1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - имам 6:00 часа и ще продължавам да влизам за да ги направя повече
3. Напишете вашето име! - Георги
4. Напишете вашият ник! - A.C.A.B|leBcKaP
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Защо искам да съм админ ли, защото не винаги има админ както преди малко имаше bad boy хак но аз повиках веднага админ и той бе баннат ще бъда полезен с пречистването на сървъра когато има нередности.Запознат съм с Правилата както на сайта така и на сървъра
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. - skype: gogo0o_gazara e-mail: golqmch0@gmail.com/crazy.gogo97@abv.bg
[Кандидат за админ] Slackserv.com # AWPMele- A.C.A.B|leBcKaP
- Новак
- Ник в играта: leBcKaP
- Скайп профил: gogo0o_gazara
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат за админ] Slackserv.com # AWPMele- A.C.A.B|leBcKaP
Реших да остана понеже един от Администраторите ви ме надъха да остана.Благодаря му за което 

- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат за админ] Slackserv.com # AWPMele- A.C.A.B|leB
Направи си нужните часове. Днес те видях за първи път. ПРОТИВ засега .
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Новак
- Ник в играта: leBcKaP
- Скайп профил: gogo0o_gazara
- Обратна връзка:
Мале ще ме откажете от тая верига :(
Едит: Вече ме отказахте,жалко защото веригата ми харесваше както сайта/форума така и сървърите.Сега ще трябва да си намеря нова, но аз съм сигурен че тя няма да е до толкова добра и хубава колкото тази.Някой ден когато се сетя ще вляза да видя какво се случва тук. ;(
Едит: Вече ме отказахте,жалко защото веригата ми харесваше както сайта/форума така и сървърите.Сега ще трябва да си намеря нова, но аз съм сигурен че тя няма да е до толкова добра и хубава колкото тази.Някой ден когато се сетя ще вляза да видя какво се случва тук. ;(
Последно промяна от leBcKaP на 22 Авг 2012, 16:40, променено общо 1 път.
Реших да остана понеже един от Администраторите ви ме надъха да остана.Благодаря му за което 

- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
И от мен НЕ.Koceto написа:Направи си нужните часове. Днес те видях за първи път. ПРОТИВ засега .
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Няма какво да викаш майка си, приятелю. Има си правила, които трябва да се спазват. Като сме написали, че искаме 30 часа, то не е защото така ни е кеф. Все пак лично аз оценявам това,че си честен и си написал колко време си играл. Продължавай да играеш, дай възможност на колегите да те опознаят и опитай отново!leBcKaP написа:Мале ще ме откажете от тая верига :(
п.п. Запознай се справилата на форума. Писането от твоя сттрана, без да ти е зададен въпрос, само ти печели негативи

'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Аз щях да ти дам За, защото си ме викал по Skype за хакери и те познавам от друга верига, но като се отказваш няма какво да ти кажа повече, ти си знаеш жалко за тебе..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
Имаш само 6 игрални часа.Щом за да играеш в някои сървър трябва и да си админ е трябвало повече да се постараеш.Уважавам решението ти и щом се отказваш те отхвърлям.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"