Проблем със Skype и Facebook.

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Swimmaka
Скайп профил: donthatethaplaya.
Обратна връзка:

Проблем със Skype и Facebook.

Мнение от Swimmaka »

Здравейте :victory: ! Имам един много гаден проблем свързан със Skype и Facebook и той се появи днес.. Когато съм в скайп от компютъра не знам по ква причина , но когато някой ми пише по фейсбук то ми излиза като известие в скайп (дори и да не съм във феисбук по това време) + това всички приятели които имам във фейсбук са ми в скайпа .. Мислех си , че е от телефона , защото влизах от него в скайп по едно време , но не е така .. Спрях Wi-Fi , отписах се от профила си , деинсталирах скайп ( за телефона става въпрос ) какво ли не направих и на компютъра пак всичко си стои така :unknw: Надявам се някой да ми помогне :)
Ако темата не е в правилния раздел , моля да бъде преместена :tongue:
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: N00B
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Проблем със Skype и Facebook.

Мнение от veso ludiq »

Така е защото си свързал без да искаш Skype и Facebook и всичко (95%) от нещата които се случват във Facebook.Само за абонатите моgа да ти помогна но как да го махнеш напълно не знам (и аз имах този проблем преди 4/5 месеца но разцъках настроиките и се махна :tooth: ).За да си оправиш абонатите да са само тези на Skype отиди на Абонати->Списаци с абонати->Skype :victory:
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Swimmaka
Скайп профил: donthatethaplaya.
Обратна връзка:

Re: Проблем със Skype и Facebook.

Мнение от Swimmaka »

Помогна ми , но не достатъчно иначе мерси :D +сче от мен :victory: оправих проблема , локвайте
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”