вашия ник! - SmiLe ; ]
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Бих пожелал , за да има малко ред, неможе да се прави teamkill и някой админи нищо да не правят, защото като ги съберат в изолатор, и секи отгоре натиска бутона за потапяне с ЛАВА, но както и да е, не е това проблема, има ГАДНИ СПАМЕРИ, който дават номинацийте и постоянно спамят и неможе да се види SIMON какво казва, понякога се случва да няма админ и сме по 20Т и 0CT, аз почти по цял ден съм в сървара, бих помогнал с много работи - да наказвам ХАКЕРИ, да мятам подходящи CT-та който знаят правилата, да има малко ред в чата, и така ... ТОВА Е ОТ МЕН, БИХ ИСКАЛ ДА МЕ ИЗБЕРЕТЕ, НО ТОВА Е ВАША ПРЕЦЕНКА, ЛЕКА ВЕЧЕР, И ВСИЧКО НАЙ ХУБАВО
7. Skype за връзка: - НЯМАМ СКАЙП , НО МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ !
КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА АДМИН
- Баннат
- Ник в играта: SmiLe ; ]
- Скайп профил: em0_vip_gazara
- Вашият пол е: Мъж
- Напреднал
- Ник в играта: Troller
- Скайп профил: vihren100
- Обратна връзка:
Re: КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА АДМИН
Ко? Не!
Аман от шегаджии ;Д Никога не съм те виждал + днес си се регистрирал в форума. ПРОТИВ!
Аман от шегаджии ;Д Никога не съм те виждал + днес си се регистрирал в форума. ПРОТИВ!
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка: