Предложение за автоматичен БОТ който да седи постоянно T.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за автоматичен БОТ който да седи постоянно T.

Мнение от fondos »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Бих желал да бъде добавен автоматичен бот който да седи постоянно Т и да пуска капаните, защото доста често се случва когато няма админ някой да лефтва Т и пак да влиза.
2. В кой сървър искате да стане промяната? Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Според мен така ще е по-добре защото половината от играчите които знам когато са Т и няма админ лефтват и пак влизат(бил съм свидетел под други никове).
Офтопик:
Искам да разбера мненията на всички.. дори и да не се одобри предложението
Приятен ден :victory:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Re: Предложение за автоматичен БОТ който да седи постоянно T

Мнение от HuKOJLOBA »

Не мисля, че може да се сложи бот, който да пуска капани докато другия терорист не ги пуска или лефтне. Ако има бот, който пуска той ще ги пуска постоянно и ще прецака играта на терористите. Схванах ти идеята, но не мисля, че може да се получи. Иначе е идея например след като лефтнеш като терорист да не можеш да влизаш известно време, не само retry, но мисля, че е ненужно. Играчи излизат, когато са Т по всякакви причини, сървъра не може да знае кой защо излиза и влиза и тук идва преценката на админа. :)
Последно промяна от HuKOJLOBA на 31 Май 2014, 15:19, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Няма такъв бот,не знам къде си тръгнал да го предлагаш..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Само не знам от къде го измисли това,а искаш ли също така като влизаш да ти се обажда и да си приказвате ? ... Шегата на страна няма такъв бот който да пуска капаните.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: ''MaDnEsS''
Скайп профил: ЛС

Мнение от The HoLErs NotH »

Мисля че това ще е безполезно , и незнам от каде го измисли тази идея !!!
Slackserv.com - Българските Линукс Counter-Strike Сървъри
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

А да го набиете, само защото се е опитал да предложи нещо от полезната страна на играта, не желаете ли? Като човека се опитва да предложи нещо ПОЛЕЗНО ума не ми побира, защо се опитвате да се подигравате. Аз бих казал За. А вие се опитайте да предложите нещо, на нивото на това, полезно, което би помогнало в такива случаи. Вие не се ли дразните, като станат T и 'лефтнат'? Например, когато сте на път да ги убиете? Или го желаете? :blink: Това просто предложение, би обърнало целия Game-Play. А ако стане съвместимо с мод-а, бих се зарадвал.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Ами, ако вместо бот се добави функция, която при получаване на командата quit и проверка дали си терорист, връща командата и не позволява да се излезе? Мисля, че ще има по-голям ефект, а в конзолата да излезе съобщение от вида на: "Ne mojete da napusnete igrata, dokato ste T".
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

fondos написа:1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Бих желал да бъде добавен автоматичен бот който да седи постоянно Т и да пуска капаните, защото доста често се случва когато няма админ някой да лефтва Т и пак да влиза.
2. В кой сървър искате да стане промяната? Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Според мен така ще е по-добре защото половината от играчите които знам когато са Т и няма админ лефтват и пак влизат(бил съм свидетел под други никове).
Офтопик:
Искам да разбера мненията на всички.. дори и да не се одобри предложението
Приятен ден :victory:

1. На теория става, на практика - не. В някой области човека не може да бъде заменен от бот
HuliganaKuncho написа:Ами, ако вместо бот се добави функция, която при получаване на командата quit и проверка дали си терорист, връща командата и не позволява да се излезе? Мисля, че ще има по-голям ефект, а в конзолата да излезе съобщение от вида на: "Ne mojete da napusnete igrata, dokato ste T".

2. Пълен абсурд. Живеем в свободна страна, всеки може да влиза и напуска сървърите когато си пожелае! Ние можем, но няма да променим това.

3. Забранен е retry като Т,

4. Когато Т напусне го заменя веднага друг тоест "Роботът" на фондос се обезсмисля. Стига да има играчи ще има кой да пуска капани, ако няма играчи няма смисъл и от бот.

5. Предложението се отхвърля!
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”