само така ;д и при мен има 2,3 хахucha se :) написа:С мацките ;3
Ахахахаха като видях заглавието на темата и аз си помислих същотоTony Montana написа:Че още не е свършило.
iSpoxxy написа:Веднъж ми се запуши тоалетната
Ето ви отговораgeorgii.s написа:Лято ще има до декември
Аз питам тези, за който е ? За теб щом не е какво пишешnZero написа:Що за въпрос, лятото още не е свършило има още месец и нещо.
Е как за едни лятото ще е свършило, а за други не ? Има още време, за да свърши.PA3TbPCBAHE написа:Аз питам тези, за който е ? За теб щом не е какво пишешnZero написа:Що за въпрос, лятото още не е свършило има още месец и нещо.
Точно.ivo5456 написа:Е как за едни лятото ще е свършило, а за други не ? Има още време, за да свърши.PA3TbPCBAHE написа:Аз питам тези, за който е ? За теб щом не е какво пишешnZero написа:Що за въпрос, лятото още не е свършило има още месец и нещо.
еми случайно минаха 2 месеца от лятото ? защо да не пусна тематаivo5456 написа:Е как за едни лятото ще е свършило, а за други не ? Има още време, за да свърши.PA3TbPCBAHE написа:Аз питам тези, за който е ? За теб щом не е какво пишешnZero написа:Що за въпрос, лятото още не е свършило има още месец и нещо.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 2 госта