Обръщам се пряко към всички Администратори, моля обърнете сериозно внимание на "Екипа".Съберете се една вечер, в Skype разговор за 1 час и разрешете проблемите с екипа. Проблемите идват от там че няма компетентни хора на челни лидерски позиции, освен с много малки изключения.
От Администраторите, никой не посещава сървърите, да видят как са що са а у, играчите как са има ли хора и подобни. Kofein от време на време влиза, но не е достатъчно.
От Глобалните администратори единствен върши работа JukeCity. Excione пряко си заяви че повече няма да се занимава с CS 1.6. На miroslavv му стои зеления цвят само за украса, нито форум нито сървъри. А на скоро и XTSY се отказа.
Преминаваме на Сървър админите, тука вече е мазало. Имаме 31 админа от които може да засечеш едва около 11-12. Някои админи си стоят още с правата от затворените сървъри

За Помощник админите ще кажа само, добре че нямаме.
Е какво се оказа, 1 червен, 1 зелен и има няма 12 сини. И очаквате да се поддържат сървърите на добро ниво, ми няма как да стане, просто е неизпълнимо в тази ситуация. Трябват хора, кадърни и с глави на раменете. През последната 1 година си заминаха ужасно много кадърни хора, които видяха че работите не вървят добре и че сами няма как да оправят нещата и просто зарязаха всичко. Трябва нова политика, нови Глобални администратори, да се махнат ненужните СА и да се стегне малко редът. Друг начин за спасяването на веригата не виждам. На някой няма да му хареса прочетеното но това е реалната действителност, няма какво да се обиждат ако има засегнати, няма какво да се увърта, или се действа, или пак по старо му и след 1 месец "Приятно ми беше да съм част от вашия екип. ОТКАЗВАМ СЕ"
Просто моля Администраторите, съберете се решете и го направете !