Кандидат за админ на Slackserv.com # Warcraft 22lvl
- Новак
- Ник в играта: Wimbledon
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Кандидат за админ на Slackserv.com # Warcraft 22lvl
1. Трябва да имате навършени 16години! (Напишете и на колко сте!).....23 години
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра за които кандидатствате!.....направих ги за 2 дни , а следват още стотици , в които ще съм в сървъра
3. Напишете вашето име!.....Калоян Иванов
4. Напишете вашият ник!.....Wimbledon
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?)..... Започна ли да играя в някой сървър , целя той да се развива и за напред и да няма играчи , които играят нечестно.До преди месец играех Half-Life 1 в един невероятен сървър , но за жалост се наложи да го дезактивират , защото Администратора почина в автомобилна катастрофа . http://www.gametracker.com/server_info/ ... .13:27015/ Както виждате , там имам над 900 часа и ако все още работеше , щях да стоя там до живот. Сега намерих вашият сървър и доста ми хареса. Преди търсех стабилен сървър на CS 1.6 , но повечето просъществуваха не повече от 2 месеца и нямаха дори уебсайт. За сега съм останал с добро впечатление за този сървър и най-вероятно ще продължи да се развива , защото има доста светни хора , които да се занимават с него.
Да се върнем на въпроса. Искам да стана админ , за да мога да киквам/банвам чийтърите. Ще бъда почти денонощно онлайн. Дори сега казвам на skobata и $_criminal_$ ако някой има хак , за да го прегледат и да го изгонят. Ще бъда доста полезен , понеже съм почти от сутрин до вечер онлайн и при липсата на админи мога да банвам играчите с хакове.
6. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл...... Facebook: Kaloian Ivanov http://www.facebook.com/profile.php?id=1190748308 , Skype: wimbledon_89 (направих го преди малко , защото отдавна не ползвам Скайп и не си спомням старата регистрация) , а емайл - afc_wimbledon@abv.bg
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра за които кандидатствате!.....направих ги за 2 дни , а следват още стотици , в които ще съм в сървъра
3. Напишете вашето име!.....Калоян Иванов
4. Напишете вашият ник!.....Wimbledon
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?)..... Започна ли да играя в някой сървър , целя той да се развива и за напред и да няма играчи , които играят нечестно.До преди месец играех Half-Life 1 в един невероятен сървър , но за жалост се наложи да го дезактивират , защото Администратора почина в автомобилна катастрофа . http://www.gametracker.com/server_info/ ... .13:27015/ Както виждате , там имам над 900 часа и ако все още работеше , щях да стоя там до живот. Сега намерих вашият сървър и доста ми хареса. Преди търсех стабилен сървър на CS 1.6 , но повечето просъществуваха не повече от 2 месеца и нямаха дори уебсайт. За сега съм останал с добро впечатление за този сървър и най-вероятно ще продължи да се развива , защото има доста светни хора , които да се занимават с него.
Да се върнем на въпроса. Искам да стана админ , за да мога да киквам/банвам чийтърите. Ще бъда почти денонощно онлайн. Дори сега казвам на skobata и $_criminal_$ ако някой има хак , за да го прегледат и да го изгонят. Ще бъда доста полезен , понеже съм почти от сутрин до вечер онлайн и при липсата на админи мога да банвам играчите с хакове.
6. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл...... Facebook: Kaloian Ivanov http://www.facebook.com/profile.php?id=1190748308 , Skype: wimbledon_89 (направих го преди малко , защото отдавна не ползвам Скайп и не си спомням старата регистрация) , а емайл - afc_wimbledon@abv.bg
- Сървър Администратор
- Ник в играта: NiNjaaa
- Скайп профил: lurkuwe
- Обратна връзка:
Re: Кандидат за админ на Slackserv.com # Warcraft 22lvl
Аз съм ЗА искам да го видя в действие 

slackserv.com 

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
Доста често те засичам в сървъра и не помня да си вършел глупости. ЗА
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
- Respected
ЗА
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Скайп профил: ЛС !
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
И аз съм на това мнение! Само да кажа, че тези които говорят много в случая не правят нищо, но му давам ЗА да го видимNiNjaaa написа:Аз съм ЗА искам да го видя в действие

- Зарибен
- Ник в играта: Ph0en!X / FD God
- Скайп профил: aleksandur995
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: Wimbledon
- Обратна връзка:
Ianko е прав. Осъзнах , че това не е работа за мен , пък и изникна нещо и няма да мога да влизам много редовно в следващите няколко седмициIanko написа:И аз съм на това мнение! Само да кажа, че тези които говорят много в случая не правят нищо, но му давам ЗА да го видимNiNjaaa написа:Аз съм ЗА искам да го видя в действие

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка: