Oplakvane ot admin.

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: N00B#kx1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Oplakvane ot admin.

Мнение от ivvann »

Искам да се оплача от админ на име NC. Гагва без причина хората даже защитава плауера на име Lapence.По едно време през нощта си казах :
-Я да вляза в слаксерв да поцъкам малко коънтер стрике. Влизам и там се псуват точка belo i treva и Lapenceto.Nc е на страната на лапенцето и псува като циганин. Викам му Стига си псувал. Тои продължава. По едно време Lapence започна да ме псува без реасон. Викам му стига и изяждам гаг от NC.10 мин. А лапето ме псуваше,а NC не правеше ништо. По едно време като сменихме картата плауера Frank costelo започна да ме псува и тогава и NC започна ми се подиграва,ядосах се и се развиках на Frank. После бум пак гаг. Това което искам да кажа че админ независимо какъв не трябва да е на страната на никои :/. По едно време NC ми каза че гагвал определени хора и тази нощ той го доказа. :thumbsdown:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Re: Oplakvane ot admin.

Мнение от puRple* »

Без доказателство не може нищо да докажеш. И аз мога да пусна тема и да кажа, че си играл с хак, но кой вярва кой не. Да беше разгледал малко форума има си цяла тема ..
Офтопик:
Админа е със СМС права и попринцип не е задължен да гагва. но като го прави без причина просто пусни оплакване в темата и по преценка на администраторите ще бъде наказан. :)
Последно промяна от puRple* на 30 Май 2015, 01:00, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Oplakvane ot admin.

Мнение от Tony Montana »

Аааа убавец не става така... ето тук viewtopic.php?f=78&t=17249 си пусни мнение по образец
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”