Оплакване от несправедлив бан

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Immortal'
Скайп профил: skaip
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан

Мнение от Immortal »

1. Вашият ник: По принцип Immortal' или Immortal, но сега се пишех с ник "fen na valcho` a.k.a. Immortal"
2. Сървър: HNS
3. Ник на админа: В сървъра се пишеше с "Lq", но всъщност се пише "Bunny".
4. Вашето IP: Your IP: '212.25.53.53'
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) Cheater. Явно статсърът (админът) не може да определи какъв точно "хак" съм, за това е написал "Cheater", но ще ми е интересно да пише и той в темата, защото доколкото съм виждал, хакерите ги киква (или банваше за 1 седмица, не помня, но май беше изхвърляне от сървъра).
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=e20571f94d
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) Няма такива.

ПС: С админчето имахме леко сдърпване преди седмица-две, но говорете с него, защото не мисля, че ако е заради това, трябва да си измисля бановете.
Лесно мога да си ресна рутера и да вляза пак, но нека този път, както се казва - "справедливостта да възтържествува".
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан

Мнение от ivo5456 »

Хак на демото няма. Бана е премахнат, приятна игра в сървърите на SlackServ.com.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Темата е върната за преразглеждане.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Обясни ми как летиш на ГС и 2-ро как по точно никога не ходиш на ''bhop'' ''sbj'' ами винаги си задържаш ''duck-a'' ? каквото и да стане ти винаги на гс не ходиш нито с W нито правиш бхоп
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Immortal »

Батка, казах ти - обяснявай на глобалните, мен не занимавай, че нищо не ти разбрах от това, което каза, т.е. няма как да ти обясня. По принцип и преди съм отнасял банове поради разни други причини и съм рескал рутера и пак съм вътре, ама няма смисъл, защото ще ме мислят за измамник вместо за човек с лош късмет.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

аз питам теб не съм баннал глобален или администратор баннал съм теб ти ми кажи що летиш аз няма за какво да се обръщам към по висок ранк и че сме имали спречквания не помня при положение че самия теб не знам кой си смисъл как си ги мислиш тия работи при всяко оплакване ли пишеш ''С админчето имахме леко сдърпване преди седмица-две'' ?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Immortal »

Явно просто не можеш да пишеш по-грамотно, за това ще обяснявам така, както съм го разбрал.
Явно не си играл 10аа (поне така изглежда, когато гледам стрейфовете ти) и не си виждал истински прота в GS-то. Не мисля, че 310-320 бързина е "летене", при положение, че даже правех някои ducks с 2 стрейфа и би трябвало да очаквам много повече. И това ми е първо оплакване, как разбра какво пиша на всяко оплакване? "Сдърпването" беше на същия мап преди седмица и малко повече, когато те нарекох статсър, а ти ми се караше да не отивам на lj4. Явно се мислиш за доста важен и добър, че чак да "забравяш" за такива случаи.

ЕДИТ: Забравих да спомена, че мислех (и все още мисля), че в HNS сървъра на тази верига има защити, но щом още си на това мнение, мога да вляза във сървър по твой избор (нон-стиймърски, докато си купя стийм) и да ти правя същото "летене".
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Охх не знам не си спомням за такова нещо да се карам да не ходиш на lj4 за кво щото не го мога ли ХА сам си се издаваш че не можеш да лъжеш като хората нека хора които са гледали демото само ТЕ да пишат от тук на сетне и искам да гледате демото първите 5 мин да видите какво означава макро аз няма да го банна ейтака щото си нямам работа от фреез винаги като е фреезнат прави гс ''slow има и ми прави по 300++ спеед ок''

ЕДИТ: играл съм 10аа виждал съм всички гс-та но от гс до макро има разлика от тук до луната
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Immortal »

Братле, ти си много малоумен (и неграмотен, но да оставим това). Пречката беше, защото си бил вече на lj4 и защо сме идвали още 2-ма човека на lj4 на newtown remake, като ти си вече там. Достатъчно добре знаем и 2-мата какъв статсър си и че 240 block няма да те затрудни, малко и ти не можеш да мислиш.
Последно промяна от Musti на 05 Апр 2015, 21:22, променено общо 2 пъти.
Причина: Внимавай с тона и обидите към членове на екипа,както и към потребителите,за да избегнеш предупреждение!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Мнение от kr0z »

Мухабета настрана,демото не е чисто.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Мнение от kr0z »

Можеш да използваш SMS-Unban,в твоя случай ще си реснеш рутера,но все пак да си знаеш.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”