1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -18
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -Имам ги.
3. Напишете Вашето име! -Владимир
4. Напишете Вашия ник! -HunterBG
5. За кой сървър кандидатствате? -SlackServ.com #JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Ами искам да стана админ защото този сървар е от нчй-яките а мен и ще помагам,нарушителители туи като нчма админи в кусните часове!
7. Задължително Skype за връзка: -Извинете но нямам скайп когато мога ще си направя и ще ви пратя покана!
[Кандидат админ] Jailbreak - HunterBG
- Новак
- Ник в играта: HunterBG
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
Re: HunterBG-SlackServ.com#JailBreak
Абсолютно Против,с тия 4 акаунта къде си тръгнал не знам. Лъжи тук не се толерират!
- Новак
- Ник в играта: HunterBG
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - HunterBG
Щом казваж ок .... немам проблеми нищо не губа !
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 08 Юни 2015, 09:40, променено общо 1 път.
Причина: Забранено е на Кандидат Админа да си пише по собствената кандидатура, освен ако не му е зададен въпрос.Другият път +1 предупреждение !
Причина: Забранено е на Кандидат Админа да си пише по собствената кандидатура, освен ако не му е зададен въпрос.Другият път +1 предупреждение !
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - HunterBG
Какъв HunterBG ти хахав ли си? Той беше одобрен паралелно с мен, но напусна преди време и е с регистрация от 2012. Отхвърлен!