Кандидат Админ - Dust2 Arena >> Metaah;

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Кандидат Админ - Dust2 Arena >> Metaah;

Мнение от Metaah; »

1. На 16 години съм, роден 29 март 1996.
2. Играя от близо седмица, не съм активен в форума, мисля че 30-те часа съм ги подминал и задминал.
3. Addy.
4. Metaah;
5. Забелязвам че сървъра е пълен, трябва доста наблюдаване, не всички админи забелязват видовете хакове докато още е време. (спират ги като усетят че са прекалили)
6. Skype: adipro_1221 // E-mail: awake_1221@abv.bg
Офтопик:
Ще помоля сървър manager-а да си разгледа plugins.ini и да забележи че team-chat го пуска в общия, дължи се на някакъв друг чат плъгин.
Nothing mathers.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mario
Скайп профил: mario_sscs1.6
Обратна връзка:

Re: Кандидат Админ - Dust2 Arena >> Metaah;

Мнение от Mario »

Time Played - 3.32
Подминал си трите часа, а 30-те за да ги подминеш имаш още да играеш. :) Поиграй още малко - ПРОТИВ !
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Metaah; »

Забравих да отбележа че съм играл с много никове от сорта на, What happened ? ; Bitch, please# ; Metaahh # ZHANETAAAA <3 и още доста не са с точност но са горе доло подобни, зависи от настроението ми.., много са + това не виждам смисъл да Ви лъжа, вие си решавате.
Офтопик:
Да, и благодаря че ме хейтвате да ми давате Репутация: -2 като не знаете какъв тип съм, но всеки има правото на своя глас все пак сме в свободна страна :bgflag: и на пук на твоя глас MaR!o за мене [ако си гласувал ти] ще ти дам + защото ми хареса играта ти в сървъра и не, не се мазня, както казах вече решението си е ваше.
Nothing mathers.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mario
Скайп профил: mario_sscs1.6
Обратна връзка:

Мнение от Mario »

Metaah; написа:Забравих да отбележа че съм играл с много никове от сорта на, What happened ? ; Bitch, please# ; Metaahh # ZHANETAAAA <3 и още доста не са с точност но са горе доло подобни, зависи от настроението ми.., много са + това не виждам смисъл да Ви лъжа, вие си решавате.
Офтопик:
Да, и благодаря че ме хейтвате да ми давате Репутация: -2 като не знаете какъв тип съм, но всеки има правото на своя глас все пак сме в свободна страна :bgflag: и на пук на твоя глас MaR!o за мене [ако си гласувал ти] ще ти дам + защото ми хареса играта ти в сървъра и не, не се мазня, както казах вече решението си е ваше.
Не ме интересува с колко ника си играл преди, ти кандидатстваш с ник - Metaah; ! На този ник нямаш 30 играни часа.
Колкото до това с репутацията .. ми не съм ти давал (-) много ме "грее" каква репутация ще имаш в форума.

Не пиши по кандидатурата, освен ако не ти е зададен въпрос от някой колега !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от SuNLiGhT »

Против !
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Отхвърлен,направи игралното време с един ник и опитай пак :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”