Спасяване на Slackserv №5 - "Администрацията"

Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Z3roC00L
Скайп профил: zeroc00l_555
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Спасяване на Slackserv №5 - "Администрацията"

Мнение от zerocool_555 »

Както виждате не случайно съм сложил кавички на думата Администрация. Така е! Нашата верига страда от некомпетентни хора на челни позиции, които уж правят нещо, но реално нищо не правят. А да освен да се вайкат защо се стигна до това положение...
Обръщам се пряко към всички Администратори, моля обърнете сериозно внимание на "Екипа".Съберете се една вечер, в Skype разговор за 1 час и разрешете проблемите с екипа. Проблемите идват от там че няма компетентни хора на челни лидерски позиции, освен с много малки изключения.
От Администраторите, никой не посещава сървърите, да видят как са що са а у, играчите как са има ли хора и подобни. Kofein от време на време влиза, но не е достатъчно.
От Глобалните администратори единствен върши работа JukeCity. Excione пряко си заяви че повече няма да се занимава с CS 1.6. На miroslavv му стои зеления цвят само за украса, нито форум нито сървъри. А на скоро и XTSY се отказа.
Преминаваме на Сървър админите, тука вече е мазало. Имаме 31 админа от които може да засечеш едва около 11-12. Някои админи си стоят още с правата от затворените сървъри :D. Други не са влизали в сървърите от повече от месец. За някои се чудя как изобщо са приети като СА, като в една екстремна ситуация клякат и не знаят какво да направят. То не става само с +30 часа, добро поведение и 3 разговора с админ... Да не говорим че от тея 11-12 човека половината са само админи в JB мода и другите сървъри остават ПРАЗНИ
За Помощник админите ще кажа само, добре че нямаме.

Е какво се оказа, 1 червен, 1 зелен и има няма 12 сини. И очаквате да се поддържат сървърите на добро ниво, ми няма как да стане, просто е неизпълнимо в тази ситуация. Трябват хора, кадърни и с глави на раменете. През последната 1 година си заминаха ужасно много кадърни хора, които видяха че работите не вървят добре и че сами няма как да оправят нещата и просто зарязаха всичко. Трябва нова политика, нови Глобални администратори, да се махнат ненужните СА и да се стегне малко редът. Друг начин за спасяването на веригата не виждам. На някой няма да му хареса прочетеното но това е реалната действителност, няма какво да се обиждат ако има засегнати, няма какво да се увърта, или се действа, или пак по старо му и след 1 месец "Приятно ми беше да съм част от вашия екип. ОТКАЗВАМ СЕ"

Просто моля Администраторите, съберете се решете и го направете !
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Спасяване на Slackserv №5 - "Администрацията"

Мнение от JukeCity »

Едно евала ще ти кажа за всичките теми, които пусна! Почти всичко в тях е вярно, даже всичко!

От както Musti замина на "слънчака" веригата има сериозна липса на Активен Администратор, който да върши не само томболки и позволения еди кой си да пусне кандидатура, ами и други къде, къде по-важни задачи!
Последно промяна от JukeCity на 31 Юли 2016, 15:17, променено общо 1 път.
Причина: пуф тези грешки :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

NjoYyY , Ивчо , nStoyanov - Не ги търси
Musti - На Слънчака , връщай се бързо.
dqvola18 - Не се занимава да влиза в сървърите, в сайта рядко.
Genata - Аз лично не го виждам никакъв да влезе из сървърите за 5 минути.
kofein - Може да се каже , че в момента веригата е в неговите ръце. Въпреки че не е много на ти с този пост, защото му бе даден твърде рано, но все пак посещава сървърите, колкото да гледа играта.
u3HEHAga - Рядка посещаемост в сайта, нулева във сървърите.
bugi_man - Не мога да го виня за нищо друго , освен за неправилен подбор на администрацията.
Извод : За кво са ви толкова "Шефове" ?

Това бяха червените, сега към зелените :

Excione - Жив ли не е жив, по сървърите го няма.
miroslavv - Никъде не го мервам напоследък.
XTSY - Влиза само в скачащите сървъри, и то рядко.
JukeCity - Това може би е единствения от ГА, който е готов да стигне до последното ниво.
Като цяло не СА само трябва да се махат, но и не е малка бройката на излишните червени.
Това беше от мен.
Последно промяна от Genata на 31 Юли 2016, 19:50, променено общо 1 път.
Причина: не ти и тря,аз мога да наблюдавам и без да влизам :)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Лично аз в момента имам възможност всяка вечер да вляза във форума и да помогна с каквото мога. За сървърите в момента нямам достъп до тях поради простата причина че ползвам нет който минава през международен трафик. Останалото зависи от вас, казвате какво точно искате и какво трябва да се направи и като имам възможност ще помогна с каквото мога.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Сървър Админите - В последно време сървър админ ставаш с 1 месец игра в сървъра, 1 смс, малко подмазване и активност във форума. Ако някой каже, че не е така, веднага му давам 5-6 примера и да видим до къде са стигнали тези вече бивши админи.
Летвата е много ниско свалена и членове на екипа стават хора без опит, което се дължи на неадекватно гласуване, то като цяло е един кръговрат.

Има хора с права в сървъри в които нямат и 1 минута играно време. Е, сега искате да кажете, че няма аверство ли ?! Както и да е, това е често задаван въпрос без адекватен отговор от администратор!
От време на време се махат хора заради ниска активност, но има клечки, които си седят въпреки, че са по-неактивни?

Като цяло на много хора единствената цел е по-висок ранг от което идват проблеми с някои хора в екипа. Трябват правила дори и в скайп.
Хора които са несериозни и само се лигавят нямат място в екипа в този момент.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

puRple* написа: Хора които са несериозни и само се лигавят нямат място в екипа в този момент.
Точно и на място ;) Имате късмет само, че няма кой да ви наказва ;)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

JukeCity написа:
puRple* написа: Хора които са несериозни и само се лигавят нямат място в екипа в този момент.
Точно и на място ;) Имате късмет само, че няма кой да ви наказва ;)
Това далеч не е така. От следващата седмица ще почна да отделям повечко време и ще помагам с каквото мога по форума и сайта.
Последно промяна от JukeCity на 31 Юли 2016, 23:07, променено общо 1 път.
Причина: Ем то освен на теб да разчитам няма на кой друг, всичко останало е корупция, мазнене и прочие.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Musti, моето уважение, но това го чуваме за стотен път от различи администратори и нищо не се променя. Дела трябват а не думи!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

puRple* написа:Сървър Админите - В последно време сървър админ ставаш с 1 месец игра в сървъра, 1 смс, малко подмазване и активност във форума. Ако някой каже, че не е така, веднага му давам 5-6 примера и да видим до къде са стигнали тези вече бивши админи.
Летвата е много ниско свалена и членове на екипа стават хора без опит, което се дължи на неадекватно гласуване, то като цяло е един кръговрат.

Има хора с права в сървъри в които нямат и 1 минута играно време. Е, сега искате да кажете, че няма аверство ли ?! Както и да е, това е често задаван въпрос без адекватен отговор от администратор!
От време на време се махат хора заради ниска активност, но има клечки, които си седят въпреки, че са по-неактивни?

Като цяло на много хора единствената цел е по-висок ранг от което идват проблеми с някои хора в екипа. Трябват правила дори и в скайп.
Адекватно решение ли ти се струва да изгониш човек, който реално си е скъсал задника само за да я има тая верига, задето не е активен?Скайп групата не беше нищо повече от един скапан спамерски шит.Вътре не се обсъждаше нищо интересно и свързано с веригата.

NjoYyY , Ивчо , nStoyanov - Първия няма да го коментирамИвчо преди беше активен, явно вече време няма.Спенса си върши работата и сайта си е ок.Има някои дребни детайли но както и да е.
Musti - Един от най-читавите хора в тая верига.Явно бачка на морето.Тряя и да се яде момчета.
dqvola18 - Доколкото си спомням, човека е семеен и има дете.Вашите бащи да са администратори в цс верига и да висят там постоянно?Едва ли.Лично моето виждане е, че тоя човек стана администратор, главно защото има глава на раменете.Не виждам да е направил нещо особено.
Genata -Гената е човек на място.Преди да стана админ, виках Евгени всеки път щом имаше чийтър.Почти винаги влизаше и го банваше.Да не говориме, че тоя човек реално крепи тая верига и ако не е той, bye bye.
kofein - no comment
u3HEHAga - Лъчката редовно го виждах, че играе 1.6 в стийм.
bugi_man - Също си има дете и едва ли му е до главата да се занимава точно с вас.

Тъй че. и квото стане.Можете да съществувате без СС и хората в него.Ако сте толкова големи приятели има и други начини да поддържате контакти.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

puRple* написа:Сървър Админите - В последно време сървър админ ставаш с 1 месец игра в сървъра, 1 смс, малко подмазване и активност във форума. Ако някой каже, че не е така, веднага му давам 5-6 примера и да видим до къде са стигнали тези вече бивши админи.

От това дето каза,имам чувството че има повече омраза към новите членове на екипа. То от 42 сървър админи,някъде около 10 админа са редовни,пък останалите или рядко влизат или въобщеееееееееееее не влизат.

NjoYyY - Него няма да се коментира. Не съм го виждал да влиза по сървърите откакто влязох в Слака. Седи си ранг Пенсиониран.
Ивчо - Този човек рядко влиза,но не знам с какво ще помогне като има работа това момче.
nStoyanov - Няма да го коментирам.
Musti - Свестен администратор е,помага на веригата,но в Слънчака си бачка.Връщай се по-бързо :D .
dqvola18 - Васкича е семеен,има дете.Рядко влиза,но прави каквото може.
Genata -Гената е човек на място. Точно той продължи проекта и без него нямаше да има Slackserv. Поне да му благодарим.
kofein - Стънкича влиза от време на време,но според мен трябва да си оправи отношенията с повечето членове на екипа.
u3HEHAga - Лъчката и аз редовно го виждах, че играе 1.6 в стийм.
bugi_man - Караджата е казал,няма и аз да го пиша.

Excione - Този човек поне ми е помагал с някои проблеми в Слака (там за СМСите),но вече не влиза много по сървърите.
XTSY - Здравко е редовен в ХнС и Bhop,но нещо много се отпуска.
miroslavv - Не го виждам по сървърите.
Jukecity - Е тоз човек заслужава да е червен. Най-активният глобален админ до сега. Помага на веригата,добричък е с хората,няма равен с него.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Supervisor
Скайп профил: limona3444
Обратна връзка:

Мнение от J|uMoH »

Добър Ден, най-напред от старият Лимон :). Така. Ами съгласен съм с всичко написано до момента. Трябва да се поправи всичко това. Но за да стане, ще трябва малко по-усилна работа. Както и свободно време, за премахване на вече "изтекли" администратори. Въпрос на време е всичко. Единствените хора, които наистина искат тази верига отново да успее са: Purple, kofeto, Musti, thor,zero, juke, наката. Аз бих помогнал също. Въпросът е там, както каза караджата, че някои от администраторите вече имат деца и няма как да се занимават с сайта. Други пък не трябва да са администратори.
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.

John Wooden [ October 14, 1910]
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Цялата ни схема на веригата ми се струва генерално сбъркана на мен. Където и да съм бил до сега, винаги собственика играе най-важната роля, като той се грижи за рекламата и за това кое предложение е добро/лошо, кое ще се направи и какви ще са сървърите. Не може да се очаква други хора да решават вместо него какво да става с веригата и да се търси успех. Камо ли пък, че всеки си дърпа към неговото, а го няма човека който да каже "така ще бъде" и толкова. Няма как да стане едно дружество да се управлява само от "началници", без да го има "шефа" да каже каква ще е политиката и какво ще се случва за напред. Просто най-важното звено липсва. От там нататък... всички виждаме резултатите.
Не обвинявам никого! Всеки си има задължения, кой по-малки, кой по-големи. Естествено буги_мен се вижда че няма времето да се занимава с нас и е оставил веригата просто заради "доброто старо време" и защото все още има някой и друг които да играят. Един вид на доизживяване. Не го виня за това. Нормално е на един етап просто да не ти се занимава вече или да нямаш възможността. Всички други които говорят за пропадане или за стягане на екипа, трябва да го осъзнаят и да видят че в екипа всъщност липсва основното звено и работата отива към край.
В момента в който аз започнах да играя тук и станах админ "Гената" играеше ролята на "шефа", но след това вече като му писна и се поотказа от ръководни позиции, администрацията се разми и от там нататък никой не си е си е изпълнявал задълженията като "шеф". То няма и как, след като не е.

Та това беше от мене. Който го прочете нека се позамисли върху написаното, ако не го разбере да прочете отново щото те тва ни е ахилесовата пета и като гледам, така и ще бъде.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Изображение

Изображение

Изображение
Колкото до моята работа си я върша, може и със закъснение, но наистина не ми остава никакво време напоследък.
Тъй, че ако има мераклия и желаещ да се занимава с удоволствие ще отстъпя поста и ще се наслаждавам как всеки "фули" другият по-горе , че нищо не прави.
Да има моменти в които никой нищо не прави и то не е , че не искаме а , че така се стичат обстоятелствата.
Извинете ме, отстъпвам и давам червена линия на всекиго който се мисли за по-вървежен.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Администраторите са заети хора, за 1 седмица не можаха да направят форум за SlackServ # Massive, където да се пускат теми за него. А вие искате да се захванат с по-сложни неща, имайте уважение към тях.

Колкото до рекламите, не е ли по-добре да се рекламира 1-2 сървъра и/или сайта, за да може рекламата да е по-ефективна? Те ако влезнат в един сървър и им хареса, ще се поинтересуват и за останалите, които предлага веригата :)
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Стари предложения”