Предложение за правило

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: CyBeR PoWeR
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за правило

Мнение от CyBeR PoWeR »

Здравейте на всички играчина JailBreak :)
Аз предлагам да се сложи някакво правили за хора на които екрана не им става черен при ХнС Дей. Понякога на някой играч екрана не му се затъмнява при пуснат дей и може да вижда кой къде отива да се крие или да ги последва за да ги убие веднаха след изтичане на времето, което е много гадно за хора които си имат "тайно местенце" за скриване и не може да я използва. Та предлагам да има някакво правило за такива играчи да не са обърнати към затворниците, а да се сгушат в някой ъгъл и да не ни гледат за да можем спокойно да се скрием на местата си, а за тези които не изпълняват правилото да се слайват. Надявам се да сте разбрали какво искам да кажа и дано да одобрите моето предложение :)

Благодаря на всички за обърнатото внимание и се извинявам ако съм писал прекалено много :)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Nenow
Скайп профил: ЛС.
Обратна връзка:

Re: Предложение за правило

Мнение от HEHOB »

Това може да се случи само и единствено, ако някой от надзирателите/затворниците хвърли флаш, докато са "заслепени".
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

HEHOB написа:Това може да се случи само и единствено, ако някой от надзирателите/затворниците хвърли флаш, докато са "заслепени".

така е . тия случаи са много редки. аз от като играя жб ми се е е случвало няколко пъти. но когато се случи ти го предупреди и го виж. много е трудно да да сложи такова правило, според мен тука трябва да се играе на доверие и това е. ако го видиш, че те следи казваш на админа и това е :)
България Над Всичко !
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Mr.KUKATA !!
Скайп профил: cska_forever555
Обратна връзка:

Мнение от Mr.KUKATA !! »

Здравейте хора,аз предлагам да се махат симоните които използват думата ''izo'' вместо '"izolator"' според мен не всички играчи знаят командата ПРИМЕР: "'fz v izo'" :cheers:
ЖИВЕЙ ЗА МОМЕНТА !!
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2012г.]”