Вземете мерки!

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: gpt
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Вземете мерки!

Мнение от g0pe7o »

SlackServ.com # Dust2 Arena има 10 Сървър администратори в 90% от прекараното ми време във SlackServ.com # Dust2 Arena няма нито 1 админ ... и някакви самоуверени ДЕЦА бих казал защото повечето са непълнолетни, ще пречат на останалите и ще се закачат и обиждат това нормално ли е ? :nono:

Тези които неса прочели правилата на форума нека си направят труда да ги прочетат и тези които са нека си ги припомнят: http://www.slackserv.com/forum/viewtopic.php?f=141&t=9

Доста често се нарушават правилата и за сърварите: http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =12&t=3654

Знам че ще ме попитате за доказателства и това ще покаже колко посещавате сървара, защото ако имаше по често поне по 1 админ нямаше да има толкова безредици!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Обратна връзка:

Re: Вземете мерки!

Мнение от beOnewithMe »

Има си определен протокол. Ако определен приет кандидат/приет отдавна, има липса/остатък на Доклади, които се правят в форум, скрит от потребителите, той бива Отстраняван от Екипа.

1- Ако толкова се дразниш, че няма Надзиратели, почни с доклади и се кандидатирай.
2- Алтернативата е, да вземеш Skype профили/Контактни мерки на св. администратори, за определеният сървър от ето тук: http://www.slackserv.com/team.php?staff=sadmins
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

Много ми е чудно дали, ако Ви се дадат права на такива като теб ще стоите 24/7 в сървъра?
Извинявай ама и админите си имаме личен живот, няма как да сме постоянно онлайн при положение, че половината ни екип сме ученици(включително и аз) и ходим на училище и ни е по-важен успехът отколкото една игра.
А както каза Гошо много е лесно да вземеш скайп профилите и да се свържеш с този, който е на линия.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Хайде да те видим,ако ти се дадат права и трябва да седиш 24/7 без да ставаш,може само ако си гладен за 5 минути,не повече,и да следиш играта на всеки един от играчите,ама ако не се справиш да ти махнат правата и да не стъпиш в тази верига.Всеки говори,че ние не си вършим работата а когато станат админи,седят 1 - 2 месеца най-много и напускат защото не могат да издържат или просто си имат работа за вършене,и че явно някой хора си имат собствен живот.И държането на сметка на някой от админите е "автогол" за теб.Запомни,АДМИНИТЕ си имат Личен живот и не могат да спят в сървърите,това е.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Като има нарушители има раздел за оплаквания,тия номера дето ги правите са пределно ясни - искаш едва ли не да изпъкнеш и да станеш админ,но не се усещаш,че така правиш лошо впечатление на всички.@miroslavv проблема е там,че има доста зарибени ''деца'' които вече са завършили и стоя по 12 часа и за тях не е нормално да се излиза и тоя е вероятно точно един от тях.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

1. Не е твоя работа колко често екипа ни посещава сървърите
2. Не е твоя работа на колко години са членовете на екипа
3. Не е твоя работа причината, поради която евентуално не посещават сървърите
3. Админ тук едва ли ще бъдеш затова спри да се натягаш
4. Като не можеш да изпъкнеш дори да принизиш другите с тревата пак няма да те харесаме
5. Такива като теб бъдещи президенти съм видял много от както съм в екипа никой от тях не ми е колега.
6. Админите са тези, които си дават гласа на кандидатите затова не е умно да ги оплюваш
7. Поради огромното старание, което си положил да напънеш пет мозъчни клетки темата ти печели почетно място в коша. Честито!
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2014г.]”