2. В кой сървър искате да стане промяната? в всеки от slac.serv.!!!
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!- бих помогнал ако някои незнае от каде и как се прави да му кажа..

и аз така мисляKoceto we написа:Може да се добави, в авп-то но не мисля че е добра идея :/ а пък за всички, сървари да не говорим.
Не само и това ще ги киква заради тъпи причини ... например като си в сервер-а смениш си ника и те банва флехса .. случвало ми е е над 3/4 пъти ;дд във сърварите си има много често админи които си вършат добре работата.. такаче съм ПРОТИВ !YokoHoko написа:ПРОТИВ Много лоша идея наистина ще намалеят хората защото закакво ще им е да теглят някаква програма да я ъпдейтват да я пускат всеки път преди да влизат след като могат да играят другаде без това
За това, че те банва МНОГО зависи от самият flex anticheat. Има сървъри в който като си смениш ника и те киква защото е забранено да го сменяш по време на игра.b0bibg написа:Не само и това ще ги киква заради тъпи причини ... например като си в сервер-а смениш си ника и те банва флехса .. случвало ми е е над 3/4 пъти ;дд във сърварите си има много често админи които си вършат добре работата.. такаче съм ПРОТИВ !YokoHoko написа:ПРОТИВ Много лоша идея наистина ще намалеят хората защото закакво ще им е да теглят някаква програма да я ъпдейтват да я пускат всеки път преди да влизат след като могат да играят другаде без това.
П.С там като го има тук няма да го има... ,ако там ти харесва повече може там да си играеш..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта