Оплакване от нещо си

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Оплакване от нещо си

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Не знам по какъв критерий ви приемат в екипа, явно летвата е паднала на дъното.
Става въпрос за модератор @Nichky и наказанията който той(а и не само той) се предприемат.Попадам на ей тая тема - viewtopic.php?f=14&p=326038#p326038 , явно закъснял се обръщам към целия слаксърв.Защо по дяволите, първите двама са отнесли предупреждения?Те са написали "одобрявам" и явно на някой му бърка в окото, та от скука решава да раздава правосъдие.Това е от малоумно, по-малоумно.Няма нищо общо с псевдо-модериране.Също така, не мислите ли, че е малко тъпо това дето направихте с правилата за кандидатите за админи?Първо беше 16 години.Никой не го спазваше - няма проблем.Но е факт, че тогава в сървърите имаше над 15 човека по всяко време на деня.След това явно закъсахте и решихте да свалите на 14 и уж се правехте на много строги и режехте всеки.И това последния път беше върха на сладоледа.На всички е ясно, че го направихте заради онова момиче дето беше на 13.Еми, кажете чесно ли е за всички други дето бяха като нея?ТОВА СА ШИБАНИ 13 години ей.Вие ако видите едно такова дете ще си помислите, че е в детска градина.Нищо лично към никого, но справедливостта на 1-во място.Това, че сте затънали, не означава, че трябва да давате права на тоя и на оня само да има някой.Ай лека ви нощ, че почнах да губя фокус и да се унасям.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: reverse
Скайп профил: stoilow_strike77
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от нещо си

Мнение от Yondaime »

Одобрявам
ЕДИТ: НЯмам нищо против нички просто наказанията които е сложил не са на място Просто ми хареса изказването на караджата за годините както искаш го приемай нички
Последно промяна от Yondaime на 28 Авг 2016, 23:48, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Относно тази тема с двамата предупредени предупреждението им е базирано на друго нарушение, а именно :
Slackserv.com написа:12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат променяни и/или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: HellBooy
Скайп профил: HellBooy21
Обратна връзка:

Мнение от HellBooy »

Nichky написа:Относно тази тема с двамата предупредени предупреждението им е базирано на друго нарушение, а именно :
Slackserv.com написа:12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат променяни и/или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!
В причината за промяна си написал псевдо модераторство а се ми излизаш с намера не е дал точно обеснение оправи си edit а и не се прави на толкова важен направо да те смъкнът от поста чудя се как са ти го дали въобще.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

За предупрежденията му обясних същото, че между "одобрявам" и "одобрено" има разлика. Колкото това за предупрежденията, когато не се обосновават за маповете е малко излишно, тъй като щом са дали "За" картата им харесва и обратно (не че ако се разровите няма да видите и аз да съм слагал :Д). Потребителите можеха да се оплачат, не знам защо не го направиха. Колкото до играчите в сървъра има много причини за да намалеят, една от тях разбира се е екипът, но е по-маловажна сравнение с другите. Предложил съм две неща ако се осъществят има голяма вероятност сървърите да просъществуват и процъфтяват още доста време.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Предупрежденията са правилни и справедливи!
Наистина се приемат всякакви лапета, за което и на мен ми гръмна главата. Направо се самозабравяте от ден на ден.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Честно да ви кажа Караджата има право. Ничку си е помислил че е псевдо модераторство тъй като думичката "одобрен","одобрявам" и т.н се използва от червен,зелен и най-вече екип Банове.
Относно предупрежденията и аз бях хем сървайвър и хем жертвата на Кофеин. В повечето случаи които бяха свързани със псевдо модераторство, остро изказване (моите изказвания са смешни що да са остри) и най вече мнението да няма нищо общо с еди коя си тема. В повечето случаи нямах предупреждения,за което разбирам че някои членове на екипа проявяват милост, докато при Кофеин направо +1.Въпросът е Кубрат да не се е научил от него или той сам си решава. Ноо това ще бъде обсъждано в бъдеще.
Относно кандидатурите нямам какво да кажа освен че трябва да се даде шанс на човек който се е доказал че спазва реда в сървърите, да се държи добре с играчите и екипа, да наказва нарушителите и т.н. Златомира в началото е била нарушителка, т.е не се справяше добре с правата си, мяташе се СТ,защото много искаше и други неща които съм забравил от 2015. Помня че аз я развих кат бях СмС Админ, за което вие не сте забелязали (аз бях преди с Ник G@mer.!?),благодарностите май си ги имам и се надявам да съм развил още някои смски, от това как ми се отблагодарихте. Този въпрос в края на изречението е за един администратор с ник Кофеин. Станимире, така ли ми се отблагодаряваш като ми честити премахването (точно ти като ме премахна).Това беше от мен пожелавам ви лека нощ и приятна игра в Слака.

ПС:Това с премахването ще кажа следното. Щом той ми каза в ТС че ме е оставил без права, означава че не изнасям от той знае къде.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Стана ми интересно, та реших и аз да споделя мнение по въпроса.

Така. То е ясно че предупрежденията не са правилни, защото като кажеш "одобрявам" , значи че предложението ти харесва на теб самия. А като кажеш "одобрено" , значи че самото предложение се е харесало на повечето потребители, и че ще бъде осъществено.
Колкото до годините, няма какво да коментирам там.

Оплакването е правомерно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Караджа нямам нищо против тебе лошо не съм видял , когато бях админ винаги си ми помагал , като изключим преди време тъпотиите с Жиката , но ако поне малко ти е пукало за 2те години тук и за този екип както и веригата , никога нямаше да ни обиждаш така публично , не знам защо още никой не ти е сипнал .... Закъсали сме били не знам си кво ако ти пука за веригата щеш да ни помогнеш в този "труден" както ти го наричаш момент а не да се опитваш да ни бутнеш още повече :).
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

1886 написа:Караджа нямам нищо против тебе лошо не съм видял , когато бях админ винаги си ми помагал , като изключим преди време тъпотиите с Жиката , но ако поне малко ти е пукало за 2те години тук и за този екип както и веригата , никога нямаше да ни обиждаш така публично , не знам защо още никой не ти е сипнал .... Закъсали сме били не знам си кво ако ти пука за веригата щеш да ни помогнеш в този "труден" както ти го наричаш момент а не да се опитваш да ни бутнеш още повече :).
Имаш много криворазбрана представа за "лоялност". Винаги е по-добре когато има проблем, той да бъде дискутиран и по възможност оправен/решен. За мен е точно обратното тези, които си мълчат и нищо не правят, тези хора не им пука. А тези, които се оплакват, коментират, предлагат различни неща, тези хора заслужават уважение..
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

Това за годините мисля , че е една голяма грешка . Няма да казвам кой не заслужава админ и тк . Според мен много от админите са неадекватни . Няма лошо да се даде шанс на един човек права , но смятам , че ако се направи грешка да бъде наказана , а не да се подмине след смяната на картата . Повечето админи си мислят , че са стари кучета и ще се справят , но едва ли . В тази верига има много админи и като влезнат 2-3 админа те започват да се налагат дори понякога да прекаляват . Много админи не разбират защо са там и дори не се и опитват да се научат поне малко , а други дори прекаляват . Знам ще си кажете , че и аз не съм за админ и нищо не става от мен , но винаги отстрани се забелязват грешките в хората , а не те сами да си търсят грешките .
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Гледай сега.Аз никога не съм имал претенции, че съм бил добър администратор, загрижен за всичко дето се е случвало в тая верига.Аз доколкото съм бил способен, съм помагал.Преди време, когато имах повече свободно време, достатъчно съм стрелял, репортвал и банвал хакери.По-голямата ми част от денонощието беше точно в тея сървъри.Аз повече от това и да искате няма как да ви помогна.Да пиша плугини не мога, да модерирам из форума също не ми е приятно.Мусти преди ми предлага за глобален да ме препоръчва.Еми не желая.И му отказах съответно.Сега свободното ми време как да си го прекарвам, това си е моя работа.Било ми е интересно да играя с определени хора, играл съм.Сега не ми е-съответно няма да го правя.Никъде не съм казал, че ми пука за веригата.Напротив.Не ме интересува дали има 5 човека в съръвите или 15.Това си е ваша работа.Къде видя да съм обидил някой?Абсолютно никъде.Даже и нарочно съм споменал, че нямам нищо лично към АБСОЛЮТНО НИКОЙ ОТ ВАС.Не ви познавам, нямам никакво основание да си правя измислени представи за вас.И къде се опитвам да ви бутна?Защо ми е да го правя?Нито имам изгода от това, нито каквото и да е било.Пред коя публика седя?Пред вашата.Мислите ли, че хората са кьорави и не виждат какво се случва около веригата?Едва ли.
"не знам защо още никой не ти е сипнал ...." Ама аз не спирам никой бе пич.Сипвайте.Даже ще помоля, темата да не засяга правилата на форума и предупреждения да не се слагат по никаква причина.Да видиме кой какво има да ми казва.

Дори и не познавам играчите, отнесли предупреджения.Но за мене това е глупост.Бъдете по-меки и не бързайте да слагате предупреждения.Няма да ви навреди да предупредите нарушителя.

Това за годините няма да го дискутирам повече.Не е въпроса за 14-15 години.А за това, че веригата не е шега работа.Реални ресурси се хабят.И не е удачно да оставиш нещо такова под контрола на деца.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Годините са свалени за да може малкото останали читави хора да кандидатстват без да бъдат отхвърлени, защото нямат годините. Това не означава, че ще се приеме всеки. Колкото до предупрежденията, Ничката е сменил причината, на по-разумна..
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”