[ALL SERVERS] Предложение относно кандидатурите
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[ALL SERVERS] Предложение относно кандидатурите
Здравейте!
1. Предлагам , когато даден играч да кандидатства, да прави минимум 10 доклада за дадения сървър.
2. Защо? За да може да се разбере още от самото начало дали си има ясна представа за мода който играе, градим екип, не неандерталци.
Също така това е начин за по-младите (които не покриват изискванията за годините) , да докажат, че искат тези права, и да покажат , че могат да се справят.
1. Предлагам , когато даден играч да кандидатства, да прави минимум 10 доклада за дадения сървър.
2. Защо? За да може да се разбере още от самото начало дали си има ясна представа за мода който играе, градим екип, не неандерталци.
Също така това е начин за по-младите (които не покриват изискванията за годините) , да докажат, че искат тези права, и да покажат , че могат да се справят.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Re: [ALL SERVERS] Предложение относно кандидатурите
Абсолютно си прав и в двете неща - За тези, които нямат годините и за тези, които не познават мода. За съм с двете ръце и дано бъде одобрено! Жив пример за това са бившия админ KuBu и FOX с годините.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
KuBu имаше доклади и то повече от 10.floddy написа:Абсолютно си прав и в двете неща - За тези, които нямат годините и за тези, които не познават мода. За съм с двете ръце и дано бъде одобрено! Жив пример за това са бившия админ KuBu и FOX с годините.
- Respected
А за кво са Сървър Админите? Те са тези които наблюдават играчите и ако става един играч за админ, то ще се проличи и без доклади. Тва е пълна глупост. Просто в последно време приемаме всички, играе 2 месеца в един сървър без да обижда и аре, ПА.
За годините - Човек на 13/14 се държи по-детински, в този период всяка година има значение.
За годините - Човек на 13/14 се държи по-детински, в този период всяка година има значение.

- Respected
- Обратна връзка:
Алекс. Не ме разбра. Аз ви говоря за ПРЕДИ да стане ПА, в крайна сметка не всичко опира до държание, трябва да си проличи и самото разбиране на мода. Докладите са символ на желание на човека да се развива, и да докаже не само пред себе си, но и пред екипа, че може да си върши работата безупречно, и че може да му се има доверие.
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Разбира се, че ЗА. Не може да седим и да наблюдаваме по всяко едно време кой как се справя. Като правят доклади дори и да не сме били там като погледнем ще добием още по-добре представа за определения играч.

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Може да направи 10 доклада за гаг ? И кво ? Кел файда . Примерно в Jail-a хакери няма почти , ще ми направи 20 доклада за гаг и кво ? Това не доказва нищо . Против ! За това е тестовият период .
- Respected
Е с 10 доклада за обиди кво ще докаже ?
И защо трябва да е задължително ? Ако играч наистина иска да стане админ ще качва доклади дори да не е задължително. Така е по-добре, защото се вижда кой го прави защото иска, а не защото е задължително !!!

- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
За Дъст2 специално 10 доклада да кажем за хакери много ще покажат. Като гледам повечето от Админите дори и не влизат там и ако трябва да изразят някакво мнение по кандидатурата на база на какво ще го направят? Не е като да кажем да трябва да се направят 150 доклада, че да им е много трудно. Ако искат да станат Админи поне това усилие могат да положат. =_=

- Respected
- Обратна връзка:
Ако искате да променя бройката на 100 никъв проблем. Въпроса е, че минават какви ли не в екипа. Матеев е такъв пример. Вие си нямате и грам понятие от това което се случва, какви хора кандидатстват,и дали те имат потенциала да се справят с администрацията. Всичко това изгражда характера на самия играч. Това , че вие нямате угодия е съвсем друг въпрос. За да има стабилен екип, трябва да има стабилно ръководство. И явно такова НЕ СЪЩЕСТВУВА И НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА за вас! Не го осъзнавате, знаете ли какво? Омръзна ми от вас, и вашите простотии, които правите всеки ден. До ден днешен не разбрах кой ОСРА бейса, но както и да е.
Последно промяна от novachrono на 22 Апр 2016, 16:41, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Ти четеш ли това което пишеш бе момче ?! А ?! Кой си няма понятие ?! Това , че беше копиран ник. Нищо повече . АРЕ когато някой не ти хареса "УНИКАЛНОТО" предложение ВЪРВИ СИ ИЗБИВАЙ комплексите другаде. НЕ си обръщай темата на спам. ТИ ИСКАШ мнението на потребителите , така че си стой кротък и не коментирай всяко едно следващо мнение . Всеки има право на мнение .
- Respected
- Обратна връзка:
За да има стабилен екип, трябва стабилно ръководство. За вас такова нещо не съществува. Ето предложението с търсачката, беше казано , че ще бъде направено, и половин година по-късно се направи. Аз не искам да ви командоря, АЗ ИСКАМ ДА ВИ НАБИЯ ВЪВ ГЛАВИТЕ ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС! Омръзна ми всеки ден да виждам простотии. Такъв пример е бейса, така или иначе като питах най-учтиво кой осра бейса, мълчите все едно сте на изпит и не знаете нищо. Както и да е, аз повече със вас няма да се занимавам.
Много ви здраве.
- Скаутъра
Много ви здраве.
- Скаутъра
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Насе предложението ти хем го бива, но хем е един вид мечта. Защо се бъркаш като (потребител) да оправиш всичко? Никой няма да те вземе насериозно, освен ако не си от екипа с голямата дума. Предложението ти ми харесва, но за 10 доклада трябва да се промени на 10 хакерски доклада или 20 примерно. Не, че нещо, но хората толкова лесно ще ги направят тези доклади, че веднага ще се кандидатират с бонус, че са го нарпавили. До годините тук си прав, че доказан човек трябва да му се даде шанс, но забравяш че това е ужасна възраст през която хората те първа се развиват 12-16, учейки и с времето стават по-разумни. Как очакваш някой който е на 13 години като FOX да стане Админ, като тя първо не ми прави минус за годините си а за преценката и за хора. Прекалено е млада както и много други играчи, но кой ли ще го разбере.. Има си хора коѝто ненапразно следят кандидатурите и дават мнение (говоря за 20+ Админи/Глобални и т.н.). Трябва да се уважава всеки един потребител за коража който е събрал за да пусне кандидатура, защото и такива вече ги няма. Като се кандидатира някой потребител, той се съгласява да отговаря за Сървър на SlackServ.com и да е тяхните очи и уши, техния закон и съвест, но естествено това не е както очакваме ние (защото всеки не е достатъчно съвестен и готов за тази тежка и сериозна работа). Как очакваш да се приеме това за децата? Деца тук се приемат едва едва, и ако се приемат винаги плескат нещата. Нека играта се играе от всякаква възраст потребители, но отговорниците трябва да са малко кадърни, а не роботизирани кукли, дето като им лафи някой в играта ще ги садне и ще го гаг за сумати минути - разиграват се лесно такива детски админи! Помисли малко ти за твойте предложения, защото ако со одобрят някой ден, то тогава ще стане екип от деца и не само това, но ще е супер лесно да се влезне. Годините не правят човека, а човека ги прави. Аз като бях по-млад с 2-3 години.. Знаеш ли как се държах с хората?? Просто човек за годините коѝто е изживял (да речем 14), не е научил нищо освен да ходи на училище и да слуша мама и татко, а ние го искаме за отговорник на Сървър. Аз спирам до тук с романа, защото хем не ми се пише повече, и хем пък знам че ще ме оспорва целия форум. Но това е истината в моѝте очи, прятно размишляване!Naskoy ;] написа:За да има стабилен екип, трябва стабилно ръководство. За вас такова нещо не съществува. Ето предложението с търсачката, беше казано , че ще бъде направено, и половин година по-късно се направи. Аз не искам да ви командоря, АЗ ИСКАМ ДА ВИ НАБИЯ ВЪВ ГЛАВИТЕ ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС! Омръзна ми всеки ден да виждам простотии. Такъв пример е бейса, така или иначе като питах най-учтиво кой осра бейса, мълчите все едно сте на изпит и не знаете нищо. Както и да е, аз повече със вас няма да се занимавам.
Много ви здраве.
- Скаутъра
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Дори не си направих труда да ви чета на всички романите. Аз съм абсолютно ЗА. Браво за предложението, Насе. Защо пък трябва да е за обиди ? Да се направи правилото и да бъде специално подчертано, че трябва да е за хак доклада. Относно Алекс - ние не сме длъжни да им следим действията, ако ти си мераклия да им бъдеш бавачка, евала. Годините според мен са без значение. А и от тези доклади ще си проличи дали наистина го иска или не. Нека стане по-трудно, защото виждате как става - отказвам се, връщам се. Нека се озорят малко все пак не сме някоя без известна верига за начинаещи. Нека се държим малко на лице.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
Всички които сте за бихте ли ми обяснили ,примерно аз колко доклада за хак ще мога да направя в Jailbreak-a ??Точно така ,няма да са много..Апък ако трябва да правя гаг доклади 10 доклада ще ги направя за едно влизане в сървъра. Ако ще се прави такова нещо то да е само за shoot сървърите. 

- Respected
- Обратна връзка:
Разбира се, че тия доклади трябва да се наказват с бан. Аз давам "10" като пример, може да обсъдим бройката, ако искате разбира се. Може да се напраят 30 доклада минимум ако искате.
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Принципно съм За, но това няма да промени нищо съществено. Проблемът идва оттам, че Админите, които гласуват не влизат в сървъра или ако го правят то е много малко време. Как се очаква той или тя да има изградено адекватно мнение тогава? Гласуват или на база стари впечатление (той се държеше добре, когато бях в сървъра) Да ама тоя знае, че си Админ и го прави само когато има такъв там, или на базата на чуждо мнение. Гошо, Пешо или Иван щом са дали За, значи и аз ще му дам. После се чудят защо Админите са на това ниво, еми вие сте ги избрали. Просто като отвориш някоя кандидатура и веднага разбираш кой е влизал в тоя сървър и кой не е.
Ако искате нещо да се промени по кандидатурите трябва да имат право да гласуват само тези, които в рамките на този месец имат минимум 5-10 часа (независимо дали имат права или нямат в този сървър), само тогава той или тя ще има изградено адекватно мнение. Това, че е Админ в този сървър не означава нищо. Другото, което е да се забранят обосновавания от рода на "Доверявам се на Гошо и Пешо" или "Има нужда от Админи в този сървър", или "То в тест периода ще си проличи". Това не са и не може да са качествени аргументи, за това дали някой заслужава права!
Ако искате нещо да се промени по кандидатурите трябва да имат право да гласуват само тези, които в рамките на този месец имат минимум 5-10 часа (независимо дали имат права или нямат в този сървър), само тогава той или тя ще има изградено адекватно мнение. Това, че е Админ в този сървър не означава нищо. Другото, което е да се забранят обосновавания от рода на "Доверявам се на Гошо и Пешо" или "Има нужда от Админи в този сървър", или "То в тест периода ще си проличи". Това не са и не може да са качествени аргументи, за това дали някой заслужава права!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
Абе то дори активните не дават адекватно мнение. Никой не се замисля над играча, а те просто като видят ник който е бил активен във форума и сървърите 2 месеца и им светват очичките. А ако и поздравяват да не говорим, тогава да му дадат против е изключено !

- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Това, което си казал на втория абзац е много добро и ще е добре да се направи. Може да се измисли и активност на админите, тоест да се следи всеки админ кога влиза и да има минимум прекарано време в сървъра всеки ден или всяка седмица/месец, зависи как ще се направи и съответно предупреждение за повишаване на активност --> 3 предупреждения --> премахване на права в съответния сървър. Просто има много начини за стягане на екипа и тласкането му към по-добро и повече отговорност и активност от страна на всички. Това е един от многото.DemoLitioN написа:Принципно съм За, но това няма да промени нищо съществено. Проблемът идва оттам, че Админите, които гласуват не влизат в сървъра или ако го правят то е много малко време. Как се очаква той или тя да има изградено адекватно мнение тогава? Гласуват или на база стари впечатление (той се държеше добре, когато бях в сървъра) Да ама тоя знае, че си Админ и го прави само когато има такъв там, или на базата на чуждо мнение. Гошо, Пешо или Иван щом са дали За, значи и аз ще му дам. После се чудят защо Админите са на това ниво, еми вие сте ги избрали. Просто като отвориш някоя кандидатура и веднага разбираш кой е влизал в тоя сървър и кой не е.
Ако искате нещо да се промени по кандидатурите трябва да имат право да гласуват само тези, които в рамките на този месец имат минимум 5-10 часа (независимо дали имат права или нямат в този сървър), само тогава той или тя ще има изградено адекватно мнение. Това, че е Админ в този сървър не означава нищо. Другото, което е да се забранят обосновавания от рода на "Доверявам се на Гошо и Пешо" или "Има нужда от Админи в този сървър", или "То в тест периода ще си проличи". Това не са и не може да са качествени аргументи, за това дали някой заслужава права.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА ама само за определени сървъри.Поне в Дъста,Дръна,ХнС,BB и ЗЕ да се правят 10 доклада.За останалите няма смисъл тъй като много се псуват и рядко се хващат хакери.