Проблем с рутера.
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
Проблем с рутера.
Здравейте, предполагам че проблема ми е в рутера. На съседите интернета ловя, а моя дори го няма. Опитах през телефона, таблета и лаптопа .. и не става.Прегледах настройките на рутера, рестартирах го и пак без резултата, какво може да е станало. Като цъкна настройките ми два това.
Access Error: Data follows
Can't get memory
Can't get memory
- Новак
Re: Проблем с рутера.
nZero написа:Здравейте, предполагам че проблема ми е в рутера. На съседите интернета ловя, а моя дори го няма. Опитах през телефона, таблета и лаптопа .. и не става.Прегледах настройките на рутера, рестартирах го и пак без резултата, какво може да е станало. Като цъкна настройките ми два това.
Can't get memory
Опита ли да си включиш рутера през компютарът ти и да пробваш?
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Ако знаеш как да си направиш рутера после го върни във заводските настройки и пробвай пак

- Баннат
cbv написа:nZero написа:Здравейте, предполагам че проблема ми е в рутера. На съседите интернета ловя, а моя дори го няма. Опитах през телефона, таблета и лаптопа .. и не става.Прегледах настройките на рутера, рестартирах го и пак без резултата, какво може да е станало. Като цъкна настройките ми два това.
Can't get memory
Опита ли да си включиш рутера през компютарът ти и да пробваш?
Да през компютъра работи.
Genata написа:Ако знаеш как да си направиш рутера после го върни във заводските настройки и пробвай пак
Няма как, не мога да вляза в контролния панел.
- Новак
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Не съм сигурен ама вивакомците лично на мен ми праят едни шитни и ми спират нета и като им се обадя винаги ми казват , че ще дойдат да ми сменят рутера т.е. трябва да се обадиш на доставчика ти 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Баннат
Спри да задаваш малоумни въпроси. От Нова Година ми е рутера.cbv написа:От колко време ти е рутера?
Доставчика ми няма нищо общо с рутера. Интернета ми минава първо през модем после в рутера, в момента мрежовия кабел е на лаптопа и така имам интернет.JukeCity написа:Не съм сигурен ама вивакомците лично на мен ми праят едни шитни и ми спират нета и като им се обадя винаги ми казват , че ще дойдат да ми сменят рутера т.е. трябва да се обадиш на доставчика ти
http://prikachi.com/images.php?images/233/8173233J.jpgGenata написа:Е как така не можеш да му влезнеш в контролния панел ?
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Хард рестарт на рутера, задържаш копчето за 10 секунди, чакаш да "изгрее на ново" и пак натискаш. Конфигурираш на ново и по разгледай за по нов firmware за твоя рутер, ако е в гаранция пропусни тази стъпка. За wifi конфигурирай каналите примерно на 11, разгледай с какъв стандарт разполага твоят рутер (n,g,b и т.н) сетни го на N . Aко не можеш да се свържеш с безжично у/во прегледай DCHP, leasy time на рутера. Някой става така, че устройството което се опитваш да закачиш автоматично си сетва ip gate netmask , които не са за твоята мрежа евентуално може да ги сетнеш ръчно .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Баннат
- Ник в играта: Kifla
- Скайп профил: Лично...
Дай го откадето кадето си го взел и им кажи да ти го рестартират/прейнсталират
Вярваш - Предават те.
Добър си - Използват те.
Обичаш - Нараняват те.
Мачкаш - Уважават те.
Добър си - Използват те.