Оплакване от несправедлив бан - Pyxch0

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - Pyxch0

Мнение от Swinge[R] »

1. Вашият ник: Pyxch0
2. Сървър: AWP Melee
3. Ник на админа: KaenBX
4. Вашето IP: 46.10.107.170
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: KaenBX
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'snimkite v foruma '
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '46.10.107.170'
[AMXBans] ======================================= Отново Wallhack предполагам, и отново снимките си казват всичко. :)
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=40324b3951
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) http://dox.bg/files/dw?a=7a92c4a5ab
Последно промяна от Swinge[R] на 17 Мар 2015, 17:03, променено общо 3 пъти.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: KaenBX
Скайп профил: ivex.pk
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - Pyxch0

Мнение от KaenBX »

Единственото което видях е че имаш мерник а е забранено , но те баннах поради една причина Марти (демолюшан) казваше че целиш мн през стените а аз не бях сигурен защото не виждах нищо не редно затова те баннах със снимки без причина :)
Изображение

Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

KaenBX написа:Единственото което видях е че имаш мерник а е забранено , но те баннах поради една причина Марти (демолюшан) казваше че целиш мн през стените а аз не бях сигурен защото не виждах нищо не редно затова те баннах със снимки без причина :)
Добре де демолюшана, като може да играе по-добре от мене и това не е тайна, за мен той е най-добрия на авп сървъра наистина той е този който ме затруднява най-много,но това не означава, че преценката му е перфектна и не би трябвало да се водиш по неговия/на някой друг акъл и квото ти каже това да правиш, имаш си собствени умения и разум преценявай си сам, той като има нещо напротив да минава спек да ме гледа и съответно, ако има някакви възражения знае как и къде да се оплаче. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Alice
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от cb|barbie.* »

Аз също бях в сървъра,отново.
Само ще ти кажа,уважавах те....
Вече не.... още от предния мап ме съмняваше.На този се издаде... В момента,който аз и Мартин писахме на Ивайло да излезне да те гледа... (ти много добре знаеше...кой е ) Играта ти стана доста неориентирана и не можеше да ни хитнеш... Е извинявай незнам за малоумни ли ни смяташ?
Ставаш ми банален,на всичко отгоре си и нагъл....
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: KaenBX
Скайп профил: ivex.pk
Обратна връзка:

Мнение от KaenBX »

Като се обвинявате снимките може да показват че не е хак а само с мерник може да го е изключил хака преди това никва на идея гледайте му демо и ако видите нещо не редно пишете като има смисъл или са дайте вашите демота за да видя за какво се оплаквате вие и да се приключва въпроса :)
Изображение

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Без да гледам неговото демо, а по самата му игра смея да твърдя, че е Wall. Няколко пъти си правя експерименти като спирам на 1 място и след 2-3 "случайни" пропуска ме цели през стената и така няколко пъти. Отделно преди да се кача на кулата ме знае. И върха на айсберга е, че когато Каен мина спектатор и се качих на кулата и го убивам 2-3 пъти и той даже не може да разбере, откъде го пукам. (Това се вижда точно в края на демото). Освен това имам доказателство, че снимките са преправяни, но това ще го кажа само на определени хора от екипа, на които имам доверие: Tony Montana, Ивчо, Jiwkov*и Trickster.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

DemoLitioN написа:Без да гледам неговото демо, а по самата му игра смея да твърдя, че е Wall. Няколко пъти си правя експерименти като спирам на 1 място и след 2-3 "случайни" пропуска ме цели през стената и така няколко пъти. Отделно преди да се кача на кулата ме знае. И върха на айсберга е, че когато Каен мина спектатор и се качих на кулата и го убивам 2-3 пъти и той даже не може да разбере, откъде го пукам. (Това се вижда точно в края на демото). Освен това имам доказателство, че снимките са преправяни, но това ще го кажа само на определени хора от екипа, на които имам доверие: Tony Montana, Ивчо, Jiwkov*и Trickster.
Трагично смешен си ми наистина, айде кът си такъв отворко и ти кажи тука пред всички и на мене най-вече да разберем къде са преправени снимките и как толкова бързо успях да ги преправя... Много ми е интересно още какво ще измисляте ти, ивелин и николай, че и други сте повлекли със себе си.
Офтопик:
И още кой и колко пъти трябва да ми се правят снимки и Вие да продължавате да си знайте ващо?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Alice
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от cb|barbie.* »

Trickster » 16 Мар 2015 20:03

1во Игра с мерник(по мнението на 1886 по-горе) - наказуемо
2ро цитат от теб " че се правя и играя като хак, правя се " симулация на хак - наказауемо.
Последните 2 демота с които съответно ти бяха свалени и правата бяха толкова явни, че няма накъде повече(дали си го симулирал или разцъкваш копчето за он/офф това си е твой проблем). Пределно ясни ти бяха правилата щом си бил админ нали? Да не говорим, че трябва да ти пляска по 1 седмица бан само като те видят за активен такъв....ако се сещаш и това е в правилата :) . Като цяло като влизаш в сървъирте играеш със забранение скинове, симулираш хак и всичко това при активен бан сам си направи изводите дали има за какво да се оплакваш!
След това незнам за какво се оплакваш ;) Нали знаеш,кой може да заблудиш само децата, ''разбирачите'' като теб,които гледат уал хака с такъв,че иначе преценката хич ти я няма :victory: ,нас няма как да заблудиш.
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Барбинце, само да ти кажа мойто момиче, че всички тези циркове и теми са за това, че ме мислите за wallhack, окей ще си понеса наказанието за мерника и скиновете като ви е такъв проблем, но няма да оставя нещата до тук, докато не ви го набия в главите, че не съм хакер, както си мислите, бъди сигурна! :)
Офтопик:
Повярвай ми няма да ви оставя намира докато не разберете, че няма абсолютно никаква логика при положение, че съм бил в тази верига почети 3 години, да пускам хакове и тем подобни неща ЗА КАКВО МИ Е ПО ДЯВОЛИТЕ ще ми обясниш ли, за къф чеп с извинение да играя с хак да ме банвате и да се оплаквам айде кажи ми да не говорим още колко демота и снимки трябва да ви предоставя за да ми кажете отново, че съм он/офф...казах ви като сте толкова сигурни да ви дадат права на някой ник, който никой не го знае и се опитайте да ме изловите уш, по време на игра щом си мислите, че като видя някой спек и едвали не спирам wall-a...
Последно промяна от Swinge[R] на 19 Мар 2015, 00:25, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Мнение от iSpoxxy »

Според мен бана е грешен щото kaenbx e слаб на цс колкото и в лигата.
Последно промяна от Musti на 17 Мар 2015, 18:31, променено общо 1 път.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата.Пацо аре малко по сериозно в такива теми.Следващия път +1 Предупреждение.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Аре спрете да спамите, беше махнат поради хак, не изключвам и да си. Спрете да спамите и нека някой червен да каже дали ще ти махне бана..
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Мнение от mitk0yy »

И да не му го манете пак ще влезе :)
Последно промяна от Musti на 17 Мар 2015, 19:27, променено общо 2 пъти.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата.Следващия път +1 Предупреждение.
АКО ЕДНА ЗВЕЗДА СИ, КОЯТО НОСИ ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА, НЕ СИ ОТИВАЙ,НЕДЕЙ,НЕ МЕ ОСТАВЯЙ,ЩЕ СЕ ИЗГУБЯ ПАК БЕЗ ЛЮБОВТА
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Unl1mited<>
Скайп профил: soolid456
Обратна връзка:

Мнение от Fantasy »

DA BADE SMART MRASNA SMART!
Последно промяна от u3HEHAga на 17 Мар 2015, 19:20, променено общо 2 пъти.
Причина: +1 Предупреждение: Нарушена т. 1 и т.14 от Правила на форума.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Аз друг човек които да цели стените на 1 и също място всеки път (и да уцелва) не познавам.
-9:34 - 9:40 (Килът ти на кулата - Твърде бързо го направи , а през останалото време реакциите ти бяха като на охлюв)(за това не съм сигурен дали беше попадение или хак , просто твърде бързо се ориентира на къде да гледа)
-9:52 - 9:54 (Наличие на бхоп скрипт)
-11:05 - 11:08 (Ти буквално си го изчака да излезне)
-11:46 - 11:47 (Как пък разбра ,че там го е spawn-ало 1 бог знае)
-12:10 - 12:12 (Същата история)
Смятам ,че това е достатъчно .
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Мисля, че на 8:46 има и лека поява на айм хак, НО намален, а да и ако не сте забелязали случайно, на 14:29 си личи и явния спеед хак! :x
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Има няколко съмнителни килове в демото,но не мисля че е наличие на хак, а проста случайност.Тук отново си със скин на АВП с мерник,което е забранено.
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Окей за скиновете разбрахме няма проблеми.... естеството на темата е дали има wall или не, искам някой сериозен и адекватен АДМИНИСТРАТОР да вземе решение тук както и в другите теми, понеже ми писна да чета неадекватните коментари на някои бивши и настоящи членове на екипа.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: PRINC
Обратна връзка:

Мнение от Mitacheto »

Не знам дали имам право да коментирам и аз, но държа да споделя и моето мнение по въпроса. А то е че винаги съм смятал, че играта ти не е чиста и съм сигурен в това. Радвам се, въпреки че трябваше доста време на хората от екипа да подложат под съмнение играта ти, в крайна сметка истината излезе на яве. Защото всеки смята, че когато някой е админ то 100% не би играл с хак, а положението не е точно така...
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Mitacheto написа:Не знам дали имам право да коментирам и аз, но държа да споделя и моето мнение по въпроса. А то е че винаги съм смятал, че играта ти не е чиста и съм сигурен в това. Радвам се, въпреки че трябваше доста време на хората от екипа да подложат под съмнение играта ти, в крайна сметка истината излезе на яве. Защото всеки смята, че когато някой е админ то 100% не би играл с хак, а положението не е точно така...
Изчакай само да ми се махне и последния бан, да вляза да пусна да ми се записва по време на игра да ви натрия носовете и да спрете с малоумните си писания. ;)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Така да кажа и моята дума. Хак на демото не бих казал, че виждам, но все пак има нарушения и предлагам бана да бъде намален. Друго за сега не мога да кажа.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”