Оплакване от несправедлив бан - substance^_x

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: substance^_x
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - substance^_x

Мнение от alecsei »

1. Вашият ник: substance^_x
2. Сървър: H'n'S
3. Ник на админа: b0TL!k3_1926
4. Вашето IP: 84.252.11.97
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) Strafe Stabilizator
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=c7d06ce6c3
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)

Демото е от последното ми влизане в сървъра и написах "kick i gorish", защото "`IvcHo." не спря да ме kick-ва, незнайно защо. След последния kick, който е на демото, не можах повече да вляза в сървъра.
Моля за материал, който доказва, че съм Strafe Stabilizator.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - substance^_x

Мнение от Excione ツ »

Изображение

Интересен stats не мислиш ли?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: `IvcHo.
Скайп профил: mivko3
Обратна връзка:

Мнение от milenw »

Цяла вечер ние на админ чата те обсъждахме.Всички ви казваха хакери теб и твоя приятел.След 5+ Статса 100синк аз се уверих ,че сте хак ,но за жалост не можах да намеря доказателство за приятеля ти.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: substance^_x
Обратна връзка:

Мнение от alecsei »

milenw написа:Цяла вечер ние на админ чата те обсъждахме.Всички ви казваха хакери теб и твоя приятел.След 5+ Статса 100синк аз се уверих ,че сте хак ,но за жалост не можах да намеря доказателство за приятеля ти.
Не знам за 5+ статса със 100 sync, аз знам само за 1, и то има снимка на него тук, в темата. 1во: 100 sync не знам защо го смятате за невъзможно нещо. Бих се нарекал хакер, ако правех по 100 sync на всеки статс, който скачах, но всъщност успях да направя 100 sync само веднъж, така че не мисля, че това е читаво доказателство, че съм хакер. 2ро: не мисля, че има какъвто и да е работещ хак за Steam, а вие ако си направите справка (която вече би трябвало да имате, ако сте читави администратори) аз през цялото време бях със Steam в сървъра. 3то: мисля, че един администратор трябва да е безпристрастен в решенията си за бан на някой играч, тъй като мненията на повечето играчи изобщо не са валидни, тъй като те нямат достатъчно опит и изобщо не могат да преценят дали някой е добър играч или е хакер. Например, играчър "$_$", който днес беше в сървъра, изобщо не е имал каквито и да било съмнения към мен, защото той е доста стар играч [още в началото на JumpBG (не е реклама)] и е доста опитен, така че аргументът на @milenw ( и по точно "Всички ви казваха хакери теб и твоя приятел.") го смятам за невалиден и за несериозна причина да бъда наказан. Очаквам развитие по темата.
Поздрави и не ги приемайте твърде навътре нещата. :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Момченце, виж си отново прето и после спори кой не бил хакер. Изписа толкова много редове напразно.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Ти ако беше със стеам щях да ти вида аватара + това с 281.7 пре знаеш ли кога ще скочиш 273 cj по край 32 март,когато вънка е 50 градуса тогава.Ние да не падаме от марс ?
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Аз хак не виждам даже с 281 пре пак малко е скочил ако иска пича може да направи клан нещо за 5<>5 аз ще се радвам да се присъединя :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Не сме вчерашни тука.

Бана остава можеш да използваш смс услугата ЪНБАН !
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”