1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 19г.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам даже повече
3. Напишете Вашето име! - Михаил
4. Напишете Вашия ник! -AGGR3S0R_
5. За кой сървър кандидатствате? - JB
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Тъй, като всички ме мразят (сигурен съм) мислят, че нямам опит искам 1 път завинаги да им покажа, че имам !
7. Задължително Skype за връзка: Head_74
Пс: Пускам кандидатурата си 2 дни по рано, дано не е проблем.
ПС2: Искам да знаете, преди да давате гласа си искам да знаете , че съм научил правилата и то без никакви пропуски, преди имах пропуски, да не го успорвам, но вече нямам!!!!!
[Кандидат админ] JailBreak - _AGGR3S0R_
- Новак
- Ник в играта: nuclear bomb.
- Скайп профил: hormonally.w
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak - _AGGR3S0R_
Последно промяна от CR3WCH0 на 05 Апр 2016, 13:54, променено общо 3 пъти.
Трябва да уважаваме по-старите, хора защото те са минали с 1000 пъти по-голями трудности от нас, а на нас най-голямата трудност е да си пишем във, фейсбук и да играем ЦС едновременно....
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Кандидатура за Сървър Админ (jailbreak)
Имаш против от мен, много ти е рано, имаш пропуски в правилата и често допускаш сериозни грешки. Отделно на това, не знам какво си се филмирал с това мразене... това е игра, не е свършил света
+ че кандидатурата ти и заглавието й не са по образец, което ме навежда на мисълта, че и форумните правила не знаеш достатъчно добре 

- Новак
- Ник в играта: nuclear bomb.
- Скайп профил: hormonally.w
- Обратна връзка:
Извинявам се, че пиша:
Мелачке научил съм всички правила вече да, прав си имах пропуски, но вече нямам нито 1, ако ми дадете 1 шанс, това ще си проличи.
Melachka написа:Имаш против от мен, много ти е рано, имаш пропуски в правилата и често допускаш сериозни грешки. Отделно на това, не знам какво си се филмирал с това мразене... това е игра, не е свършил света+ че кандидатурата ти и заглавието й не са по образец, което ме навежда на мисълта, че и форумните правила не знаеш достатъчно добре
Мелачке научил съм всички правила вече да, прав си имах пропуски, но вече нямам нито 1, ако ми дадете 1 шанс, това ще си проличи.
Последно промяна от iv00 на 05 Апр 2016, 13:48, променено общо 1 път.
Причина: Вместо да се извиняваш, просто не пиши. Другия път +1
Причина: Вместо да се извиняваш, просто не пиши. Другия път +1
Трябва да уважаваме по-старите, хора защото те са минали с 1000 пъти по-голями трудности от нас, а на нас най-голямата трудност е да си пишем във, фейсбук и да играем ЦС едновременно....
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Адаше значи активен си,знаеш правилата и се беше справил добре като СМС админ.Мелачке само заглавието не е по образец.От мен да мине аз ще ти дам едно ЗА но искам да се държиш прилично в сървърите и да не избухваш чак толкова много.
Ох ох ся забелязах какво си правил.Смяна на личности а?Имало те и в черния списък.О не само през трупа ми ще влезеш в екипа.Променям си вота на Супер мега хипер голямо Против.
Ох ох ся забелязах какво си правил.Смяна на личности а?Имало те и в черния списък.О не само през трупа ми ще влезеш в екипа.Променям си вота на Супер мега хипер голямо Против.
Последно промяна от ThoR на 05 Апр 2016, 14:04, променено общо 1 път.
- Новак
- Ник в играта: idzy
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - _AGGR3S0R_
Потребителят е измамник - http://danger-cs.eu/forums/viewtopic.ph ... 01#p292006 Има го и в черният списък на cs-bg - http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f ... 5#p1513632 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - _AGGR3S0R_
Автогол
Еми отхвърлен
Ако искаш да си част от този екип другия месец - по - сериозно, по-отговорен, казваш как се казваш наистина, години, ала бала, ко трябва само името и годините от личната карта ще снимаш другото ще го скриеш.