въпрос
Модератор: Развлечения
- Новак
въпрос
имате ли плугин за автоматично записване на демо и ако да значи нещо не работи. Днезка на няколко пъти влизах в сървъра и нито един път не ми се записа демо!
- Новак
Re: въпрос
абе пич много добре съм запознат с това къде стоят демотата. Проблема е че при няколко влизания вътре в сървъра нито веднъж не се е записало демо......Това какво ти говори на тебе. Мисля че има проблем с плъгина.
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Абе пич, при всички нас се записва...Това на теб какво ти говори ? 

'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Новак
а на теб какво ти говори факта, че в който и сървър да влезна се появява демо само в този не ми се появява.
- Сървър Администратор
- Ник в играта: NiNjaaa
- Скайп профил: lurkuwe
- Обратна връзка:
Колегите са с грешка ,такъв плъгин нямаме вече махнат е просто няма смисъл от него 

slackserv.com 

- Зарибен
- Ник в играта: iNcubus
- Скайп профил: incybys2
Само да попитам - защо да няма? Случва се някой админ да сбърка при банване и играча като иска да се оплаче от несправедлив бан кво правим?
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Сървър Администратор
- Ник в играта: NiNjaaa
- Скайп профил: lurkuwe
- Обратна връзка:
Не само демо рекордера е премахнат , всичко е направено с цел да се олекотят сървърите. Ако някой е сгрешил може да се направи компромис на дадения играч и да му бъде премахнат банна.
slackserv.com 

- Новак
Значи казваш, че може да влезна с хак в сървъра, да набия кофите на всички, да бъда баннат и като се оплача тука и бана ми ще бъде премахнат и аз да си повтарям процедурата.NiNjaaa написа:Не само демо рекордера е премахнат , всичко е направено с цел да се олекотят сървърите. Ако някой е сгрешил може да се направи компромис на дадения играч и да му бъде премахнат банна.

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Според мен плъгина задължително трябва да се сложи. Причините няма смисъл да се споменават всеки ги знае. Мерси, че ни уведоми за липсата му. Не бях забелязал, че вече не прави демо.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Напреднал
Ако влезеш с хак админа направо те банва перманенто и дори и да се оплачиш няма да ти бъде махнат бана. Ако някой от играчите те запише - пак получаваш бан.Nqma Tun Mun написа:Значи казваш, че може да влезна с хак в сървъра, да набия кофите на всички, да бъда баннат и като се оплача тука и бана ми ще бъде премахнат и аз да си повтарям процедурата.NiNjaaa написа:Не само демо рекордера е премахнат , всичко е направено с цел да се олекотят сървърите. Ако някой е сгрешил може да се направи компромис на дадения играч и да му бъде премахнат банна.

- Новак
- Respected
- Ник в играта: sLawynnKa
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Плъгина го има вече 

"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека