Проблем с паролата
- Баннат
Проблем с паролата
Здравейте всички, имам един проблем. Направих са СМС АДМИН в ХНС-то, и когато напиша паролата правилно не ми дава да вляза, ми казва, че паролата е грешна .. нещо ми излиза Invalid в конзолата.?!? Направих мой сървър (чисто да опитам) и също ми излиза, помощ?!?!? 

- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с паролата
Пиши в конзолата setinfo _pw парола ,като след setinfo има място. Провери дали правата ти са регистрирани в ХНС, защото често стават засечки и се регистрира смс-а в ББ. Също виж да не би паролата ти да има кирилица, защото ЦС не я разпознава.

- Баннат
Все от това пробвах, не става...и място ставих през setinfo _pw, параолата е на латиница...!?!?zerocool_555 написа:Пиши в конзолата setinfo _pw парола ,като след setinfo има място. Провери дали правата ти са регистрирани в ХНС, защото често стават засечки и се регистрира смс-а в ББ. Също виж да не би паролата ти да има кирилица, защото ЦС не я разпознава.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Баннат
Не става пак..това излиза Info string length exceeded..!?!?JukeCity написа:Опитай с кавички. setinfo _pw "parola"

- Глобален Модератор
- Баннат
Опитах на някой сървъри, същото е, не е до паролата..monster написа:Ми пиши на некой администратор ти я смени.
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Peter написа: Не става пак..това излиза Info string length exceeded..!?!?
Това означава, че cfg-то ти е препълнено, и не можеш да пишеш повече команди в конзолата. Решението е да си изтриеш config.cfg от cstrike, да си напишеш в конзолата:
fps_max xx,
rate xxxxx,
и т.н. команди.
После напиши това в конзолата, както ти бе казано от JukeCity. setinfo_ pw "password" , където password ще е твоята парола.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Новак
- Ник в играта: SkyresS
- Скайп профил: dimitargeorgiev03
- Обратна връзка:
Проблемът е в теб. Ако си бил в сървъра, когато си пратил смс-то, то няма да ти даде ранк-а. Или при писането на паролата си сгрешил буква или нещо. Пиши ми на ЛС или в тази тема как си го взе.

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Пиши отначало nick gufi ( пример) натискаш ентър и след това напиши setinfo_ pw 875432 ( пример) натискаш пак ентър и трябва да си готов.
- Новак
- Ник в играта: az sum na kon.
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
По-добре свържи се с някой Администратор няма да те изяде да ти смени пасс-а и пробвай пак , и пак ако не стане проблема вече е от теб. 

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Баннат