[Кандидат админ] JailBreak - nOisYboY ;]
- Новак
[Кандидат админ] JailBreak - nOisYboY ;]
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - Да имам навършени 16 години !
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -12:47:53 ( не се е обновило ) , но ще си продължавам да играя редовно !
3. Напишете вашето име! Ростислав Георгиев Йорданов
4. Напишете вашият ник! nOisYboY ;]
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Мисля че ще бъда полезен за сървъра ! Бил съм и в други сървъри админ и отлично знам правилата за админ , и това как се ползват . Ще помагам на другите админи и ще се опитам да направя играта на всекиго много по - интересна ! Да наказвам и да помагам на тези които не знаят правилата !
6. Начин за връзка: скайп. rostislav666.97
. . . Благодаря за мнението ви каквото и да е то ! . . .
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -12:47:53 ( не се е обновило ) , но ще си продължавам да играя редовно !
3. Напишете вашето име! Ростислав Георгиев Йорданов
4. Напишете вашият ник! nOisYboY ;]
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Мисля че ще бъда полезен за сървъра ! Бил съм и в други сървъри админ и отлично знам правилата за админ , и това как се ползват . Ще помагам на другите админи и ще се опитам да направя играта на всекиго много по - интересна ! Да наказвам и да помагам на тези които не знаят правилата !
6. Начин за връзка: скайп. rostislav666.97
. . . Благодаря за мнението ви каквото и да е то ! . . .
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - nOisYboY ;]
1. Нямаш часовете
2. Не си спомням да съм те засичал.
Ако си оправиш часовете и активността в близката седмица и пуснеш някое докладче ще си променя мнението
Иначе Късмет
2. Не си спомням да съм те засичал.

Ако си оправиш часовете и активността в близката седмица и пуснеш някое докладче ще си променя мнението

- Новак
Благодаря ! Питай другите админи като лама , сват онстуле и те ще ти кажат че съм редовен ! А за времето правя ги 

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Няма какво да ги питам, аз изграждам моето мнение по това което съм видял аз със собствените си очи! + с теб се разбрахме в скайп. Ако видя резултат, доклади и т.н. съм склонен да си променя мнението, но на този етап съм против. А и смятам, че има по-достойни кандидати от теб за JailBreak сървъра, които играят тук от 4,5 месеца, ако не и повече. За тях няма какво да се замислям за отговора си. Те са се доказали, не само пред мен, а и пред всички останали админи.noisyboy;] написа:Благодаря ! Питай другите админи като лама , сват онстуле и те ще ти кажат че съм редовен ! А за времето правя ги

- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
- Новак
Добре както кажете ся и вие сте прави , ако ви трябва за нещо помощ пишете
! И пи4а където е писал - да се науча как се пускат кандидатури , еми знам как просто нямам време ! ;)

- Respected
- Обратна връзка:
Отново не виждам да ти е зададен въпрос!noisyboy;] написа:Добре както кажете ся и вие сте прави , ако ви трябва за нещо помощ пишете! И пи4а където е писал - да се науча как се пускат кандидатури , еми знам как просто нямам време ! ;)

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: