оплакване за несправедлив перманентен бан :)

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

оплакване за несправедлив перманентен бан :)

Мнение от miiniimaL »

ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕАДЕКВАТЕН ПЕРМАНЕНТЕН БАНН !
Така: админа ме банна преманентно по IP, защото напсувах играча : abvgz -, тъй като мислех, че е Хак.. не казвам, че съм прав и твябваше да почвам да го псувам, но още от снощи ми е много съмнителени и днес просто беше върха на сладоледа когато ни изнесе двама през кашона в базата на CT с headshot-ове и мисля, че КИК-а беше достатъчен.. Първо ме кикна друг админ, после влязох в сервера и NewName ме банна permanented ?!?!!
http://dox.bg/files/dw?a=81bc008a55 - Това е снимката, на която има как напсувах този и после ме кикнаха..
http://dox.bg/files/dw?a=306fd33824 - На тази снимка си пише, че съм баннат перманентно..
http://dox.bg/files/dw?a=e533dd2ea0 - ии това е демо да покажа,че все пак не съм хак или тем подобни..

ще се радвам на бърз отговор от ваша страна, защото заради такова админче, което прекалява с админските си функции, не ми се чака ?!

Ако на някой му трябват моите данни :
Ник в CS-a : miiniimaL
и съм СМС админ в Jailbrake-а

Edit: IP-то ми : 94.190.193.169
Последно промяна от miiniimaL на 08 Авг 2012, 22:33, променено общо 1 път.
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕАДЕКВАТЕН ПЕРМАНЕНТЕН БАНН !!!

Мнение от Genata »

темата ти е в грешен раздел,местя ти я където трябва

Едит: би ли си казал ипто,защото не те намирам във банлиста
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Писането с caps loock не е за препоръчване, оправи си заглавието или ще ти изтрия темата давам ти един ден! Бана ти е заслужен, с колегите ще определим, колко време ще ти оставим.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

На снимката, която той е предоставил пише, че е добавен в банлистата на сървъра т.е с командата amx_addip <time> и <IP>.
Да му се махне бана трябва се използва rcon removeip <ip> и след това rcon writeip Това е единственият начин да му се махне бана. Затова и го няма в банлиста на сайта
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: abvgz -
Скайп профил: nuup_zl.22
Обратна връзка:

Мнение от abvgz - »

Специални извинения към екипа на SLackserv веригата затова че пиша тук, но просто немога. Значи ти драги ми приятелю светна с фенарчето от кашона доло на земята разбирасе аз те видях и е много логично щом си горе, доло да има някой, който те ти е помогнал да се качиш на кашона. Дрогото нещо докато стрелях по долния кашон ползвах "/me" командата и виждах че правя дмг следователно там има някой. И ако съм бил хакер нямаше да съм в сървърите както и в форума разбирасе щях да бъда баннат. Но проблема е че 90% от админите са ме гледали и моялте недей да ме ругаеш и нападаш така безсмислено. Влязъл е един така да се каже малко по-добър играч от вас и веднага е хакер. Защо ли ? - защото ви разваля статса ? Спри моляте.
Изображение

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

abvgz - написа:Специални извинения към екипа на SLackserv веригата затова че пиша тук, но просто немога. Значи ти драги ми приятелю светна с фенарчето от кашона доло на земята разбирасе аз те видях и е много логично щом си горе, доло да има някой, който те ти е помогнал да се качиш на кашона. Дрогото нещо докато стрелях по долния кашон ползвах "/me" командата и виждах че правя дмг следователно там има някой. И ако съм бил хакер нямаше да съм в сървърите както и в форума разбирасе щях да бъда баннат. Но проблема е че 90% от админите са ме гледали и моялте недей да ме ругаеш и нападаш така безсмислено. Влязъл е един така да се каже малко по-добър играч от вас и веднага е хакер. Защо ли ? - защото ви разваля статса ? Спри моляте.
Много правописни грешки имаш.. :tooth: пишете правилно струва ми се, че не сте посещавали много често часът по Български език :tooth:

По темата : Георги се изказа много добре цитирам -
Писането с caps loock не е за препоръчване, оправи си заглавието или ще ти изтрия темата давам ти един ден! Бана ти е заслужен, с колегите ще определим, колко време ще ти оставим.
Излишен спам по темата е излишен наистина :tooth:
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: оплакване за несправедлив перманентен бан :)

Мнение от miiniimaL »

извинявам се за това, което съм казал на abvgz -, просто действах преди да помисля.. стори ми се доста съмнително, но като прегледах пак демото видях, че наистина този до мен е светнал с фенер :( ии попринцип знам, че трябва да ме баннат, но съм чувал, че за псуване бана е един час, а не перманентен :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Re: оплакване за несправедлив перманентен бан :)

Мнение от georgii.s »

Махнат ти е бана следващия път мисли какво правиш! :lock:
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”