1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам Да Се Добави Този Скин за в.и.п : http://cs-bg.info/skin/3233
2. В кой сървър искате да стане промяната? Деатрън
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ами Ще Е Забавно За Виповете.. и на другите хора и те ще пращат СМС ВИП За Да Имат Този Скин , изцяло ще пада голям смях
Последно промяна от RacerBG2012 на 01 Ное 2012, 20:25, променено общо 1 път.
Глупавият проумява само онова, което вече е станало.
Да ти кажа честно никога не бих пратил СМС ВИП заради този скин. Супер детски е. За виповете си има шапки които те си избират сами има около 30-тина вида, не съм много сигурен.
BillyHlapetto написа:Да ти кажа честно никога не бих пратил СМС ВИП заради този скин. Супер детски е. За виповете си има шапки които те си избират сами има около 30-тина вида, не съм много сигурен.
да предложа друг? :]
Глупавият проумява само онова, което вече е станало.
Наистина би било по-забавно да има скин, но не този.. иначе би било добре да има.. това ще провокира повече изпращане на смс-си според мен.. нека да видим другите какво ще кажат. ;)
Не забравяйте , че "Скина" придава весела атмосфера когато всички са нормални да се изтръсат 2 кривогледи наденички ще ме изкефи , не натоварват с 290 ръце ЗА