http://dox.bg/files/dw?a=83b601f3f5 Моля да напишеш причина за бана и то за 1 час?
Колкото до държането на сметка.
Защо вчера към 13 часа нямаше админ в Д2 когато сървъра беше пълен?(имаше хакер imposible май му беше ника игра около 30 мин с айм)
Защо ви трябваха 2 седмици за да баннете видим играч с wall?Говоря за atterodominatus.
Защо повечето от вас не знаят как да баннат човек с рутер?
Защо в авп хакерите си играят спокойно по 1 час?
Защо човек не може да проведе един нормален разговор с тебе без да го баннеш?
Ето това е държане на сметка,въпреки че не съм аз човека който трябва да ти я държи.Пиша това за да видиш колко добър админ си.Не целя заяждане.
Човекът който банна преди мене даже и за спам не можеш да го баннеш,дори и да можеше бана за спам е гаг.
Ето ти правилата:
01. ЗАБРАНЕНО е псуването, умишленото заяждане и всякакви обиди между и към играчите!
02. ЗАБРАНЕН е умишления flood!
03. ЗАБРАНЕНО е да хвърляте нарочно флаш гранати пред отбора ви!
04. Никове съдържащи цинизми, обиди и глупости са ЗАБРАНЕНИ.
05. ЗАБРАНЕНО е ползването на хакове и скриптове!
06. Всякакви обиди и заплахи към администраторите са ЗАБРАНЕНИ!
07. ЗАБРАНЕНО е всякакъв вид бъг на картите/Maps!
08. ЗАБРАНЕНО е хвърлянето на повече от един "Smoke Granade" на рунд.
08. ЗАБРАНЕНО е използването на Микрофона за Псуване,спамене, пускане на музика и дразнене на другите играчи!
П.П.Това не е оплакване моля админа да не се наказва ако сметнете че съм прав.Играя в сърварите ви заради хората който играят в него.Но такива като вас който се имат за нещо повече от другите като са админи ми убиват желанието за игра.Айде със здраве!!!
Въпрос към Tricker
Модератор: Развлечения
- Новак
- Respected
- Ник в играта: ChereShka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Въпрос към Tricker
От такива като теб...мамини душички...АМАН !!!!!!!!
"Съдбата не е случайност, а избор: тя не се очаква, а се печели!"- Уилям Брайън

- Напреднал
- Ник в играта: Lethal Edge
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Хах,той те предупреди,че ако продължаваш да се правиш на интересен ще си изядеш бан,но ти явно си се помислил за велик и..

|Once more into the fray|
|Into the last great fight I'll ever know|
|Live and die on this day|
|Live and die on this day|
- Respected
Мамин златен я ми кажи кой си ти, че да държиш сметка на хората??? Който когато иска и има време влиза това, че ти си поредният 13-14 годишен палячо който не мърда от компютъра си е твой проблем... Темата заминава в коша а ти внимавай как се държиш ;)TuK Tak написа:http://dox.bg/files/dw?a=83b601f3f5 Моля да напишеш причина за бана и то за 1 час?
Колкото до държането на сметка.
Защо вчера към 13 часа нямаше админ в Д2 когато сървъра беше пълен?(имаше хакер imposible май му беше ника игра около 30 мин с айм)
.....