Желая да закупя CS GO
- Respected
- Ник в играта: Neno
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Желая да закупя CS GO
Искам да купя CS GO! Но погледнах в стийм и видях че в момента е 13.99 евро. Има ли по евтин вариант?
Не искам да ми предлагате CS GO в други акаунти, искам да си е в моя. Кога ще има промоции?
Не искам да ми предлагате CS GO в други акаунти, искам да си е в моя. Кога ще има промоции?

- Баннат
- Ник в играта: -HOOLIGANN.
- Скайп профил: НАД ЗАКОНА
Re: Желая да закупя CS GO
До колкото мисля имаше такава тема от JikeCity
Промоции евентуално по празниците.Наближава Велик ден може да има нещо макар да се съмнявам.Ако ти се чака до Коледа когато е 5 евро..
Промоции евентуално по празниците.Наближава Велик ден може да има нещо макар да се съмнявам.Ако ти се чака до Коледа когато е 5 евро..

СИНЯ ХУНТА
ЛУДОСТТА НИ Е НА ВЕК...
...И ЗА НЕЯ НЯМА ЛЕК.
С ЛЕВСКИ В ЦЪРЦАТА НИ ЗА ВИНАГИ.
ЗАЕДНО СМЕ КАТО ЕДИН...
...И СЕКТОР Б НЕПОБЕДИМ
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ИЗБУХВАМЕ
СИНЯ ХУНТА
ЛУДОСТТА НИ Е НА ВЕК...
...И ЗА НЕЯ НЯМА ЛЕК.
С ЛЕВСКИ В ЦЪРЦАТА НИ ЗА ВИНАГИ.
ЗАЕДНО СМЕ КАТО ЕДИН...
...И СЕКТОР Б НЕПОБЕДИМ
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ИЗБУХВАМЕ
СИНЯ ХУНТА
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
На всеки по голям празник има намаление било то на 10 евро или 5 моя го закупих на 15 лева на Велик ден изчакай ако не дали 15 дали 25 няма няква огромна разлика ако си добър и имаш желание да се развиеш на по трудното няма да се замислиш много много колко пари струва но да знаеш на всеки празник има намаление и сега от както почна всеки 2ри да я има представи си даже и без празници в някой дни съм я срещал на 10 euro 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
Ако имаш интерес и не намираш по изгоден вариант мога да ти го продам за 15лв.
- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Принципно да,праща се под формата на gift (подарък) и остава в твоя акаунт.Neno написа:Възможно ли е да се прехвърли в моя акаунт johnny ?
- Respected
Да, както спомена колегата над мен. Пращам ти я като gift и ти си я активираш в твоя акаунт.Neno написа:Възможно ли е да се прехвърли в моя акаунт johnny ?
- Respected
- Обратна връзка:
Ами тогава остави си данните на ЛС, да ти пратя парите!
Подарък не се връща има една приказка, ама след като пристигне при мен, възможно ли е да се върне обратно ?
Подарък не се връща има една приказка, ама след като пристигне при мен, възможно ли е да се върне обратно ?

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Моят съвет е да изчакаш мазното намаление от 75%. На времето си взех целия CS пакет (Condition Zero, 1.6, Source и Global Offensive) за 12 лева.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Не няма как да се върне.. Има вариант да го препратиш на друг приятел от Стийм-а ти, но не трябва да го активираш на твоята платформа, след Активирането и изтеглянето на играта си остава единствено за теб и всичко се ръководи от Емейла ти а в последно време вече и с Телефонен номер, може да възстановиш изгубени данни. Дано да не ти се налага.Neno написа:Ами тогава остави си данните на ЛС, да ти пратя парите!

- Respected
- Respected
- Обратна връзка:
Предполагам на велик ден ще има?
Ако е тогава има един месец, и не бързам да купувам. А johnny да ме извини и да не ми праща данните и без тва не съм коректен!
(за последното се шегувам)
Ако е тогава има един месец, и не бързам да купувам. А johnny да ме извини и да не ми праща данните и без тва не съм коректен!
(за последното се шегувам)

- Respected
Не ми остана време да обърна внимание на темата, ако все пак размислиш драсни едно ЛС. (разбира се, ако не е на оферта след евентуално драстично намаление в Steam :d)
- Новак
- Ник в играта: HARDCORE' [fail cr4.]
- Скайп профил: ЛС.
- Обратна връзка:
Мога да ти пратя CS:GO като гифт (подарък), пиши ми на лс във форума да ти дам скайп или да се уточняваме с ЛС-та.
- Respected
- Обратна връзка:
Издирва се johnny понеже неговата оферта повече ме устройва, искам от него да закупя CS GO!
Писал съм му ЛС, но ако някой го засече някъде другаде, или може да се свърже по телефона, нека му каже че щом се свържи с мен, мога да му изпратя пари по сметка.
Писал съм му ЛС, но ако някой го засече някъде другаде, или може да се свърже по телефона, нека му каже че щом се свържи с мен, мога да му изпратя пари по сметка.

- Respected
Изчакай summer sale-a.Мисля, че почва на 23-ти.Ще я намалят на половина.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Обратна връзка:
То има ли някакво значение дали ще я купя като гифт или от стийм на промоция при положение че цената е една и съща - + два три лева ?
Защо да им пълня гушите на тия от стийма след като мога да свърша работа или да отърва някой наш човек от нещо което вече не му трябва.
Защо да им пълня гушите на тия от стийма след като мога да свърша работа или да отърва някой наш човек от нещо което вече не му трябва.

- Respected
Някой може ли да ми каже кога стийм пускат намаления на игри като CS:GO и GTA V?