Предложение за дуелите в JailBreak
- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за дуелите в JailBreak
[JAILBREAK] Заключване на оръжия по време на дуел.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
Искам да се направи следното: когато започне дуел между двама играча, оръжията които могат да се вземат с изстрел, да бъдат заключени, за да не могат да се взимат от някой от играчите. Например днес бях в дуел и стрелнах в оръжието на стената и го взех, а не би трябвало. Това е бъг и е забранено да се сменят по време на дуел, но може да се вземе и без играча да желае т.е. по случайност.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
Когато са заключени, дори и да се стреля към тях, няма да има наказани играчи и мамене към другият дуелист, защото когато сървърът е пълен няма кой да обяснява, защо това се е случило, искане на свободен ден и т.н. Настъпва един спам, след което псуване, гаг и т.н.
Често ми се случва да виждам играчи които го правят без да искат.
П.С. Ако с нещо съм съгрешил, моля съобщете ми. Благодаря!
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
Искам да се направи следното: когато започне дуел между двама играча, оръжията които могат да се вземат с изстрел, да бъдат заключени, за да не могат да се взимат от някой от играчите. Например днес бях в дуел и стрелнах в оръжието на стената и го взех, а не би трябвало. Това е бъг и е забранено да се сменят по време на дуел, но може да се вземе и без играча да желае т.е. по случайност.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
Когато са заключени, дори и да се стреля към тях, няма да има наказани играчи и мамене към другият дуелист, защото когато сървърът е пълен няма кой да обяснява, защо това се е случило, искане на свободен ден и т.н. Настъпва един спам, след което псуване, гаг и т.н.
Често ми се случва да виждам играчи които го правят без да искат.
П.С. Ако с нещо съм съгрешил, моля съобщете ми. Благодаря!

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
Re: Предложение за дуелите в JailBreak
Мисля , че е невъзможно да се "заключат" бутоните които ти дават оръжие единствения вариант е slay..По тема ако е възможно съм ЗА !

- Новак
- Ник в играта: nuclear bomb.
- Скайп профил: hormonally.w
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА, бая пъти ми се е случвало..
Трябва да уважаваме по-старите, хора защото те са минали с 1000 пъти по-голями трудности от нас, а на нас най-голямата трудност е да си пишем във, фейсбук и да играем ЦС едновременно....
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Аз не мисля, че има възможност, но дано съм сгрешил. По предложението съм ЗА, ако се направи ще се намаляват наказанията, както каза.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Идеята е доста добра. Поне е възможно да има по малко реване за FD ,по малко спам и т.Не знам дали е възможно да се заключат бутоните но подкрепям идеята на Бойко (Новака). За и от мен. Ако това се случи може това да е черешката на тортата.
- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
Възможно е.. но трябва да видя как ще стане. В най-добрият вариант автоматично ще ги слейва или ще им strip-ва оръжията.

- Активен
- Обратна връзка:

Като не си запознат - не дрънкай глупости.PABLO ESCOBAR написа:Мисля , че е невъзможно да се "заключат" бутоните които ти дават оръжие единствения вариант е slay..По тема ако е възможно съм ЗА !
Последно промяна от iv00 на 03 Апр 2016, 21:46, променено общо 1 път.
Причина: Използвaй бутонa промени.
Причина: Използвaй бутонa промени.

- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
Първо като не си запознат с правилата ги виж (двоен пост ) второ написъл съм ,че ако е възможно да се направи...

- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Обратна връзка:
Еми супер, дал съм ви храна за размисъл, действайте...........LAWLIET написа:Възможно е.. но трябва да видя как ще стане. В най-добрият вариант автоматично ще ги слейва или ще им strip-ва оръжията.

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Активен
- Обратна връзка:
Браво за двойният пост - получаваш Шпеков Салам за наблюдателност.PABLO ESCOBAR написа:Първо като не си запознат с правилата ги виж (двоен пост ) второ написъл съм ,че ако е възможно да се направи...
А дали е възможно да се направи зависи от мен, от играчите зависи дали го искате.
По темата - ще се направи.
Последно промяна от Excione ツ на 04 Апр 2016, 19:57, променено общо 1 път.
Причина: Laming
Причина: Laming