1. Задължително трябва да имате навършени:
16 години за следните сървъри: Dust II Arena, Awp Melee и War3FT Respawn
14 години за следните сървъри: Zombie BaseBuilder, Zombie+Jetpack, HideNseek, Deathrun и JailBreak
(Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Любомир
4. Напишете Вашия ник! - delfinAA
5. За кой сървър кандидатствате? - HNS
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - ще наблюдавам постоянно сървъра за хакери, за играчи които се държат арогантно към играещите в сървъра.
7. Задължително Skype за връзка: - dlfnnn-
[Кандидат админ] HideNSeek - delfinAA
- Новак
- Ник в играта: delfinAA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] HideNSeek - delfinAA
в момента има 4 сигурни админа по всяко време теб съм те забелязал че влизаш да не кажа голяма дума но 2 пъти в седмицата почти си не редовен от каде ще имаш часовете нищо лично но Аз сам против УСПЕХ 

- Новак
- Ник в играта: GOD
- Обратна връзка:
Мисля, че още ти е рано както каза ванката влизаш прекалено малко в сървара и не мисля че имаш 30 играни часа. Против! Успех 

- Новак
- Ник в играта: delfinAA
- Обратна връзка:
Извинявам се, че пиша по кандидатурата си но не се сдържах.
Няма как да ги нямам 30 игрални часа, като в този сървър играя повече от година?!
dsa 2xsf, на ден в този сървър влизам по най-малко 3 пъти да разцъквам за половин-един час понякога и повече.
Трябва да се регистрират сървърите в GameTracker защото така незнаете, но коментирате и един вид все едно ви лъжа и немога да ви докажа по никакъв начин, че имам изискванията. Защо? Всеки админ няма как да знае определен играч дали е направил минутите в сървъра или не, защото се играе по-различно време и не винаги се засичате. Аз лично преди да пусна кандидатурата проверих първо в GameTracker-а дали случайно е добавен сървъра за да покажа от кога играя в този сървър, колко минути съм навъртял.. доста несправедливо е така.
Няма как да ги нямам 30 игрални часа, като в този сървър играя повече от година?!
dsa 2xsf, на ден в този сървър влизам по най-малко 3 пъти да разцъквам за половин-един час понякога и повече.
Трябва да се регистрират сървърите в GameTracker защото така незнаете, но коментирате и един вид все едно ви лъжа и немога да ви докажа по никакъв начин, че имам изискванията. Защо? Всеки админ няма как да знае определен играч дали е направил минутите в сървъра или не, защото се играе по-различно време и не винаги се засичате. Аз лично преди да пусна кандидатурата проверих първо в GameTracker-а дали случайно е добавен сървъра за да покажа от кога играя в този сървър, колко минути съм навъртял.. доста несправедливо е така.
Последно промяна от kr0z на 30 Авг 2014, 00:54, променено общо 1 път.
Причина: Не пиши по кандидатурата без да ти е зададен въпрос,няма да ти слагам warn,защото знам,че имаш часовете и аз да съм и аз не бих се сдържал.
Причина: Не пиши по кандидатурата без да ти е зададен въпрос,няма да ти слагам warn,защото знам,че имаш часовете и аз да съм и аз не бих се сдържал.
- Супер потребител
Имаш часовете,но да влезеш 2 пъти в месеца и да пуснеш кандидатура e твърде прибързано.Против!
- Respected
Отхвърлен.Стани по редовен и след месец опитай пак.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"