Предложения за Warcraft
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложения за Warcraft
Здравейте, обмислям да балансирам този мод. Тук всеки от вас може да даде свое предложение как ще е най-добре да се настрой. Забелязах че има някой неща за до изпипване и някои раси имат прекалено много предимства. Можете да оставяте вашите предложения в тази тема и се надявам, че след промените ще има много доволни хора. Тази тема е направена с цел да събере всички ваши предложения и да се опитаме да ги реализираме.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: MESA
- Обратна връзка:
Re: Предложения за Warcraft
Ами аз предлагам малко да се намали невидимоста на Human расата, защото доста трудно се забелязват
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
Предлагам да се намали имунитета на Night Elf-a от коршуми , защото не могат да умрат !

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Eто това искам да се сложи.
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =14&t=2659
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =14&t=2659

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Темата е относно главния плъгин на warcraft, това включва раси, предмети, предложения по тях.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Зарибен
- Скайп профил: Л-С
- Обратна връзка:
Напълно съм за и съгласен с @pALqkA за Night Elf-а просто играта се обезмисля напълно(всички са Елфи),ти стреляш Елфа но той не умри защо!защото е с Necklace и Mask и Ultimate му е на 3 секунди,и става досадна игра.pALqkA^^ написа:Предлагам да се намали имунитета на Night Elf-a от коршуми , защото не могат да умрат !
Нека наистина да се намали имунитета на Night Elf,или да се направи 9та раса (Chameleon) някаква ВИП раса срещу заплащане но да е доста силна и приятна за игра.
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Зарибен
- Ник в играта: Ph0en!X / FD God
- Скайп профил: aleksandur995
- Обратна връзка:
Предлагам да се увеличи времето в което ултимата зарежда, защото всеки може да седне да чакали и с crypt lord да убива доста хора без дори да ги стреля.
- Зарибен
- Обратна връзка:
Предлагам да се махне 9та раса хамелеон и нанейно място да се направи съвършенна раса срещу заплащане.
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Новак
През цялото време говорите за някакви безсмъртни раси.Идеята на WAR3 e расите да са балансирани.Това го няма.Елфа е прекалено силен,undead е прекалено слаб-силата му е в бързината не в скачането , а тои бързина няма.За ultimateto също съм съгласен с колегата че е прекалено често . Общо взето се играят 2 раси елф и хюман,пробваш ли с друга раса малко си прецакан. Блг.за вниманието.
Извинете ме ако сам се изказал неподготвен.

- Зарибен
- Обратна връзка:
Ти освен да мрънкаш друго можеш ли,щом не можеш да играеш си изтриваш цса и си сваляш Super Mario или Tetris и си джиткаш.По темата нека да си останат в този вид както са си,това ни прави различни от останали те вериги.Me4o Puh написа:През цялото време говорите за някакви безсмъртни раси.Идеята на WAR3 e расите да са балансирани.Това го няма.Елфа е прекалено силен,undead е прекалено слаб-силата му е в бързината не в скачането , а тои бързина няма.За ultimateto също съм съгласен с колегата че е прекалено често . Общо взето се играят 2 раси елф и хюман,пробваш ли с друга раса малко си прецакан. Блг.за вниманието.
п.п Мечо това за цса се бъзиках да не хванеш да си го изтриеш че какво ще правя после,как ще си комуникираме!
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Активен
- Ник в играта: boqn.bg
- Скайп профил: boqn.denev
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен
. Мислех да пусна отделна тема,но реших че тук ще е по-добре.
Когато играчите влизат в сървъра , преди да изберат от кой отбор да са им излиза един прозорец в който са описани правилата на сървъра.Та предложението ми е следното:
нека към тези правила да бъдат добавени:
1. катрите на които е разрешено катеренето
2.картите на които е забранено катеренето
Другото,което искам да добавя е ,ако е възможно този прозорец да се нагласи да седи 10 секунди и след това да се появява бутончето "Ок".За тези 10 секунди , играчът ще има време да прочете правилата и да се съгласи с тях. Този прозорец не излиза случайно,той запознава играчите с правилата и те са длъжни да се съгласят тях.

Когато играчите влизат в сървъра , преди да изберат от кой отбор да са им излиза един прозорец в който са описани правилата на сървъра.Та предложението ми е следното:
нека към тези правила да бъдат добавени:
1. катрите на които е разрешено катеренето
2.картите на които е забранено катеренето
Другото,което искам да добавя е ,ако е възможно този прозорец да се нагласи да седи 10 секунди и след това да се появява бутончето "Ок".За тези 10 секунди , играчът ще има време да прочете правилата и да се съгласи с тях. Този прозорец не излиза случайно,той запознава играчите с правилата и те са длъжни да се съгласят тях.
- Активен
- Ник в играта: AntiStars ;]
- Скайп профил: ...
- Обратна връзка:
Аз предлагам когато влезнеш в сървъра да те пуска с 800$.Защото много от играчите непрекъснато дават "retry" за да развиват расите си.
- Новак
Aми ако е възможно примерно да качиш рейтовете на скиловете на level като проценти с цел дискусия,защото определено evasion i invinsibility имат нужда от леко окастряне ,защото сега ми се струва,че някак си евейжъна сякаш е на 85 процента шанс за пропуск-имало случаи 1 пълнител 3 удара ?!
- Активен
- Ник в играта: boqn.bg
- Скайп профил: boqn.denev
- Обратна връзка:
Според мен , това не е удачно ,защото новите играчи ще имат шанс по-бързо да вдигнат расите си.AntiStars написа:Аз предлагам когато влезнеш в сървъра да те пуска с 800$.Защото много от играчите непрекъснато дават "retry" за да развиват расите си.

- Новак
Колкото до елфа Ултимейта трябва да му бъде примерно с 6-7 секунди презареждане и 2-3 секунди времетраене на връзването,иначе е супер глупаво да те върже елф и да го пребиеш и след това да дойде да те убие
- Активен
- Ник в играта: AntiStars ;]
- Скайп профил: ...
- Обратна връзка:
По тази логика ултимате на елфа става ...Това няма смисъл!zdrav4o написа:Колкото до елфа Ултимейта трябва да му бъде примерно с 6-7 секунди презареждане и 2-3 секунди времетраене на връзването,иначе е супер глупаво да те върже елф и да го пребиеш и след това да дойде да те убие
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Трябва да се намали кръвта на human (невидимостта му е идеална, няма смисъл да се бара, нали затова е human). Както казва "паляка", да се намали иммунитеда на night-elfa, а относно "Crypt Lorda" и "Wardena", когато те ударят те не те оставят да слезеш на земята. Разбирам като те ударят веднъж да литнеш, но то по 50 пъти те вдига в въздуха и дефакто ти не можеш нищо да направиш.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Активен
- Ник в играта: пиш ми яжката
- Скайп профил: r.crazy_boy14
- Обратна връзка:
1."Undead Scourge" - Да се намали "Levitation", защото като е на макс направо летиш ... Не мисля че това е много приятно (по - лесно те убиват). Пък има има някои карти, на които има трудно достъпни и видими места и така другите играчи се дразнят и започват караници и т.н.
2."Human Alliance" - Да се намали "Devotion Aura". Мисля че 205 "hp" са прекалено много, може би да се намали към 160 - 170. "Invisibillity" не мисля че трябва да се пипа. Според мен си е добре.
3."Night Elf of Kalimdore" - Да се намали "Evasion". Като се пусне елфа и няма умиране ... Мисля че определено трябва да се намали. "Trueshot Aura", може и това да се намали мъничко. "Ultimate: Entangle Roots" - според мен трябва да се намали към 5-6 секунди, 10 секунди за мен са много.
4."Blood Mage" - Да се намали "Siphon Mana". За нула време оставаш без пари. Ако те уцелят с граната, ти взимат по 2-3к $ (2000 - 3000$). Днес примерно, си играя и имаше някакъв терорист, който беше пуснал "Blood Mage" и беше 22lvl. Уцели ме няколко пъти и останах с 2к $. Не е много приятно...
5."Crypt Lord" - Да се намали "Impale". Почти всеки път като уцелиш някого и го вдигаш във въздуха, което е малко дразнещо.
Според мен това са расите, които имат нужда от малка промяна, колкото до ултимата на расите мисля че времето трябва да се увеличи поне към 10 - 15 секунди.
Относно идеята на колегата "JmeLche" да се направи ВИП раса на мястото на "Chameleon", не съм много сигурен.
1-во - Някои от играчите няма да могат да си позволят тази екстра. (Не че ще бъде много скъпо де, но на някои играчи не им се дават пари).
2-ро - Ако тази така наречена "ВИП раса" е по - силна от другите, не мисля че за играчите, които не могат да си я позволят ще бъде приемливо.
Знам че може да си кажете "точно за това расите са такива, защото сървърът е 22 левел", но не мисля че трябва да имат чак такива предимства.
Надявам се че съм помогнал и съм дал хубави идеи.
Поздрави: damn you !
2."Human Alliance" - Да се намали "Devotion Aura". Мисля че 205 "hp" са прекалено много, може би да се намали към 160 - 170. "Invisibillity" не мисля че трябва да се пипа. Според мен си е добре.
3."Night Elf of Kalimdore" - Да се намали "Evasion". Като се пусне елфа и няма умиране ... Мисля че определено трябва да се намали. "Trueshot Aura", може и това да се намали мъничко. "Ultimate: Entangle Roots" - според мен трябва да се намали към 5-6 секунди, 10 секунди за мен са много.
4."Blood Mage" - Да се намали "Siphon Mana". За нула време оставаш без пари. Ако те уцелят с граната, ти взимат по 2-3к $ (2000 - 3000$). Днес примерно, си играя и имаше някакъв терорист, който беше пуснал "Blood Mage" и беше 22lvl. Уцели ме няколко пъти и останах с 2к $. Не е много приятно...
5."Crypt Lord" - Да се намали "Impale". Почти всеки път като уцелиш някого и го вдигаш във въздуха, което е малко дразнещо.
Според мен това са расите, които имат нужда от малка промяна, колкото до ултимата на расите мисля че времето трябва да се увеличи поне към 10 - 15 секунди.

Относно идеята на колегата "JmeLche" да се направи ВИП раса на мястото на "Chameleon", не съм много сигурен.
1-во - Някои от играчите няма да могат да си позволят тази екстра. (Не че ще бъде много скъпо де, но на някои играчи не им се дават пари).
2-ро - Ако тази така наречена "ВИП раса" е по - силна от другите, не мисля че за играчите, които не могат да си я позволят ще бъде приемливо.
Знам че може да си кажете "точно за това расите са такива, защото сървърът е 22 левел", но не мисля че трябва да имат чак такива предимства.
Надявам се че съм помогнал и съм дал хубави идеи.

“The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
- Зарибен
- Обратна връзка:
Като цяло идеята е добра ама ти знаеш ли колко е играчка за да се едитнат расите аз поне знам правил съм го.Пример=>съответно ако се едитне Undeada то трябва да му се пусна истинската скорост при която се играе и така нататък,майтап:нека всички раси ако може да ги изтрият и да остане само Елфо и да видиш кфо меле ще падне а.damn_you! написа:1."Undead Scourge" - Да се намали "Levitation", защото като е на макс направо летиш ... Не мисля че това е много приятно (по - лесно те убиват). Пък има има някои карти, на които има трудно достъпни и видими места и така другите играчи се дразнят и започват караници и т.н.

Колкото до този коментар,всички ли трябва да се съобразяваме че ако другите нямат възможност/много е лесно няма да си купуват цигари един ден и ще имат парички за ВИПраса лесно е,все пак тази верига и подръжката както и интернета на месец няма да ти обеснявам за какви разходи става въпрос, а не дай си боже да се развали някоя композиция от (машината) и тя е с пари,тоес за да процъфтява тази верига и да върви нагоре НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ САМО КОНСУМАТОРИ а трябва да до-допринесем с нещо за нейното по-нататашно развитие!Относно идеята на колегата "JmeLche" да се направи ВИП раса на мястото на "Chameleon", не съм много сигурен.
п.п:Много е лесно само да искаш без да дадеш нищо,нестава така,аз съм за да се направи ВИПраса и който иска и може да си я закупи да си я вземе,аз ще съм първият.Пак казвам по този начин ние потребители и админи/пом админи и т.н ще допринасяме за тази верига!
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Новак
Предлагам да се сложи скинове на расите примерно на Night Elf да се сложи Черен Елф ;)