[Кандидат админ] JailBreak - NmL
- Баннат
[Кандидат админ] JailBreak - NmL
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! - nc/NmL, предпочитам NmL
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да наказвам нарушителите в сървъра. И се надявам да съм поправил грешките си в последно време.
7. Задължително Skype за връзка: - nml4800
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! - nc/NmL, предпочитам NmL
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да наказвам нарушителите в сървъра. И се надявам да съм поправил грешките си в последно време.
7. Задължително Skype за връзка: - nml4800
Последно промяна от NmL на 07 Фев 2016, 02:48, променено общо 1 път.
- Глобален Модератор
Re: [Кандидат админ] JailBreak - NmL
С нмл ги немаш часовете , а само с нц 
Иначе аз съм ЗА,редовен си и не влизаш в излишни спорове поне пред мен , и мисля че ще може да ти се даде шанс!

Иначе аз съм ЗА,редовен си и не влизаш в излишни спорове поне пред мен , и мисля че ще може да ти се даде шанс!
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Очаквах , ти да пуснеш кандидатура , като оставим на страна , че се заяждаш с мен , може и да ти се даде шанс . Знаеш правилата , до колкото съм те виждал ги спазваш , хайде , ще ти дам ЗА, тестовият период ще си каже думата..
- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
- Обратна връзка:
Аз съм за. Спазваш правилата, не си се заяждал с мен или с някой докато съм в сървъра. Ще си проличи на тестовия период дали ставаш за админ ( според мен ще се справиш ).

- Напреднал
За и от мен, знаеш правилата и мисля, че си достоен пак да се върнеш в екипа. Но те съветвам малко да си подобриш държанието и да не пишеш на спиндермански.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Не очаквах да пуснеш кандидатура. Значи Петре, виждал съм те много време в сървъра, редовен си, спазваш добре правилата,но много админи станахме в Jailbreak,трябва да си оправиш малко поведението и помня че беше админ(Не знам дали ще ти дадат още един шанс). Съжалявам много,но аз съм Против.
- Аматьор
- Ник в играта: off we
- Обратна връзка:
От мен имаш ЗА, редовен си смятам, че ще се справиш като част от екипа, знаеш и спазваш правилата, а пък и тест периода ще покаже.
- Аматьор
- Ник в играта: Iwanowaa^
- Скайп профил: llxchiko
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз също съм ЗА, справяш се, знаеш правилата друго нямам какво да добавя. Успех! =]

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Аз па очаквах да пусне кандидатура, щото наистина се е променил изцяло, особено поведението си към админите. Знам, че преди беше в екипа, когато бях новак тук и леко се заяждаше с мен, но въпреки всичко изглеждаш човек на място, който разбира играта и смятам, че може да ти се даде шанс. Само обаче трябва да спреш да си изпускаш нервите, понякога и това се случва.ThoR написа:Не очаквах да пуснеш кандидатура. Значи Петре, виждал съм те много време в сървъра, редовен си, спазваш добре правилата,но много админи станахме в Jailbreak,трябва да си оправиш малко поведението и помня че беше админ(Не знам дали ще ти дадат още един шанс). Съжалявам много,но аз съм Против.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Така, бих се радвал ако станеш розов, но към теб имам една последна препоръка. Дръж се малко по-сериозно , най-вече когато разрешаваш спорни ситуации, защото след като станеш оцветен , няма да играеш само за екстрите, които ти предлагат флаговете, но и ще играеш вече и за играчите. За.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Малкото време, за което разбирам, че си спрял да тролваш, не е достатъчно да спечелиш моето доверие ! Времето, в което си бил с лошо поведение е много повече от това, в което се държиш добре.
Бих те посъветвал да комуникираш по- често с админите и с потребителите, да спазваш добрия тон, както и да спазваш правилата на форума и сървърите. Разбирам, че наистина имаш желание, но трябва да го докажеш, а не само да го покажеш.
Против.
Бих те посъветвал да комуникираш по- често с админите и с потребителите, да спазваш добрия тон, както и да спазваш правилата на форума и сървърите. Разбирам, че наистина имаш желание, но трябва да го докажеш, а не само да го покажеш.
Против.
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
От мен имаш За. Държиш се много по-добре от преди, знаеш правилата, редовен си. Ще се справиш според мен, стига да ти се даде шанс.

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Така аз не сам активен в този сървър,но знам какви ги вършиши.Лиготия ти е на макс.Виждал съм те да обиждаш играчите в дъста и поведението не ти е както трябва + това съм те виждал да пишеш на спайдърменски език.Против от мен.
- Respected
На становището му съм. Още един месец и ще докажеш, че заслужаваш доверието и „Голямото завръщане“.kofein написа:Малкото време, за което разбирам, че си спрял да тролваш, не е достатъчно да спечелиш моето доверие ! Времето, в което си бил с лошо поведение е много повече от това, в което се държиш добре.
Против.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
О да против и отхвърлен поради доста причини + това беше и баннат от форума заради тия причини
Последно промяна от Musti на 07 Фев 2016, 13:26, променено общо 1 път.