Открадната самоличност

За стари и важни теми.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HeckonocaH
Скайп профил: jerry_cs1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Открадната самоличност

Мнение от HeckonocaH »

Здравейте :) Може би някои ме помнят,а други не.Играех в този сървър доста редовно преди около 6-7 месеца(не съм сигурен).
Преди няколко дни влезнах в сървъра и забелязах няколко играча носещи никнеймове от рода pot of silver,pot of еди кво си,та и дори видях играч използващ моя никнейм.Реших да влезна във форума,и какво да видя...пусната кандидатура с моя ник!Можете да влезнете във форумния ми профил и да видите личната ми кандидатура от преди може би 5 месеца,когато играех редовно.
Надявам се всички нарушители да бъдат наказани.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: Открадната самоличност

Мнение от 0mG^aHcToNs »

Здравей. Аз не играя в този сървър, не те познавам, но реших да те подкрепя.. Преди доста време в една много стара верига няма да споменавам име, играех.. спрях да играя известно време тъй като се изпокарах със собственика.. докато един ден реших да влезна отново. Влизам и какво да видя, един човек играе с моя ник, представя се за мен и тъй като бях в много добри отношения с админите и играчите, влизам и онзи започва да твърди, че аз съм фалшивия.. доста кофти се почувствах, тъй като не можех да докажа, че съм аз. Така, че пич.. няма да се плашиш от такива копирачи.. :) продължаваш да твърдиш, че си ти с времето ще му писне на онзи да ти играе с ника и да се кара с теб и ще се махне :)
Изображение

FUCK YOU WORLD.. КАМИ Е ПАНДА!!!!!!!!!!!!! :D
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Мнение от HenyKucT »

Разбирам те,че ти е кофти някой да има като твоя ник но не може нищо да се направи.Единствения начин е да си запазиш ника.Това което са направили pot of silver,pot of gold и т.н. не подлежи на никакво наказание.Съжалявам
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от HeckonocaH »

Той не просто има като моя ник.Неговия ник а абсолютно същия и съм сигурен,че това е умишлено,а не е съвпадение.Същото се отнася и за неговите приятелчета pot of silver и т.н.Предоставих ви доказателство,че изпозлвам този ник много по-отдавна от него във вашия сървър.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Като си спрял да играеш от толкова време и сега влезеш е наистина кофти,единственото което можеш да направиш е да защитиш ника си, със смс запазен ник. С какъв ник си играл преди ? Че твърдиш толкова много месеци да аси играл при нас?
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от HeckonocaH »

Nickname-ът ми беше pot of gold.Имам може би повече от 40-50 навъртяни часа игра.
П.С Направих малка справка.44:10:04 е точното време прекарано в игра с този ник.
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Мнение от HenyKucT »

Темата е приключена ника е запазен..независимо от кого.Приятна игра.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”