оплакване от админ Непукист
- Новак
- Ник в играта: Hp
- Скайп профил: pldmhr
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
оплакване от админ Непукист
1. Вашият ник. Grimm
2. Сървър? AWP Melee
3. Ник на админа? Непукист
4. Вашето IP? 217.124.155.192
5. Причина поради която сте наказан? Неми позволява да играя с името Grimm което прилича на името на админ в друг сервер които се пише както разбрах Grim името не е регистрирано или защитено прав лие или защитава името на приятеля си както разбрах... ако знаех това преди да почна да играя с него нямаше да се пиша Grimm но сега сам свикнал с името заради сащата ОСНОВАТЕЛНА причина ме изрита и от кандидатурите за админ.каква вина имам ас че несам знаел че има админ с такова име. и днес ми смени името в игра на SS. Какво мислите вие по вапроса прав лие или не..
6. Снимка/Демо на играта ви!
Несам прилагал доказалтелства или снимки не мисля че някои ще отрече
2. Сървър? AWP Melee
3. Ник на админа? Непукист
4. Вашето IP? 217.124.155.192
5. Причина поради която сте наказан? Неми позволява да играя с името Grimm което прилича на името на админ в друг сервер които се пише както разбрах Grim името не е регистрирано или защитено прав лие или защитава името на приятеля си както разбрах... ако знаех това преди да почна да играя с него нямаше да се пиша Grimm но сега сам свикнал с името заради сащата ОСНОВАТЕЛНА причина ме изрита и от кандидатурите за админ.каква вина имам ас че несам знаел че има админ с такова име. и днес ми смени името в игра на SS. Какво мислите вие по вапроса прав лие или не..
6. Снимка/Демо на играта ви!
Несам прилагал доказалтелства или снимки не мисля че някои ще отрече
- Завинаги един от нас.
- Ник в играта: HenyKucT
- Скайп профил: *.*
Re: оплакване от админ Непукист
Няма к'во да отричат.Да, така беше но - ЗАБРАНЕНИ са никове, които: Наподобяват или приличат на администраторските.
Прочети правилата и след това пускай оплаквания.Темата ще я оставя нека и другите колеги се изкажат.
И незнам изобщо защо пускаш оплакване след като те предупредих да си смениш ника най-очтиво и ти казах,че имаме админ с такъв ник...ти реши да се направиш на катил.
Прочети правилата и след това пускай оплаквания.Темата ще я оставя нека и другите колеги се изкажат.
И незнам изобщо защо пускаш оплакване след като те предупредих да си смениш ника най-очтиво и ти казах,че имаме админ с такъв ник...ти реши да се направиш на катил.

- Активен
- Ник в играта: NewName
- Обратна връзка:
Админът те е предупредил и ти е казал да си смениш никът понеже има админ с такъв ник! Нещо не схванах ти сега от какво се оплакваш?
- Новак
- Ник в играта: Hp
- Скайп профил: pldmhr
- Обратна връзка:
Неме е молил или питал 2 сек след като ми каза да си сменя името миго смени както писах не е рег-но админа не е админ в тоя сервер там тои няма права какав е проблема ако беше в сервара на админа разбирам но в тоя кадето влизам не е админ няма засечка... разбирам че сте дрjки исе защитавате но безпристрастно ако погледнеш не е така нз.. знаех че ще извартите нещата и ще ме искарате виновен ше не сам прочел правилата и тн.. знам правилата мнгоо добре и в тоя случаи неса нарушени ако беше в сащия сервар кадето Грим е админ да но сервара е друг. HenyKucT ти просто искаш даси прав дори и когато неси.. не сам се правил на катил писах в форума защото ти негово височество няма да искаш даме изслуша ако ти го каjа тoва в игра понеjе си BOSS а ти с дарJанието си ми прилишаш на SMS (ADMIN).без дасе обиjдаш.
- Завинаги един от нас.
Абе момче не ми говори глупости.Казах,че си катил,защото в сървъра като ти казах да си смениш ника ти ми каза,че няма да го смениш.А това,че не е админ точно в него сървър няма никво значение.Той е админ във веригата.Представи си,че след известно време Grim стане глобален админ...тогава ще е админ и във AWP и в Zombie (за кадето претендираше за права) и във всички други сървъри.Така че не ми говори кой като какво се държи и кой е BOSS.

- Новак
- Ник в играта: suck of success
- Обратна връзка:
Не съм сигурен колко има право да пиша аз, ама не мога да се сдържа хаха
Ем пич, то по тая логика се напиши Grim 2, пък си викай, че Непукиста не е прав.
То да ти кажа неориентирани много и като те помислят за Grim да видиш какво става.
Има да те карат да глеедаш хакерчета, че лошо ще ти стане. А и никой няма сметка да те кара нещо, за което не е прав, да е помощник админ да приемеш, че може да се е заблудил, ама глобалка надали ще ти плямпа глупости. 
Също по тая логика, измисли си ник, някой да удвои последната буквичка и да влиза в другите сървъри, е надали ще ти е приятно. Не знам с какво си свикнал, но си длъжен да смениш ника.
Апропо не знам на каква кирилица пишеш, ама нещо липсват много Ъ-та ми се струва и това j нещо не ми се връзва в думичка написана на Български
Ем пич, то по тая логика се напиши Grim 2, пък си викай, че Непукиста не е прав.

Също по тая логика, измисли си ник, някой да удвои последната буквичка и да влиза в другите сървъри, е надали ще ти е приятно. Не знам с какво си свикнал, но си длъжен да смениш ника.

Апропо не знам на каква кирилица пишеш, ама нещо липсват много Ъ-та ми се струва и това j нещо не ми се връзва в думичка написана на Български

- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
1. Аз бях в сървъра по същото време и той те преупреди, при което ти каза, че няма да си сменш ника защото твоя бил с две "m".grimm написа:Неме е молил или питал 2 сек след като ми каза да си сменя името миго смени както писах не е рег-но админа не е админ в тоя сервер там тои няма права какав е проблема ако беше в сервара на админа разбирам но в тоя кадето влизам не е админ няма засечка... разбирам че сте дрjки исе защитавате но безпристрастно ако погледнеш не е така нз.. знаех че ще извартите нещата и ще ме искарате виновен ше не сам прочел правилата и тн.. знам правилата мнгоо добре и в тоя случаи неса нарушени ако беше в сащия сервар кадето Грим е админ да но сервара е друг. HenyKucT ти просто искаш даси прав дори и когато неси.. не сам се правил на катил писах в форума защото ти негово височество няма да искаш даме изслуша ако ти го каjа тoва в игра понеjе си BOSS а ти с дарJанието си ми прилишаш на SMS (ADMIN).без дасе обиjдаш.
2. Научи се да пишеш, ако искаш някой да ти обърне внимание.

- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Обратна връзка:
Аз темата я смятам за приключена... не знам к'во да ти кажа, аз с такива хора като тебе(нагли) ми е писнало да се разправям.
Колегата изрично ти е казал да си смениш името, ти като не си го сменил съответно е последвал бан... ;)
Колегата изрично ти е казал да си смениш името, ти като не си го сменил съответно е последвал бан... ;)
- Завинаги един от нас.
Marioo той се оплаква от смяна на ник бе.За никав бан не говорим тук. 

- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Обратна връзка:
HenyKucT написа:Marioo той се оплаква от смяна на ник бе.За никав бан не говорим тук.
Извинявам се и аз съм малко разсеян, аз понеже съм свикнал да гледам само оплаквания от банове и давам направо по инерция, но както и да е.. Т'ва е несериозно от страна на оплакващия се, да пуска оплакване за това, че му се сменя ника.. при положение, че му е обяснено, че има админ с такъв ник.

п.п Ако си търсиш внимание, не е тук мястото приятелю ;)