Оплакване от админи

Тук са старите теми свързани с проблеми на SMS потребители!
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: KoTaPaKa
Скайп профил: baretata66
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админи

Мнение от KoTaPaKa »

1 Ника ми е KoTaPaKa.
2 JailBreak
3 SporteX и Tony Montana
4 130.204.175.122
5 Явно са приятели и докато SporteX още не беше админ Tony Montana (админ от по отдавна) SporteX уби мен и още няколко играча без причина след което се оплаках на въпросният Тони и той се направи на ударен без да каже нищо. След около минута ме направиха CT (не помня кой мисля че Кибер) и Тони ме махна защото преди време му се били оплакали без да помни кой че съм правил Фрийкил без доказателства или нещо друго.(За този случай нямам демо но беше днес) Преди около 20 мин. Спортех пусна ХНС ден след което бях убит и чаках около 5-7мин и много се изнервих казах им че са ботове. Отново не знам кой админ ме направи CT Спортех ме махна не ми отговори защо след като го попитах само един от играчите ми каза че явно не ме харесва. Бил съм админ ама такива причини да махам някой НЕ СЪМ ИМАЛ!!!
6 Ако може да ми кажете как се казва демото на сървара или ако на Стийм е различно понеже не го намирам
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админи

Мнение от ivailo »

не е на правилното място нито по образец и с това което си написал дай доказателства,снимки или демо, иначе не си прави труда :)
България Над Всичко !
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SporteX
Обратна връзка:

Мнение от SporteX »

Аре като си много отворен качи демо , да видят как ме обиждаш бе , махнах те от " CT " защото бяхте много :)
Щом нямаш демо / доказателства не прави безсмислени теми
А до колкото Фрийкил беше Фрее дай и влезнаха Гун рома играчи и почна да ги киллваш :)
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от KoTaPaKa »

Ами случайно по правилата могат ли да влизат затворници в Гън рума дори на ФД?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от KoTaPaKa »

И ивайло ако може ми кажи името на демото. Кажи също къде да пусна темата в лафчето или при заявки за аватари... :unknw:
Последно промяна от Trickster на 02 Ное 2012, 23:27, променено общо 1 път.
Причина: Оплакваш се от СМС Админ слведователно темата ти трябва да е в СМС раздела, където ще я преместя.И още нещо пускането на двойни постове е забранено използвай бутона ПРОМЕНИ!!!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

нещо не си ориантиран, какво име на какво демо да ти кажа, двойните постове са забранени и се наказват ! Прочети правилата на сървъра и правилата на форума !
България Над Всичко !
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
Скайп профил: monster98110312
Обратна връзка:

Мнение от b0bibg »

влез в ,,cstrike/SS_CS_1_6_Jailbreak

и качи файла тука --> http://dox.abv.bg/files/share
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: b0rN too kill.
Скайп профил: drago.baev1
Обратна връзка:

Мнение от robin_van_persie »

И аз имам оплакване но от Tony Montana мисля ,че на jail_phoniex бях полицай и го смениха на jail_nuke и пак ме сложиха полицай играх 10 мин. и Тони Монтана ме махна и сложи Malkata Ligla при положение ,че тя беше и миналия мап :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

KoTaPaKa написа:1 Ника ми е KoTaPaKa.
2 JailBreak
3 SporteX и Tony Montana
4 130.204.175.122
5 Явно са приятели и докато SporteX още не беше админ Tony Montana (админ от по отдавна) SporteX уби мен и още няколко играча без причина след което се оплаках на въпросният Тони и той се направи на ударен без да каже нищо. След около минута ме направиха CT (не помня кой мисля че Кибер) и Тони ме махна защото преди време му се били оплакали без да помни кой че съм правил Фрийкил без доказателства или нещо друго.(За този случай нямам демо но беше днес) Преди около 20 мин. Спортех пусна ХНС ден след което бях убит и чаках около 5-7мин и много се изнервих казах им че са ботове. Отново не знам кой админ ме направи CT Спортех ме махна не ми отговори защо след като го попитах само един от играчите ми каза че явно не ме харесва. Бил съм админ ама такива причини да махам някой НЕ СЪМ ИМАЛ!!!
6 Ако може да ми кажете как се казва демото на сървара или ако на Стийм е различно понеже не го намирам
Така първо спортекс не го познавам нито лично нито като играч затова не си прави изводи. 2ро няколко човека ми се оплакаха че си фк и те преместих аз може да съм админ, но не забравяй че съм човек не мога да виждам абсолютно всичко. А ако си ме питал нещо и не съм ти отговорил значи не съм те видял. При 30 играча ако всеки тръгне да ме пита на кого да отговоря по напред?

robin_van_persie написа:И аз имам оплакване но от Tony Montana мисля ,че на jail_phoniex бях полицай и го смениха на jail_nuke и пак ме сложиха полицай играх 10 мин. и Тони Монтана ме махна и сложи Malkata Ligla при положение ,че тя беше и миналия мап :)
А сега относно твоя проблем. Пускаш оплакване от мен защото съм те махнал от СТ... интересно. За махна когото и да било от СТ има няколко фактора - Много СТ, ФК, не знае правила, бездейства, афк, псува, мести оръжие и какво ли още не.

П.П някои пита дали е забранено влизането в оръжейната по време на FD - ДА забранено е ако си СТ ако си Т не е забранено
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми”