Кандидат админ - JailBreak [CorC]
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Кандидат админ - JailBreak [CorC]
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 (петнадесет) години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам часовете който са нужни за даденият сървър.
3. Напишете Вашето име! - Моето име е Светослав.
4. Напишете Вашия ник! - Моят ник е CorC.
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървърът JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Както казах в предишните ми кандидатура имам доста голямо желание да бъда част от екипа и че ще се справя и вече съм напълно сигурен в това. Също има доста хора сутрините ,но няма админи. Аз имам възможноста да бъда както и през деня така и сутринта (Говоря за към 8-9ч.)
7. Задължително Skype за връзка: - Скайп-а ми е - ShrekIsToOpForMe
Това е третата ми кандидатура и дано да ми е на късмет.
Поздрави!
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам часовете който са нужни за даденият сървър.
3. Напишете Вашето име! - Моето име е Светослав.
4. Напишете Вашия ник! - Моят ник е CorC.
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървърът JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Както казах в предишните ми кандидатура имам доста голямо желание да бъда част от екипа и че ще се справя и вече съм напълно сигурен в това. Също има доста хора сутрините ,но няма админи. Аз имам възможноста да бъда както и през деня така и сутринта (Говоря за към 8-9ч.)
7. Задължително Skype за връзка: - Скайп-а ми е - ShrekIsToOpForMe
Това е третата ми кандидатура и дано да ми е на късмет.
Поздрави!

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Кандидат админ - JailBreak [CorC]
Против! Абе човек, ти влизаш от дъжд на вятър, изобщо не те виждам в сървъра! КАК ДА СТАНЕ? Да не говорим колко много имаш да учиш относно този мод и колко много практика ти трябва още...
Също така нямаш изискваните 30 часа, за да бъдеш одобрен:
Никнейм: CorC Играно време: 12 часа и 26 мин.

Никнейм: CorC Играно време: 12 часа и 26 мин.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
През целият период в който играя в сървъра съм те виждал точно 5 пъти. Не съм забелязал никакво желание да станеш админ,не съм те виждал да помагаш на играчите. Слаба активност също, Против.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Много пъти съм те виждал ама много слаба активност имаш.Не помагаш,не забелязвам и желанието ти да станеш админ.Против!
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Моето мнение е, че трябва да играеш всеки ден, за да усвоиш особеностите на въпросния мод, тъй като имаш пропуски, които не могат да се пренебрегнат. Също така не си спечелил доверието на колегите, което за мен е основна причина да ти дам против.
- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Обратна връзка:
Аз пък не съм те виждал или поне не съм те засичал в сървъра докато аз съм там. Нямам никакво впечатление от теб, но ще се доверя на колегите си по горе и ще ти кажа ПРОТИВ. Може да си влизал в сървъра с различни никове но с този нямаш нужните часове. Но това не бива да те отказва, спечели доверието на екипа и прояви активност. Успех! 

Последно промяна от kofein на 13 Май 2016, 22:20, променено общо 2 пъти.
Причина: Когато изградиш мнение за кандидата гласувай пак. Вотът няма да се вземе под внимание !
Причина: Когато изградиш мнение за кандидата гласувай пак. Вотът няма да се вземе под внимание !

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Respected