Оплакване от админ - puRple[haze]
- Новак
- Ник в играта: pilot na karuca
- Скайп профил: sladki6a_69
- Обратна връзка:
Оплакване от админ - puRple[haze]
1. Nick на Админа: puRplE[haze]
2. IP на Админа: имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:несправедлив слей + несправедлив гаг
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=336002d602
5. Сървър: Jailbreakat
добарден не слушайте какво говори парпал хейз ами гледайте демото 1!
2. IP на Админа: имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:несправедлив слей + несправедлив гаг
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=336002d602
5. Сървър: Jailbreakat
добарден не слушайте какво говори парпал хейз ами гледайте демото 1!
- Respected
Re: Добар ден. Оплакване от админ
1. Издаваш за оръжие и не спираш да спамиш - гаг 2 минути
2. Минава ти първия гаг и обиждаш - гаг 5 минути
3. ХНС ден издаваш и обиждаш - slay
4. Псуваш админ и лефтваш

- Новак
- Обратна връзка:
Как ще издам след като съм жив ве тап ли сиpuRple* написа:1. Издаваш за оръжие и не спираш да спамиш - гаг 2 минути
сме6ка не е обида
Последно промяна от Genata на 31 Авг 2016, 16:10, променено общо 1 път.
Причина: 1. Писането на кирилица е задължително! Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!
Причина: 1. Писането на кирилица е задължително! Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!
- Аматьор
- Ник в играта: Iwanowaa^
- Скайп профил: llxchiko
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Може би не бива да пиша, но все пак искам да се изкажа защото бях "свидетел".
Пърпъл беше с пълното си право да го гагне и слейне, поне според мен.. Не може този човек да спами и ние да си мълчим, и от горе на всичко след гаг да ни обижда. Също така го заплашваше, макар и леко смотано, но го заплашваше може да видите в демото. А за слай-а, по принцип според мен не е приемливо да изказваш даден играч, дори и информацията за този играч да е грешен.
Пърпъл беше с пълното си право да го гагне и слейне, поне според мен.. Не може този човек да спами и ние да си мълчим, и от горе на всичко след гаг да ни обижда. Също така го заплашваше, макар и леко смотано, но го заплашваше може да видите в демото. А за слай-а, по принцип според мен не е приемливо да изказваш даден играч, дори и информацията за този играч да е грешен.
Офтопик:

- Новак
- Обратна връзка:
ти имаш ли ум ве как като сам жив ще ги изказвам след като дори през рунда не съм ги видял къде саIwchet написа:Може би не бива да пиша, но все пак искам да се изкажа защото бях "свидетел".
Офтопик:
второ сме6ка не е обида земи гледай демото ве жена такава
Последно промяна от Nichky на 31 Авг 2016, 19:40, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена т.1 от правилата на форума! Използването на "6" вместо"ш" е забранено. +1 Предупреждение!
Причина: Нарушена т.1 от правилата на форума! Използването на "6" вместо"ш" е забранено. +1 Предупреждение!
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Това че потребителя е деактивиран, не значи че темата е приключена! Двамата админа (Iwchet и puRple) да прочетат правилата ОТНОВО !

- Respected
Много добре знам правилата, просто тези играчи (Uppercut, lapence и компания) влизат в сървъра и използват чата не за друго а за заяждане с админите и потребителите и това е от край време и за това към тях действам по-сурово. Не знам как може въобще да ги подкрепяте... Кое е грешното? Не се ли заяжда и обижда още от влизането ми? Не псува ли и лефти? Не издава ли, че Т има оръжие, хубаво да издава, не ми пука чак толко ама той го обърна на СПАМ!!!
Офтопик:

- Respected
Добре , де нали знаете що за хора са тия , как може въобще да го правите на въпрос това , нали все казвахте да се гагват , кикват , банват даже дестройват тези играчи в момента в , който се покажат , не знам какво лошо е направил пърпъла , ама да си се чудите на такива хора ... аман
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Не съм на никоя страна! Никой не защитавам, никой не ощетявам! Последния slay който направи puRple е несправедлив, никъде не е подсказал за местонахождението на който и да е. Но за сметка на това държанието му беше отвратително. Следователно админа го моля да прочете наново правилата, а играча няма да има наказание.